2613
  • Dietrich
    Igen csak hogy ahol verseny van ott több a crash is.
    Tasmán pályán általában nincs jó verseny, dögunalmas vonatozás van csak, leszámítva az első köröket amíg helyezkednek. Az utolsón szokott néha lenni történés, mert már nem kímélik az autókat.....lehet meghozza a szerencsénket? :)

tavalyi 4. verseny

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.03.21. 14:30:41
  • dave9004
    á a srác nem a crashekért van oda, hanem magáért az autóversenyért, túraautózásért :D
    jó ez így. tasmán pálya is nagyon jó lesz.
  • Dietrich
    Tasman meg a pálya miatt WTCC feelinges..
    Mutasd meg neki a tavalyi Adelaide-i 2. futamot. vagy Bathurst-ot a red flaget követően. Tiszta őrület volt lásd az aláírásomat :)
    vagy csak szimplán elég egy 2014-es V8SC crash válogatás :)
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.03.20. 17:29:58
  • dave9004
    ja vágom, tavaly jobbak voltak melbourneben is.
    adelaide elsőt megnéztük du. ma a r2-3
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.19. 03:44:42
  • Ulvar
    Elég Adelaide. Melbourne összezavarná. Nem kapnak pontokat, teljesen más kvali rendszer mint az általában megszokott...
  • bosco05 #2044
    Melbourne 4.-ben óriási crash volt a rajtnál, azt menézhetitek :) A többi nem jó, ez buli futam.
  • dave9004
    ha motorsportok iránt érdeklődő ismerősömnek mutogatnám a versenyeket, megéri az idei melbournei versenyeket is néznünk, v elég adelaide és majd később tasmán?
    (csak ideieket akarok mutogatni majd :D)
  • Dietrich
    Hidd el köze van annak, hogy egyre több a fiatal. Ingall, Murphy egyikük sem volt már tényező csak töltelék utolsó éveikben. Pedig ők aztán nem nagyszaroztak.
  • Ulvar
    Ugyanazt mint amit Dahlgrennél meg Prematnál. Sokat kell versenyezni, de azt, hogy abbahagoym...azzal nem fogod jobban megtanulni :D 2 autóra kellene a Penskenél, egy Pyenak egy Ambrosenak...
  • El Gigante
  • Norbi1990
    Na jó, de mit vársz attól aki kihagyott sok évet ebből a kategóriából, szemben azokkal akik az elmúlt években szinte csak ezekkel az autókkal versenyeztek? Az újoncokról is elmondható, hogy ők sokkal inkább hozzá vannak ezekhez a típusú autókhoz szokva, ugye mind a Dunlop seriesből jött, ott meg az előző generációs autókkal mennek.

Azért szerintem kell egy pár hétvége mire újra megszokja és magára tudja hangolni az autót akármilyen tehetséges is az ember.
    Nem vagyok Ambrose fan, de én szívesen megnéztem volna még pár hétvégén, hogy milyen ütemben fejlődik.
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.17. 19:40:44
  • Ulvar
    A probléma az, hogy ezzel az autóval állandóan a TOP10ben kéne lennie. A DJR idén váltott egy autóra, és kapott olyan támogatót mint állat Penske személyében. Konkrétan Adelaideben a Fordok közül 3 Ford volt csak FGX, ebből az egyik Ambrose volt...amivel tök utolsó volt kvalin és versenyen némi káosznak köszönhetően jött fel pár pozíciót. Melbourne meg nem mérvadó, ott senki nem vesz komolyan semmit.

Jön a hazai versenye nem akart beégni that's the story.
  • Norbi1990
    Nem lassú ő, 2. hétvégéjén (Melbournebe) már Top 10 Shootoutba bejutott. Gondolom a körülmények játszottak közre ( pl. fizikailag elszokott már tőle, sok bal kanyar után azért meg kell szokni a jobbokat is :D), vagy esetleg valami magánéleti zűrje van.
  • Dietrich
    nem szóltak neki a V8-nak nincs ovál versenye? :)
    szerintem egyszerűen csak kiöregedett (39 éves) és a fiatalok lenyomják...ezzel nincs baj csak szar felismerni. ;)
  • bosco05 #2035
    Magyarul by Ulvar
  • RatBaG #2034
    hát ez szép kis blama...
  • Norbi1990
    Ambrose visszalép, Scotty Pye veszi át a helyét a 17-es autóba a szezon többi futamán.
    Endurance futamokon Pye csapattársa lesz Ambrose.

Röviden azért lépett vissza, mert nem készült fel eléggé idénre, még nem állt át teljesen a NASCAR-ból.
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.17. 08:09:42
  • Ulvar
    Igazából nincs mit írni. Pont nélküli szar, össze vissza töréssel rajtnál. Egy komolyabb hír az volt, hogy Reynolds megkapta a fejlesztéseket így már ő is FGXel jött, Heimgartner meg most kapta meg így sima FG nem lesz többet rajtrácson. Teljes futamokat kellene kirakni amit tegnap is akartam már, de még várnom kell vele...
  • Dietrich
    mi van a bloggal? semmi hír a hétvégéről.
  • RatBaG #2030
    ez most konkrétan a 3. futamot nézve szakadt ki belőlem, volt egy gyönyörű előzése, sajnos lowndes ellen.
    de egyébként is szimpatikus tag, tehetséges, jó megmozdulásai voltak tavaly.
  • Ulvar
    LDM csapat nem a legjobb, de azért nem is borzasztó.
  • dave9004
    hát az nem a legerősebb gép volt. v csak Ingallal voltlassú?
    (nem néztem még idei versenyt. de a sajnálatodból kiindulva jól mehetett melbourneben? :D)
  • RatBaG #2027
    szerencsére kapott ülést, ingall helyét örökölte meg.
  • dave9004
    ő hova lett amúgy? tavaly év 2. felében elég jól tolta.
  • RatBaG #2025
    bárcsak percat került volna a volvohoz...
  • Dietrich
    Hétvégi pont mentes versenyek kezdési időpontjai:

Péntek 13!
    R1 04:20 - 04:48 /12 kör
    R2 08:20 - 08:48 /12 kör
    Szombat
    R3 05:25 - 05:53 /12 kör
    Vasárnap
    R4 02:10 - 02:38 /12 kör

stream
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.03.12. 18:15:54
  • Dietrich
    Gizzy a Triple Eight csapatnál 2016-tól
  • Dietrich
    Nekem nem volt gondom a közvetítéssel...mindig a most következővel volt Melbourn-ből, amit az F1-es csatorna adta..szarrá efegyezték a közvetítést még ha csak bemutató 12 körös versenyt toltak Whincupék. ;)
  • RatBaG #2021
    így a 3. futam után is olyan vérszegénynek tűnt a közvetítés.
    leginkább az tűnt fel, hogy menet közben talán egyetlen bejelentkezés volt a pit lane-ből, akkor is csak a szőke csaj kérdezett valami jelentéktelen dolgot, larko meg a másik tag sehol se volt.
    a kommentátori fülkéből meg nagyon hiányzik skaife, crompton mellől.
  • Dietrich
  • Dietrich
    Szerintem itt csak az a kérdés, hogy ő élvezi még vagy sem, ha lejár majd az a 2 év.
    Elmenni olyan csapattól meg senki nem akar ahol éveken át nyerik a bajnokságot. Birka erről sokat tudna mesélni.
  • Ulvar
    Anno Ingall és Murphyt se nagyon értettük miért erőltetik, semmi értelme nem volt. Bent voltak, versenyeztek, de nem tudtak érdemben eredményt elérni. Nézd meg Ingall utolsó...mondjuk 5 évét...milyen eredményt ért el. Semmit. Craig az elmúlt 5 évben mit ért el? Bajnoki 2., 3. de sose lett bajnok és most lényegtelen hogy mi miatt...mert bár volt csapatutasítás egyszer kétszer, igen beszopta a boxokat amiről amúgy részben tehet ő is, és ennyi...nem tud jobb lenni Whincupnál, de mégse megy el a csapattól, tehát ő már fejben nem is megy igazán a bajnokságra, csak a csapat érdekeit nézi. Így simán lehet mondom Gizi mellett is második ember a csapatnál...
  • Dietrich
    Én ezt tudom csak először éjfélkor amit írtál első blikkre más volt mint ami a honlapon jelent meg.

Craig tudod hány éves? 41! Hova akarod nyugdíjazni még, ha Murphyt vagy Ingallt veszem alapul? :)
  • Ulvar
    Na szóval elmagyarázom jobban.

2016tól jön Gizi. Craig 2017 év végéig marad. Jaime 2018 év végéig (ha csak nem módosítják valahogy menetközben).

Gizi megtanul mindent Triple 8nél megismerkedik mindennel és mindenkivel lesz rá 2-3 éve tanulni az ottani környezethez hozzászokni, mert sokkal másabb mint bármely másik csapat. Ehhez ennyi idő kell...jelenleg 25 éves lassan 26. Ha csak 28 évesen kezd el bajnoki címeket szerezni, még akkor is benne van 4-5-6 ha minden úgy alakul...

Jaime 2018 után (én szerintem) valószínű Európába megy GTzni vagy Enduzni.

Craig 2017 után vagy aláír még a Triple8el, vagy megy más csapathoz még levezetni, vagy nyugdíjba megy...az ő korában már simán eltudom képzelni hogy leteszi a sisakot...Úgyhogy Gizi 2018 után vagy lehet már előtte ha jól fog menni neki és Whincup sem lesz már komoly ellenfele, akkor már korábban is elkezdheti a bajnoki címek szerzését, mellé meg beraknak...akárkit/akárkiket.
  • Dietrich
    Nem csak őt. :D
  • Debilon
    azért remélem nem fogják elnyomni SVG-t team orderrel vagy máshogy
  • Dietrich
    Gizi lesz Lowndes utódja véleményem szerint pár éven belül

mert ezt írtad és első blikkre olyan mintha azt írtad volna 2 évig lesz Craig majd váltja SVG.
    Jövőre ez bombaerős csapat lesz.
  • Ulvar
    igen, és a Red Bull még 2 évig szponzorálja a Triple 8-et
  • Dietrich
    a cikk szerint 3 autós csapat lesz 2016-tól?
    link
  • Szabi #2010