23
-
Morden23 #23 Az, hogy te nem tudsz valamit megvenni, attól még nem nevetséges valami. Én sem tudok 1 milliárd forintos luxusjachtot venni, de attól még közel sem nevetséges egy olyan hajó. Szóval azért higgadtan és óvatosan.
Az megint egy másik kérdés, hogy a fenti telefonok még ingyen és bérmentve is rondák, nemhogy többszáz euróért:) -
#22 gyémántal kirakott...pffff örülök, ha megbírom venni a Noram I-Podot, nemhogymég aranyal ékesített gyémántbólkészített I-Podot vegyek....... nevetséges -
#21 rohadt kulák gecik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemszégyellem beirni kiváncsi vagyok mennyi büntipontot kapok :D már van kb 8 am -
Morden23 #20 Amúgy ezt a részét tényleg nem értem. Ha gyémánttal van kirakva, akkor legalább kurva drága, és vágja az üveget a mobilod:) (Más kérdés, hogy előbb vennék kék J. Walkert a milliárdokra rúgó tőkémből, mint ilyen szart:))
De ennek a rondaságnak mi az értelme? Egyik exbarátnőm is csinált ilyeneket, kicsi műanyag gyöngyöket vett, és cérnára felfűzte őket. Pont ilyen geil színe volt nekik... -
#19 ez hányinger.. -
Radnix #18 Na látod, a nálad okosabb emberek elmagyarázzák.De ha valamit nem tudsz akkor inkább nézz utána mint hogy beírj ide 1 butaságot és mindenki hülyének néz majd.(Tehát fogadd meg Morden23 tanácsát) -
Morden23 #17 Punkos, amin angol zászló van. Ha nem érted, miért mondta rá, hogy punkos, akkor nézz utána, és okosabb leszel.
-
#16 lál ez sztem sokaknak eszébe jutott már, de mind1:)
Radnix te meg elég loller vagy. hol látsz itt "punkosat"??:DDD persze vazze a kockás telók meg "skótosak" -.- -
berballa #15 Ja,amugy nagyon vicces,mert már nem tudnak mit kitalálni!Ezek a telók meg különben sem lesznek elérhető áron forgalmazva!!!Sebaj jók lesznek a gógli műanyag golyós változatok is.A telefonok sem azt a funkciót töltik be amire eredetileg rendeltettek!Jó,nem azt mondom,hogy hülyeség az MMS,de lassan már a mobilunk fogja a reggeli kávénkat is főzni!Biztos hogy kell ez nekünk? -
Emmegki #14 majd ha elavul a technika akkor lesz érdekes.
képzeljetek el egy aranyozott c64-est -
Pakesz #13 ha lenne rá pézem se vennék ilyet -
Morden23 #12 Megleődnél rajta, hogy nem csak PH meg BS vesz ilyen cuccokat. Ha jól emlékszem, a Schumacher-nek volt gyémánntal kirakott VERTU-ja. El is lopták, rinyált is:) -
Venom1986 #11 Ezek olyan paris Hilton-nak,meg Britney Spricnek való kütyük ugye? -
exatly #10 Oohhhhh máááááj goooooooooosssshhh! -
Yv@n #9 Bóvlicska -
Morden23 #8 Én aztán nem sajnálok el senkitől semmit, de inkább adja rákos gyerekeknek a pénzt, vagy SŐT kocsmázza/kokainozza el, mint, hogy ilyet vegyen. Giccses, ízléstelen, és persze semmire, de semmire nem jó. -
Radnix #7 Ronda, gusztustalan, ízléstelen, undorító, hányinger keltő, szörnyű, borzalmas, rémes, csúnya, csicsás. Feláll a hátamon a szőr. Libabőrös lettem. Mondjuk az utsó az punkos sztem. -
szurka #6 ilyet vesz a vajda az egész famíliának, persze gyémántberakással -
Unreal1942 #5 Ja ja én is találkoztam már ilyennel vagy hasonlóval.
Ronda vagy sem az mellékes. Biztos vagyok benne, hogy rendkívül jó üzlet annak aki kitalálta vagy csinálja.
-
nbarnabas #4 2-3 éve láttam tv ben hogy az amcsik is mennyire odavannak érte.
Akinek megéri készítessen de én ha tehetném se csináltatnék ilyet. -
brueni #3 ha nem írták volna le, akkor is tudtam volna hogy ekkora faszság csak japánból jöhet
-
HUmanEmber41st #2 Az a rózsaszín alapon virágmintás nagyon elnyerte tetszésemet :) :) :) :) -
gyuri12 #1 ezek egyszerüen szörnyűk!!!!ki az aki ilyet vesz meg