Javuló adatsûrûség a merevlemezeknél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kis fogyasztás miatt. Nem épp normál felhasználás, de rettentõ kellemes, hogy egy 80 gigás mobil vincsi elmegy egy szál USB kábelrõl, és sebességben eléri az asztali vinyókénak a felét (kb. 20MBps).
Baromi ronda ez az új dizájn!
Csukii, neked meg bejönnének a laptopok szerintem.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Azért tömörítenek. Pl. UEngine: hangokat ogg-vorbis formátumban tárolja (AFAIK).
És mindez hordozható változatban.
Ugyan is kellene nyaraláshoz, hogy legyen mire menteni az adatokat.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy év múlva? Most kapni már 750-es Barracuda 10-es vinyót, szerintem már idén emlegetni fogják, de azon se lepõdnék meg, ha kari elött kapni is lehetne.
Az meg tényleg vetítés, hogy " A fordulatszám terén is sikerült elõrehaladást elérni", nincs szerintem igazi technikai akadálya kisebb fordulatszámnak, a nagyobnak annál inkább.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
szerintem
nincs, nem is lesz...
Négyzet az, te bölcs elme, te. Ah... óvoda, nagycsoport....
szánalmas
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
1280x1024
Szebbek lettek.
20 éves C-64es game-k csak a nosztalgia miatt érdekesek, azért 160x200 as felbontás 16 szín helyett sokkal szebb az 1024x1024 16 millio szín....
ez már egy hónapja elérhetõ, szóval toshiba kicsit le van maradva, meg sajna a hír is <#shakehead>#shakehead>
Nem a lényeg, hanem a fontos!