8
Bang! Howdy western hepaj
 • Cat 02 #8
  Bang! -et ismeri vki ? :D
 • Thanatos
  #7
  hm, meglesem megamekparty után :D
 • Lacc
  #6
  Elvileg ingyenes lesz a játék később is, csak egyes extrákért kell majd fizetni, de ez nekem sem tiszta még teljesen.
 • Thanatos
  #5
  meddig elssz open beta?
 • j0nNyKa
  #4
  fufu ez nagyon odabasz, tetszik :]
 • donoki
  #3
  lehet kipróbálom!
  a béta free de a full is az lesz???
 • j0nNyKa
  #2
  gecijo :]
 • Lacc
  #1
  A minap találtam rá erre a vadnyugat témájú jóságra. Elsőre az embernek az a benyomása, hogy ez újfent holmi tucat-MMO, de szerencsére sikerült egy egészen eredeti ötletet megvalósítani a készítőknek.

  Persze itt is létre kell hozni egy karaktert, akit fejlesztget az ember, viszont nem arról szól a játék, hogy mobokat hentelve caplatunk fel-alá a pusztában, hanem ez bizony egy fél-körökre osztott stratégia.

  Adott egy városka, ahol az ember kezd, itt lehet mindenféle kiegészítő cuccokat, kártyákat venni, a kinézetünket átalakítani, és ami a lényeg, a szalonban másokat kihívni.
  A harc úgy folyik, hogy egy tereptárgyakkal jól teleszórt négyzethálós mapen kell lepakolgatni a csapatunkat, ami elég kicsi, max. 4 fő lehet, majd velük taktikázva kell az adott feladatot végrehajtani.

  Én egyenlőre csak egy menetet toltam le, ahol mindenféle aranyrögöt kellett a saját raktárunkba elhozni, miközben a többieket kellett hentelni. Ezenkívül még van, mikor bikákat kell befogdosni, meg egyéb marhaságok :)

  A harc attól fél-körökre osztott, hogy minden egységnek van a HP bar-ja mellett egy másik is, ami ha telített, akkor léphet. Viszont mivel ez mindenkinek külön van, így bármilyen sorrendben léphetünk velük, ami leginkább a Final Fantasy sorozatban megszokotthoz hasonlítható.
  Van emellett egy rakás kártya is, amiket a pályán lehet felszedni, vagy venni kell a városban. Ezekből max. 3-at lehet bevinni a csatába, és egy rakás bonust lehet kapni az elsütésükkel.

  Emellett marhajól is néz ki (kivéve talán a portékat), és ráadásul Java alapú az egész. Éppen open beta van, szerintem csekkolja mindenki, aki benne van az MMO körbe, mert ilyen talán még sosem volt.

  Innen lehet lehúzni.