2613
  • Dietrich
    mi a jovo?
    sofor nelkuli elektromos autok Bathurston... :p
  • Dietrich
    Meghalgattam Murphy autojanak a hangjat az uj V6-os turboval..
    ez egy fostos GT hang lett :( mondjuk evekkel ezelott eroltettek mar a 2 ajtos mustangot ami valtja a Falcont ahhoz passzol csak ez mar nem turaauto igy....

tud valaki streamet holnapra? vipleagun sajna nincs link..miota kilottek a VLC-s fssza streamet azota lenyegeben lutri lett az elo kozvetites neten...
    lehet marad igy a Spileres osszevagdalt 2 oras bemutato...
  • bosco05 #2571
    Azért azt hozzátenném, hogy nem az emberek akarnak kokszolódó közvetlen befecskendezéses turbós 3 hengeres szarokat, hanem a politikusok, mert szerintük ez jó, közben meg fogyasztásban se jó, a szavatosságról meg ne is beszéljünk :D Ez az NEDC ciklus valami vicc... Ezek az autók már a 3. tulajdonosig se fognak eljutni, mert 200 000-nél gazdasági totálkár az összes...
  • Ulvar
    Importált autók lesznek Ausztráliában, mint nagyrészt mindenhol a világban. A böhöm nagy autók korszakának vége, ismét a kis hengerszámú turbós autókra vannak kihegyezve az emberek, vagy még ennyire se. Hogy ez az autósportban hogy fog kinézni nem tudni, az biztos hogy a Holdennél már látni a jövőt, másnál nem. A Nismonál is baszakodás van, a Fordról semmi hír.

MINDEKÖZBEN BAAASSZA MEG MEKKORA IDŐT MENT SCOTT MCLAUGHLIN:

Óriási új körrekord: 2:03.831!!! Majd fél másodpercet vert David Reynoldsra! Először van Supercars autó 2:04en belül!!!! WÁÁÁ GECI KURVAJÓ!

aztán meg sírt persze, ez volt az álma!

Nem mondom hogy geci nagy jövőbelátóak voltunk Dietrichel anno, de megmondtuk, hogy ez a gyerek Whincup szint lesz. De még őt is veri.
  • bosco05 #2569
    Mondeo és Mustang párosa? :D Az milyen? Mindből csináltak? Az Ausztrál autógyártásnak annyi sajnos. A héten a Toyota is bemondta az unalmast.
  • PacsutaTibi
    De pontosan. Ha jól tudom Ausztráliában megszűnt az autógyártás, így sem új Commodore, sem új Falcon nem lesz.

Az Opel Insignia ausztrál megfelelője lesz a Commodore. (Bár már nincsenek is egy kézben, hiszen az Opel már nem GM tulajdon...)

A Ford Falcon-t pedig a Mondeo és Mustang párosa váltotta a kontinenesen.
  • bosco05 #2567
    Lehet hogy hülyeséget kérdezek és tényleg szégyellem is magam meg minden, de ez nem egy Insignia? :D
  • RatBaG #2566
    http://www.supercars.com/videos/championship/v6-twin-turbo-completes-mount-panorama-laps/
  • RatBaG #2565
    http://www.supercars.com/videos/harvey-norman-supercars-forza-challenge/highlights-harvey-norman-supercars-forza-challenge-all-stars

https://www.youtube.com/watch?v=Pi8rFs2uwX0
  • RatBaG #2564
  • atiwrc
    A Bathurstre gondoltam,hogy felvételről lesz-e adva, de a választ megkaptam a pü-dben.
  • Ulvar
    Nem láttam, de most válaszoltam. Felvételről fogalmam sincs mikor lesz adva, lehet már volt a héten, de hogy a következő napokban nem lesz az biztos. És azt se tudom hova tudnák betenni mert ez már hosszú...
  • atiwrc
    Felvételről lesz adva a Spíleren?
    (Küldtem pü-t azt láttad?)
  • Ulvar
    Amúgy megint állt a verseny mint tavaly...40 percig...persze hogy a 3,5 órából kevesebb mint 2,5 lett, és az ausztrálok (meg egy kicsit én is) morcosak, mert nem látják értelmét az időlimitnek ilyen versenynél. Elveszi az élményt. Inkább kezdődjön hamarabb a verseny, de ha csúszás van, akkor se legyen időlimit. Valahol megértem, valahol nem. Az tény, hogy vagy az essesel kéne valamit csinálni Sandownban (vagyis a bukóterével, mert nevetséges hogy ekkora hely van hagyva egy 270es tempó után), vagy tényleg hamarabb kezdeni...

De....mindegy...JÖN BATHURST! Amit élőben nem fog adni a Spíler szóval...marad a stream.
  • atiwrc
    Elég durva baleset volt, kb egy dtm, gt szerű gépet képzelnék el hogy így röpülnek le róla az alakrészek darabobként

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.20. 11:58:36
  • Dietrich
    Az a lényeg, hogy nem lett komoly baja ilyenkor szarni az autóra.
  • RatBaG #2557
  • RatBaG #2556
    ez a kép egy esős dirt track futam után is készülhetett volna:

• Szabi #2555
  • Ulvar
    Hát ez kuka. Szinte biztosra mondom hogy Tim Blanchard / Todd Hazelwood páros nem indul holnap. 98%. Hacsak nem adnak gyorsan valahonnan egy csere autót mert hogy ezt holnapig nem építik újra az kurva isten...

• Ulvar
    azt a kurva...azt a jó kurva eget te jó isten fasza...és ebből kiszállt a gyerek...

Kurvára kellett a COTF szabály rendszer, mert ha az nem lenne nem biztos hogy kiszáll ebből élve Todd...de kurva nagy mázlija még hogy háttal baszódott a falba...

Sandown 500 van a hétvégén.
  • Ulvar
    Fáradt vót, allergiás azt nem alszik jól :).
  • RatBaG #2551
    gertendör, kámáronvótersz... gyulám a régi.
  • Dietrich
    Hétvégén emberi időben lesznek Supercars versenyek Townsville utcáin.

2017 Watpac Townsville 400
    Szombat
    R13. 08:10 - 09:50 /70 kör
    Vasárnap
    R14. 08:10 - 09:55 /70 kör
    Spíler TV élőben adja.
  • Dietrich
    First track test for Holden V6 turbo
  • Dietrich
    Mikor a pilótafülke 68 fokos és működik a hűtőmellény is, ilyen állapotban vannak a versenyzők általában 200km után.
    Slade is szédült volt ráadásul kettőt látott a riporterből.
  • Dietrich
    Aki nem latta a mai versenyt toltse le nem banja meg.
  • Dietrich
    Hány éve ezt mondom, hogy így kellene rendezni, mert ami eddig volt semmi értelme 4x12 kör pont nem csak pénz járt érte.
  • Ulvar
    Melbourne 2018-2023 között pontozva lesz a bajnokságban, továbbra is mint a Formula-1 betétfutama, csak hosszabb versenyekkel, valószínűleg SuperSprint verzióban. (Sz. 120 km V 200 km)
  • Dietrich
    Penske mikor Perthben járt interjút adott az ottani "Szujónak" :)

• Ulvar
    Ő döntött úgy, hogy nem hordja az #1-es rajtszámot. Ragaszkodott a #97-hez
  • SuperCharger
    A Giz hogyhogy nem hordja az 1-es rajtszámot? Idén már nincs ilyen, vagy ő így döntött?
  • Dietrich
    2017 Winton SuperSprint
    Szombat
    08:00 - 09:08 /40 kör
    Vasárnap
    05:45 - 07:32 /67 kör
    TV: Spiler élőben adja mindkét versenyt, az 1. futamot szombaton 15:55-kor ismétli.
    stream
  • Dietrich
    Coopers Mild Race Radio: Lowndes Engine Dramas
  • bmwcrash
    Meg azért Phillip Island-i versenyeken is eleg jól ment.
  • Ingy2
    Érződik amióta lelépett Ludo nem megy a szekér. :( Pedig egyik kedvenc, pláne a vezetési stílusa( ilyen lapos ívekkel hogy a picsbe tud gyors lenni). Bár a Barbagallo-i utsó versenyen ahhoz képest hogy lefulladt a rajtnál és hátúlról kellett rajtolnia és még ki is forgatták, behozta a kocsit 8.nak.
  • Dietrich
    Nem csak azok a versenyek is. Nem eleg neki, hogy a fiatalok mar siman lenyomjak, de nem csak ot Whincupot is. :) A kiwi brigad nagyon eros lett, 12 evre visszamenoleg ennyire sosem voltak.
  • bmwcrash
    Szegeny Lowndes. Hihetetlen mennyire peches, meg mennyire nem jönnek össze neki a qualy-k.
  • Dietrich
    jó volt mindkét verseny a hétvégén. Aki nem látta töltse le és nézze meg nem fog csalódni, de főleg a szombati eredményhirdetés visz mindent. :D
  • Dietrich
    Fabian te állat! :DDD