11
-
htmm #11 Jaaaaaj! A biztonsagi resek nem azert vannak, mert sokan hasznalnak egy sw -t. Azok vannak, csak tobb felhasznalora tobb hozzaerto "buherator" jut, tobb szem tobbet lat, szoval hamarabb kiderulhetnek a hibak... -
lazly #10 Az viszont igaz, hogy kene egy online kliens skypehoz, sokan nem tudnak instalalgatni. Erre mar szamos megoldast lathattunk (pl a gtalkra a gmailba epitett ajaxos kliens, stb...)
Ilyet ismer valaki? Jo lenne valami ilyesmi... :\ -
Zenty #9 Persze skype sikere után mindeki kulogna ,csak azt nem veszik észre nemkicsit nagy elönye van a skpynek!
Néhány virus meg esetleges biztonsági rész azért van mert sokan használják és ennyi!
Az valoban az egyetlen negativumja skypenek hogy nem nyilt szabványu a rendszere az üzleti érdekek miatt,és ezért még jelenleg nem lehet kihagyni a pc a használatához!
De azért már szinte mindet tud! -
lazly #8 Most jol ertem, abbol vontak le a skype veszelyeseget, hogy az rendszeressen ad ki uj verziot, es a felmerulo biztonsagi reseket igyekszik foltozni? Miert, az emlitett ket rendszer tokeletes? :D
Nem latom miert baj az, hogy a skype igyekszik minnel biztonsagosabba tenni a rendszeret. -
Hegyikecske #7 "vagy a PC-re kötött fejhallgatóra." >>ezt itt nem egészen értem, hogyha beszélni akarok vkivel és nem csatlakoztatok hangszorót meg mikrofont, akkor hogy fogom én őt, és ő engem hallani? Valamint az a wifi-s beszélgetés se lenne biztonságosabb sztem, mivel az adatok több gépen mennek keresztül.. -
#6 Jó, de akkor is az itteni tornyokat használom, nem lehet kivonni a játékból a szolgáltatót.
Úgy el tudom képzelni, hogy engem is felhív meg azt akit hívni akarok, de akkor egyszerre kell felvennünk? Vagy ebben az esetben ha a hívott előbb veszi fel mint én akkor ő hall kicsengés-hangot?
-
#5 téged meghív a küldöldi szerver, tehát te nem fizetsz... -
#4 "A beszélgetést ezek után gyakorlatilag bárhol lehet folytatni, hiszen megadhatjuk akár a mobiltelefonszámunkat is."
Na ezt nem értem. A szolgáltatóm (pl. Pannon) hálózatán úgy beszélek, hogy nekik nem fizetek? Ez igencsak érdekes... -
Thom007 #3 most 5,5millió ember online
szóval bilibe lóg a kezük -
#2 Ne feledd, hogy ez csak az előfizetők száma, nem pedig azoké összesen, akik használják... -
nenad #1 1.4 millio, ez nekem kevesnek tunik a skypehoz.