32
Lényegében a művészekről szóló információkról és szép festményekről, képekről és illusztrációkról kellene itt \"eszmecserélni\".
  • EpicDD
    Sziasztok!

Aki szeretne egy fantasy alapú fórumos játékban játszani:

http://ertheis.forumq.net/

Érdemes kipróbálni ;D
  • Manna9
    www.9elet.mlap.hu
  • öregharcsa
    én már majdnem kiolvastam és nagyon élvezem a könyvet...az előző rész is jó volt!!!
  • Loogan
    Múlt héten megvettem a Gotrek és Félix regényekből a legújabbat: Démonvadász címmel. 10 oldalt beleolvastam, de dőltem a röhögéstől. :)))))

Warhammer Fantasy rulez
  • Gabo
  • QuippeR
    A Boros-Szikszai páros nyerte az idei Chesley-díjat
  • Hajnalcat
    Pedig azok. :) Ha jobban megnézed, akkor látod benne a különleges varázsát.
  • Shiwo
  • csgj
    nem rosszak, csak nem fantasy képek.... XD :D
  • Hajnalcat
    Kaptam pár szép képet, gondoltam megosztom veletek.

Thomasa Kinkade képei:

• Voltan
    Igazad van, bár vannak kivételek is. Pl. R.A. Salvatore Otthon-jának jobb az itthoni borítója.

• QuippeR
    az eredetieket egyébként láttad? mert nekem azok egyáltalán nem tetszenek.
  • QuippeR
    az első könyv két kötete valóban vérlázítóan ronda, de azért a vége felé már Boros-Szikszai borítók vannak, és az új kiadásra is csináltattak sokkalta szebb borítót. az első köteté most pl ilyen (Boros-Szikszai):

kár hogy nekem már megvan a régi.
  • Cat #19
    Pl. a világ szeme sorozat, ugye ezek nem csak számomra igénytelenek? és itt nem egy kisköltségvetésű sorozatról van szó, hanem a kiadó egy nagy vállalkozásáról, mert ez egy kinn 12, itthon meg már kb. 18 kötetes epikus darab (az angol részek többségét kettévágták, és külön kötetben adták ki).

• Khamwasss
    #14 és #15 ->
  • Cat #17
    nevetségesnek tartom itthon azt, hogy a hazai kiadásoknál nem képesek megvenni az eredeti festményeket. Itthon többségében szánalmasak a fantasy könyvek borítói (boros szikszain kivül, de nekik annyi munkájuk van, hogy ihaj), nyálcsorgatva szoktam nézni az eredeti borítókat.
  • Krezga
  • Jagi
    erről beszélehh... [csorog a nyála]

• Jagi
    Ezt hagy...

• Jagi
    Royo meg nagyon szép néniket csinál :)
  • Jagi
    Todd Lockwood
    Luis Royo
    másik Royo link

Lockwood a D&D-hez rengeteg illusztrációt készített... tetszősek :)

Ők nagyon bejönnek, persze re5pekt a többieknek is :)
  • Blasta
    Hát ha fantasy festészet akkor Boris Valejo és Julie Bell képei az überallesz.
  • Loogan
    Hát igen. Nagyon sok MAGUS regény borítóját ők csinálták. Profi mind.
    Hogy is van pontosan? Egyikük rajzol, a másik pedig fest? (Valahonnan így hallottam.)

Magyarok közül Zsilvölgyi Csaba (Max) munkái tetszenek. A MAGUS világát tökéletesen "elkapta". Ha lesz időm úgy, ahogyan most nincs, rakok be pár képet/linket.
  • Barney Tech

Naon Faxáx meg az áruk is :D.:OOO
  • QuippeR
    evezzünk hazai vizekre:

Boros-Szikszai páros

art.rpg.hu
  • cenobite
    Brom... Örök klasszikus.
  • Dying Soul
    Borisnak van egy rakat festménye..igaz többsége mitológiai, de az is fantasy.
  • gabber a hun
    nekám megvan a titán világa azs nagyon yóó nekem nagyont tetszik
    sztem 5őr veri a gyűrűk urát úgy ahogy van(mindenben :D)......
  • ROKICA
    én is szoktam ilyeneket rajzolni de csak suliban órákon...:)
    de sajna szkenner-em meg nincsen:+(
  • Lammer
    kedvenc!!!! abszoluuuuuuuut! anno elvarazsoltak az illusztracioi engem is rendesen! :D
  • Loogan
    Sajnos kevés képet találtam John Blanche-től a Neten. Esetleg tudna valaki belinkelni?
  • Loogan
    Akkor megkezdeném...
    Az én nagy kedvenc illusztrátorom John Blanche.
    Akinek mondanak valamit a Kaland Játék Kockázat (lapozgatós) könyvek, akkor biztosan ismeri. Ha nem akkor csak gondoljon bele a Kaland Játék Varázslat 4 kötetes műveibe, na az az Ő grafikáival készült.
    Képeire jellemző egyfajta horrorisztikus, elmebeteg, kifacsart ábrázolásmód. Nagyon érdekes hangulatai vannak a képeinek. Talán a Rajta keresztül a legjobban megfogható a KJK Titán világa.

Interjú Vele.

Íme Ő:

Szignója:

Néhány kép:

És a KJV 4 könyvborítója (bár a 4. rész nálunk nem így jelent meg):