Milyen programmal csináljam?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az ábrákat eltorzitja a szavakat meg 2-3 betüs töredékekre bontja és igy félszavanként nagy melo lenne a 700 oldalt leforditani.
Ezt nem értem hogy bármiböl lehet PDF-et gyártani,de PDF-bõl mást nem lehet hogy szerkeszthetö legyen <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy olyan programot keresnék,h egy DVD-re több játékot felírok iso formátumban, és ehhez a DVD-hez egy auto run menüt készíteni,és amikor bejön a dvd berakásánál a menü,akkor kiválsztom az egyik játékot, egér klikk és a képfájlt bemountolja a virtuális meghajtóba!!
Remélem érthetõen írtam le!!
kérlek segítsetek!!
köszi
De ugy látom még mindig csak hülyének nézel és azt hiszed hogy elsöre nem értem meg hogy mit mondanak?
ezen mit nem lehet érteni? a teljes verziós adobe acrobattal (nem a readerrel) lehet szerkeszteni
Mi az a windows?
Attol magatol is rájövök hogy a demoval nem lehet ilyeneket söt probálkoztam más pdf progikkal is de egyikkel sem tudtam directbe szerkeszteni a pdf-et mintha documentum lenne.
Na ha már igy tisztáztuk a progit akkor leirhatnád ,hogy hogyan kell szerkezteni megnézem abban is olyan jo vagy mint a fikázásban.
Peace!
mit nem lehet ezen érteni?
vagy keress a neten valami más gányolt pdf szerkesztõt, már ha létezik ilyen
Mi az a windows?
Mi az a windows?
Szoval le tudod irni a menetét anak hogyan csináljam?
Egy angol pdf manualt szeretnék leforditani magyarra,de nem tudom mivel modositsam a szöveget benne.Valami copy/paste modszer jol jönne
Bármelyik hangszerkesztõ program (Audacity, Goldwave, Audition, Nero Wave Editor, Sound Forge, Wavosaur,...).
Csak annyit kell elintézni, hogy a Windows hangerõvezérlõ-pultján (jobb alsó sarokban katt a hangszóró ikonra duplán, vagy a Start menü/Futtatás menüpontjába írd be: sndvol32), a Felvételi forrásoknál (Beállítások/Tulajdonságok menüpont/Hangerõ beállítása: Felvételhez, és az alatta levõ felsorolásban legyenek bepipálva a Wave, Stereo Mix, vagy a What U Hear csatornák) válaszd ki a Wave vagy What U Hear vagy Stereo Mix csatornát.
Vagy egy másik megoldás: Virtualdub:
1. Megnyitod ele a videót (File/Open)
2. Elmented vele a hangcsatornát (File/Save as Wave). Vigyázz! Bár .wav kiterjesztéssel ment, a hang attól lehet bármilyen tömörítésû (MP3, Ogg, vagy Ac3, esetleg WMA). A tömörítést megnézheted a Virtualdubban a File/File information menüpontban vagy a G-Spot nevû eszköz segítségével.
A kódolás függ a videó méretétõl. 1 másfél órás videót kb 3óráig fog csinálni, ha 3GHz körüli géped van.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kiválasztottam egy .ifo filet, rajta meg egy 9 perces PGC-t, target quality-t levittem 25%-re is, szélességet 320-ra, audio tracket kikapcsoltam. Még így is "Demuxing and indexing." fázisban marad, pedig egy órát hagytam. Megnyit egy DGIndex nevû ablakot is, amely látszólag semmit sem csinál. Több órán át tart ez a 9 perc rippelése, vagy valamit még kéne nyomnom (pl. a DGIndexben)?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hello!
Dual audio-s Xvid fájlokat szeretnék kiírni úgy DVD formátumba, hogy megmaradjon mindkét szinkron hangsáv. Tud valaki valami jóféle programot?
Elõre is köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Hali!
Van egy kész DVD-m, nem ISO, hanem VOB file-ok, de nincsen a filmhez menü. Van olyan progi, amellyel utólag lehet menüt gyártani, és ha van, mi a neve?
A segítséget elõre is köszönöm.
Nagy segítség kéne. Milyen codec csomag tartalmazza a lead h.264 codecet, és ha már ez megvan, akkor milyen programmal tudom az ezzel a codec-kel tömörített ogm videókat átkonvertálni aviba? Csak kipróbált program érdekelne. Már vagy 20-at kipróbáltam, de egyik sem jött össze.
Elõre is köszi a segítséget
Valaki tudna részletes magyar leírást a VNC-hez? Sajnos angolt nem értem, ezért kellene a segítségetek! Vagy valaki tudan-e magyar VNC-t?
php írásához melyik a legjobb IDE - úgy a fizetõs mint az ingyenesek között is?
Köszi!
Hali!
Egy AVI filmhez van 3 féle szinkronom és egy feliratom. Ebbõl szeretnék egy DVD-t összehozni. Milyen programmal lehet ezt megcsinálni?
Elõre is köszi a segítséget!
Ha csak valami komolyabb progit tudtok az is jo lesz... :-)))
koszi
Olyan programot keresek amivel videot lehet vágni,illetve szerkeszteni.A Movie Maker is jo de tuti van annál jobb,gondoltam megkérdezem hátha tud valaki jobbat!Köszike!
HTTrack megakad a letöltéssel
WGet et mindjárt próbálom
köszke
leszarom a konfigod...
Nézz utána az offline browsing vagy offline browser szókapcsolatra
milyen progival lehet lementeni egy egész weboldalt ugy ahogy van?
pl hogy utána kiírjam cd-re és akkor is megtudjam nézni?
leszarom a konfigod...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.