Milyen programmal csináljam?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Köszi,de ez nem tud elboldogulni vele, mert egy 700 oldalas pdf-nél kiirja hogy kifogyott a memoriábol átkonvertálás alatt (2gb rammal)
És az ábrákat eltorzitja a szavakat meg 2-3 betüs töredékekre bontja és igy félszavanként nagy melo lenne a 700 oldalt leforditani.
Ezt nem értem hogy bármiböl lehet PDF-et gyártani,de PDF-bõl mást nem lehet hogy szerkeszthetö legyen <#fejvakaras>
sziasztok!!

Egy olyan programot keresnék,h egy DVD-re több játékot felírok iso formátumban, és ehhez a DVD-hez egy auto run menüt készíteni,és amikor bejön a dvd berakásánál a menü,akkor kiválsztom az egyik játékot, egér klikk és a képfájlt bemountolja a virtuális meghajtóba!!
Remélem érthetõen írtam le!!
kérlek segítsetek!!
köszi

repvez
És azon mit nem lehetett érteni hogy nem az ingyenes readerre gondoltam hanem a fullos fizetös adobe acrobat professional 8.0 softverre.Ennél mi kell még teljesebb progi ha már ennyire hajtogatod akkor mutass egy linket vagy mond meg a szerkesztés modját a többi legyen az én gondom .
De ugy látom még mindig csak hülyének nézel és azt hiszed hogy elsöre nem értem meg hogy mit mondanak?
Schwarz
ezen mit nem lehet érteni? a teljes verziós adobe acrobattal (nem a readerrel) lehet szerkeszteni

Mi az a windows?

repvez
Akkor pontositok a fullos adobe acrobat professional 8-asal nem tudom hogyan kell modositani.De eddig csak azt tudtad hajtogatni, hogy melyikkel nem,de azt nem hogy hogyan kéne.
Attol magatol is rájövök hogy a demoval nem lehet ilyeneket söt probálkoztam más pdf progikkal is de egyikkel sem tudtam directbe szerkeszteni a pdf-et mintha documentum lenne.
Na ha már igy tisztáztuk a progit akkor leirhatnád ,hogy hogyan kell szerkezteni megnézem abban is olyan jo vagy mint a fikázásban.
Peace!
Schwarz
totalcommander, shift+f8

Mi az a windows?

Schwarz
NEM LEHET SZERKESZTENI CSAK A TELJES VERZIÓVAL!
mit nem lehet ezen érteni?
vagy keress a neten valami más gányolt pdf szerkesztõt, már ha létezik ilyen

Mi az a windows?

Hali!tudna valaki olyan programot mondani amivel windows xp maradványokat lehet kitörölni???
repvez
Én sem a readerrel csinálnám,de ugy sem tudom hogyan lehet csak a szöveget kicserélni benne.Eddig csak ugy tudtam megcsinálni hogy PDF-böl Word-be konvertáltam és ott modositottam,de ugy a formázás elcsuszott.Esetleg te tudod hogyan kell ezt csinálni ?
Schwarz
nem a readerre gondolt, mert azzal nem lehet, fullverziós fizetõs adobe acrobattal lehet készíteni, szerkeszteni akármicsinálni

Mi az a windows?

repvez
Esetleg tudnál egy kis támpontot adni, hogy milyen lépéseket kell csinálni a programban hogy kicserélhessem a szöveget?Mert eddig csak commentárt sikerült irnom hozzá ami egy kis felugro buborékba jelent meg, de az ugy nem jo.
Szoval le tudod irni a menetét anak hogyan csináljam?
rushman
adobe acrobat professional <#eljen>

repvez
Segitség kellene abban hogy egy kész PDF fájlt hogyan lehet modositani és milyen progival, hogy csak a szöveget átirni benne de a formázása megmaradjon mivel ilusztrácios képek is vannak benne ami jo lenne ha ugyan ott maradnának a magyarázo szöveggel együtt..
Egy angol pdf manualt szeretnék leforditani magyarra,de nem tudom mivel modositsam a szöveget benne.Valami copy/paste modszer jol jönne
Dj Faustus
"Hello csak hangot szeretnék rögzíteni egy filmrõl"
Bármelyik hangszerkesztõ program (Audacity, Goldwave, Audition, Nero Wave Editor, Sound Forge, Wavosaur,...).
Csak annyit kell elintézni, hogy a Windows hangerõvezérlõ-pultján (jobb alsó sarokban katt a hangszóró ikonra duplán, vagy a Start menü/Futtatás menüpontjába írd be: sndvol32), a Felvételi forrásoknál (Beállítások/Tulajdonságok menüpont/Hangerõ beállítása: Felvételhez, és az alatta levõ felsorolásban legyenek bepipálva a Wave, Stereo Mix, vagy a What U Hear csatornák) válaszd ki a Wave vagy What U Hear vagy Stereo Mix csatornát.

Vagy egy másik megoldás: Virtualdub:
1. Megnyitod ele a videót (File/Open)
2. Elmented vele a hangcsatornát (File/Save as Wave). Vigyázz! Bár .wav kiterjesztéssel ment, a hang attól lehet bármilyen tömörítésû (MP3, Ogg, vagy Ac3, esetleg WMA). A tömörítést megnézheted a Virtualdubban a File/File information menüpontban vagy a G-Spot nevû eszköz segítségével.

zvaragabor
audacity

Chaos Anno Domini

francois
Hello csak hangot szeretnék rögzíteni egy filmrõl, viszont ami programokat eddig próbáltam azok mind a mikrofonból rögzített nem a futó filmbõl. Kellene olyan progi, amivel belsõ hangfelvételt lehet készíteni. Kösz.

Evin
Nem tudom mit csinálhatsz rosszul. Szerintem ez a legegyszerûbb rippelõ progi.
A kódolás függ a videó méretétõl. 1 másfél órás videót kb 3óráig fog csinálni, ha 3GHz körüli géped van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Mostmár azt írja ki, hogy cannot find video stream... Nem értem ezt.
Kösz a tippet, leszedtem, de valami van vele...
Kiválasztottam egy .ifo filet, rajta meg egy 9 perces PGC-t, target quality-t levittem 25%-re is, szélességet 320-ra, audio tracket kikapcsoltam. Még így is "Demuxing and indexing." fázisban marad, pedig egy órát hagytam. Megnyit egy DGIndex nevû ablakot is, amely látszólag semmit sem csinál. Több órán át tart ez a 9 perc rippelése, vagy valamit még kéne nyomnom (pl. a DGIndexben)?
Evin
Kezdõknek én az AutoGordianKnot-ot ajánlom, mert azt hiszem magyar is, és scak ezt-azt be kell állítani, minden mást megcsinál magától.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Saját teljesen legális, eredeti DVD-ket szeretnék felvinni a gépre, avi formátumban. Asszem ez a rippelés nevû mûvelet. Milyen freware program lehet erre alkalmas?

Hello!

Dual audio-s Xvid fájlokat szeretnék kiírni úgy DVD formátumba, hogy megmaradjon mindkét szinkron hangsáv. Tud valaki valami jóféle programot?

Elõre is köszi!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Hali!

Van egy kész DVD-m, nem ISO, hanem VOB file-ok, de nincsen a filmhez menü. Van olyan progi, amellyel utólag lehet menüt gyártani, és ha van, mi a neve?

A segítséget elõre is köszönöm.

Sziasztok!
Nagy segítség kéne. Milyen codec csomag tartalmazza a lead h.264 codecet, és ha már ez megvan, akkor milyen programmal tudom az ezzel a codec-kel tömörített ogm videókat átkonvertálni aviba? Csak kipróbált program érdekelne. Már vagy 20-at kipróbáltam, de egyik sem jött össze.

Elõre is köszi a segítséget
tudorka
Igen, be van építve, de nekem Win XP Home Edition-om van. A távoli asztal a Microsoft szerint csak a Professionallal mûködik. A beállításban kellene a segítségetek. <#wave>

Dj Faustus
1. Magyar nyelvû leírás nincs hozzá
2. Távoli asztal be van építve a Windowsba, az magyar

tudorka
Sziasztok! UltraVNC-101 problémám van!
Valaki tudna részletes magyar leírást a VNC-hez? Sajnos angolt nem értem, ezért kellene a segítségetek! Vagy valaki tudan-e magyar VNC-t?

Basic
Hát ez sztem függ attól is, hogy mi van abban a cd képben. Ha egy film, akkor dvd shrinkkel lehet tömöríteni, ha vmilyen játék, program, vagy adatok, akkor winrarral, vagy hasonlóval ketté szedném.

helló,

php írásához melyik a legjobb IDE - úgy a fizetõs mint az ingyenesek között is?

Rohamsisak
Sziasztok! Ha van egy 8gb-os iso dvd kép file-om akkor hogyan tudok abból kettõt csinálni hogy ki tudjam írni dvd-re? Gondolom winrarral is lehet de nem tudom hogy kell. Elõre is küöszi a seítséget!

Köszi!

Basic
DVD Lab-bal.

Hali!

Egy AVI filmhez van 3 féle szinkronom és egy feliratom. Ebbõl szeretnék egy DVD-t összehozni. Milyen programmal lehet ezt megcsinálni?

Elõre is köszi a segítséget!

Rohamsisak
Sziasztok! Ha van egy 8gb-os iso dvd kép file-om akkor hogyan tudok abból kettõt csinálni hogy ki tudjam írni dvd-re? Gondolom winrarral is lehet de nem tudom hogy kell. Elõre is küöszi a seítséget!

Egy DVD filmnek csuszik a hangja azt szeretnem lehetoleg egy egyszeru konnyen beszerezheto programmal helyre hozni, Tudtok ilyen mondani???

Ha csak valami komolyabb progit tudtok az is jo lesz... :-)))

koszi
zmeor
most vágtam épp videót

Adobe Premier Pro

leszarom a konfigod...

kisradai
sziasztok!
Olyan programot keresek amivel videot lehet vágni,illetve szerkeszteni.A Movie Maker is jo de tuti van annál jobb,gondoltam megkérdezem hátha tud valaki jobbat!Köszike!

zmeor
az offline explorer letölti de nem lehet õket megnyitni
HTTrack megakad a letöltéssel
WGet et mindjárt próbálom

köszke

leszarom a konfigod...

Dj Faustus
Offline Explorer, HTTrack, WGet,...
Nézz utána az offline browsing vagy offline browser szókapcsolatra

zmeor
csõ!

milyen progival lehet lementeni egy egész weboldalt ugy ahogy van?

pl hogy utána kiírjam cd-re és akkor is megtudjam nézni?

leszarom a konfigod...

XenonIceX
ulead vide studio 10

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

(bocs a szpemmért de szerintem ne kelljen hozzá program hogy csinálja) :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

alph4
Valóban. Mondjuk én poénkodtam, de a topiknyitó szerintem komolyan gondolta...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Palinko
szerintem a 14-es ben megadtam a választ,szóval hallgathattok lassan,volt egy kérdése,kapott rá választ és kész.ha lesz még kérdés,akkor válaszoljunk rendesen,ne így...
leveskocka
bazmeg ird meg assemblyben,de ha nem ertesz hozza,akkor gepi kodban...tudod,10001001111010011000110000,esetleg 1ffff34aabc333 stb...😊
BetterThanToca3Maker 2.0 -val <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Schwarz
qbasic

Mi az a windows?

bardocz
de ha én toca 3-nál jobat akarok írni mivel csináljam?<#idiota><#banplz>
mila69en
dvd decrypter😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Oldal 1 / 2Következő →