18
  • Morden23
    Természetesen így gondoltam, és jól is van ez így.
  • winnie
    nálunk nem legális, valahol legális.
  • Morden23
    Nem tudom, hogy miről szól, mert még nem láttam. ezért írtam még legalul, hogy majd bele fogok nézni.

Mellesleg az alkohol közterületen való reklámozására az OECD-nek külön rendelete van.
    Az alkohol következménye az alkoholizmus. Azt reklámozzák, hogy emberek megisznak egy pohárkával, nem azt, hogy egy üveggel.
    Az alkohol legális, a fű nem az (és ez így is marad).
    Amúgy ja, valóban akad jónéhány alkoholista. De azért nem a 14-25 évesek járnak benne élen:)
  • Mr Gumby
    "Csak nehogy a terroristák kezébe jusson."
  • Mr Gumby
    Nem reklámozzák benne a fűszívást.

Ellenben nálunk lehet alkoholt reklámozni. Még jó, hogy alig van egy pár alkoholista az országban.
  • Csiga42
    Egyrészt ez a sorozat nem drogosokról szól, másrészt egyáltalán nem propagálja a drogok használatát, hanem ezzel adja meg a sorozat egyik alapkonfliktusát. Ha valaki belenéz - és feltételezzük róla, hogy nem vattacukor van az agya helyén - akkor az rá fog jönni, hogy ez nem egy "drogosfilm".
  • Morden23
    He?
  • Mentol
    Ezeket a hozzászólásokat komolyan gondoltátok?
  • kow83
    A sorozat 10 kemény részből áll!

Már volt szerencsém végignézni, azt hiszem 2 nap alatt végeztem vele. Nagyon jó volt, végigröhögtem az egészet.
    Szerencsére lesz 2. évad is.
  • Morden23
    Vajon a The Shield (Kemény Zsaruk) mit eredményezett a bűnözőknél? Gyúrni járnak?:)))

Az a baj, hogy egy alapvetőleg rossz dolgot propagálnak potenciális idiótáknak. Olyan, mintha az alkoholizmust reklámoznánk.
  • Yurij
    Nekem mind a 2 egy rohadt aberált féreg,legyen az drogos vagy buzi.Felakasztani mindet az elsö sarkon.
  • MrPrise
    Aztán majd nehogy ebből is ötleteket merítsenek néhányan mint ahogy a Helyszínelők is kikupált néhány bűnözőt...
  • Morden23
    Különbséget tennék a melegekről szóló sorozatok és a drogosokról szóló sorozatok között a cikkíró helyében:
    "Mielőtt az erkölcscsőszök a csűrből előkaparnák a kiegyenesített kaszákat, hogy az HBO ellen vonuljanak, szólnék, hogy a sorozatot a Showtime mutatta be Amerikában, mely ugyancsak pedzegetett már némi tabut a leszbikusokról szóló L (The L Word) és a meleg fiúkról szóló Fiúk a klubból (Queer as a Folk) című sorozatokkal. Azonban nyilván csak azok negatív reakcióját sikerült kiváltani ezen szériákkal, akik felszínességük folytán csak a tartalom olvasásáig jutottak el."

Milyen kár, hogy a két témának semennyi köze nincsen egymáshoz.
  • kow83
    Végre.
  • Morden23
    főgős = főhős
  • Morden23
    Bele fogok nézni csak a miheztartás végett, de le lehetne szokni arról, hogy fűszívókat, meg dílereket nézünk főgősnek. Enyhén nevetséges.
  • Mr Gumby
    Little Boxes...
  • Csiga42
    Ez a sorozat állati jó.
    A Showtime-on anno az összes részét láttam. Már alig várom a második szériát.