10
-
GLewy #10 hiába a távolkelet az távolkelet ott van mindenre ember... -
Shadow_THH #9 -
Alec #8 ha a motorola tovább folytatja a blade sorozatot nemsokára lesz :) -
pimplike #7 Szerintem ez inkább a jóöreg kacsintós pénztárca elvén működik, azaz nagyon szűk szögben látszik egy-egy képfázis.
Vagy nem. Javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek. Engem is érdekelne. -
Aldaris #6 A cikk írójának:
"véleményük szerint tíz éven belül meghódíthatják a háromdimenziós mobilok piacát."
Oké, hogy a kezdőmondatban összefoglaljuk amit írni szeretnénk, de azért ekkora hülyeséget ne írjunk már le! Mondja már meg nekem valaki, hogy van-e a mi kis három dimenziós világunkban nem 3 dimenziós mobil? -
brueni #5 el nem tudom képzelni, milyen látványt nyújthat!
itt gyakorlatilag arról van szó, hogy két különböző kép jut az ember két szép szép szemébe, és ugyanúgy jön létre a kép mint egy zöld-piros szemüveges moziban?
mi van, ha nem vízszintesen mozgatom a fejem, hanem fel-le? elvileg ugyanúgy marad a kép.
Ebben az esetben a jobb megoldás a 3x3-as mátrix-pixel előtti kis lyuk lenne! Or not?
De ez még mindig csak "ál-3D"
-
mauser81 #4 Van amihez eddig sem kellett szemüveg: http://www.sharp3d.com/technology/howsharp3dworks/ -
turul16 #3 Már csak egy olcsó 3D kamera kell , hogy legyen mit megjeleníteni. Meg integrált 3D HW a mobilba meg a fényképezőbe. Elöbb csináljanak nekem low cost 2D -set. -
HuMarci #2 Ahogy forgatod a fejed meg amilyen szögből nézed a kijelzőt, úgy látod a képet, azaz a tárgyat ami elötted van, szóval tök élethű, és nem kell semmien szemüveg hozzá.
Idág is volt ilyen csak szemüveg kellett. -
Szeszmester #1 Mit jelent, h 3D-s kijelző?