19
  • Morden23
    Hiába, a srácnak igaza van...
  • drizzt1666
    GTA Bukarest
  • adam012
    mellesleg 30k körül ultradrága ám a windows...
    a battlefiedl 34563636 12k-ért meg nemdrága, vagy a GTA Bukarest
  • adam012
    na és mégis mért ultraszar? ezaz amit senki nemtud megmondani, csak mostanában divat fikázni a ms-t! ez akkor vicces mikor win alól mondja ezt
  • adam012
    netscape helyett inkább operát említeném, amúgy igazad van
  • Pakesz
    bakkkker
  • Hegyikecske
    Majd minnyá megsajnálom az ultradrágán ultraszart projekt után...

kuglinak végülis igaza van, én se lépnék be új területként ide a helyükbe
  • Morden23
    Nem is baj, hogy nem lesz böngészőjük. A Google sem hülye, hogy még egy frontot nyisson a piaci háborúban.
    Amúgy is, fizikai képtelenségnek tartom hogy a 3 legelterjedtebb böngésző közül (NetScape, IE, FireFox) valaki ne tudná megtalálni azt, ami tetszik neki/elégedett vele.
    Amúgy meg valóban pozitív hír az, hogy az MS mi mindent épít bele a Windows-ba. Szerencsétlen cég már olyan, mint a ribancnak kikiáltott iskoláslány. Senki nem szereti, mindenki csak baszogatni akarja.

• ebertek
    A tabbed browsingra gondoltam
  • dez
    Az nektek mind pozitív hír, hogy mi mindent épít be a Windowsba.
  • turul16
    MS régebbi böngészőjében is van , de minek. (Van mit kikapcsolni :),meg megy az MS. update )
  • ebertek
    IE7-ben vannak. IE6-ot meg ne használjatok fiaim, az mindenkinek csak árt :)
  • turul16
    Ezen én is filozgattam, mindenki csak nyerne vele. Nem hinném, hogy FF bánná, ha része lenne a vistának mondjuk. (Akkor lehet, hogy belekerülne az ActiveX támogatás.) De kbupdate, majd megmondja az őszintét szokása szerint :). Netscape -nek van FF/Mozillába -ba még némi beleszólása ? Jol emlékszem, hogy az IE-be azért nincsenak tabbok, mert valaki szabadalmaztatta ?
  • Cat 02 #6
    a Microsoft feladja aZ IE fejlesz5tését és ad egy milliárdot az FF nek :P
  • kbupdate
    arról mindig csak negatív hírek vannak, nem? mondjál már egy nem negatív hírt:D te F***!
  • MrPrise
    A sok M$ hír helyett inkább Google híreket szeretnék olvasni. M$-ről csak a negatív híreket kérem ;-)
  • h4x0r
    Nem baj. A Google így is elég jó cég. :-)
  • Treblakos
    FF rulz
  • Le Kurde
    kár