32
  • Nicky24
    Elege lett?:)Láttam a house of the dead-et,rettenetess volt,kritikán aluli:)
    Azokkal a kis apró bevágásokkal a játékból:)
    Nyugi,nem fogja feladni,2007,2008 ra is van már terve: Dungeon Siege Tale (?),Far Cry...és még ki tudja..Mindenesetre a sztorira kiváncsi leszek:)
  • Hoz_Hun
    "Uwe Bollnak elege lett a kritizálókból" ---> Lőjje főbe magát!

Akta lezárva.
  • atothhu
    Gratulálok!
  • nattydread
    Már csak azt tudnám melyik 18. századi térképen van olyan ország, hogy Románia? b
  • Morden23
    Ed Wood röhejesen szar, nem pedig élvezhetően. A kutusza főleg a Johnny Depp-es Burton film után lett húdenagy. Amúgy a többiben nagyon igazad van.
  • Thufirhawat
    Asszem, ez a cikk bekerül a humor topicba
  • mouss
    Jujj... é pedig megpróbáltam!!! Egyik filmjét sem sikerült végignéznem. Annyira élvezhetetlen, erőltetett, ízetlen.. Amúgy a sok szar élmény után jöttem rá arra, hogy ezeket ugyanaz a fickó rendezte.. nyeltem is egy nagyot..

!! Hékás!!:) Ed Woodnak eccer összejött!!!:D:D:D Mellesleg, ő legalább élvezhetően szar!

exxile.. hát.. ez is egy vélemény.. hehehehe..lol:)
  • Mentoloshurkaka
    LOL és milyen alkoholista feje van

Lekörözi még a falubeli Pista bácsit is

Az alkoholoszkár az övé ez egyértelmű
  • johnz
    EXXILE TE BETEG VAGY? még hogy az a két fos film jó lenne?
    lefogadom egy láda sörbe hogy én az öcsémmel nézhetőbb hororrfilmet tudnék össze dobni 2 hónap alatt fele költségvetésből!!
    te beteg vagy ember!!
  • Blasta
    Nembaj
  • Morden23
    A gáz az, hogy valóban nem értem, hogy hogyan nevezi magát rendezőnek, amikor nem az:)
  • Mentoloshurkaka
    Hát ez a cikk felb*szta az agyam. Még neki áll feljebb, ennek a szerencsétlen idiótának??!! Hogy merészeli egyáltalán rendezőnek nevezni magát?! Ilyen szar filmek után??!!

"Véleménye szerint a játékokból készített filmjei időről időre javulnak."

Keltse már fel valaki ebből a tündérmeséből!!!
  • Morden23
    Na most azért próbálj már egy egészen kicsit felnézni a saját baromságaidból, komám...
    Nem mondom, hogy az Angol beteg, vagy a Titanic lenne a kedvenc filmem, de több filmértéket prezentál, mint ezek a szarok együtt. Én is k_rvajót tudok röhögni a Kommandón, de nem hasonlítom össze az Apokalipszis most-tal.
    Az meg, hogy simán nézhető film, az elég szubjektív, hogy mit jelent.

A játékadaptációk meg vannak lőve mozi-szinten. Vagy a béka segge alá viszed le a korhatárt (és ezzel vállalod azt, hogy nem lesz valami odabaszós a film), vagy meghagyod ott, ahol kell lennie, viszont elkönyvelheted veszteségesnek.
    Kevés normális, mozilátogató 18-50 évest találni, aki elmenne egy FarCryra. Inkább letölti, és sörözik egyet a haverjaival. A 12 évesekre meg már épít a Disney:)
  • exxile
    Ugyan már! Én láttam az Alone in the dark-ot (filmet és játékokat is), meg a House Of the Dead-et is, és szvsz simán nézhető filmek! Egyáltalán nem szarok. Legalábbis a silány Angol betegnél (a világ legunalmasabb filmje), meg a Titanicnál (nyáltenger) sokkal faszább filmek, pedig azok még oszkárokat is kaptak.
  • szurka
    Postal-film?????
    mammamiaaaa!!!!!!!!!!
  • Blasta
    "Nem értem miért kell azért valakit utálni, mert szar filmeket csinál. Nem kell megnézni a filmjeit és el van intézve."

Azért mert sokan nagyon várják az adott kedvenc játékjuk filmadaptációját, de ejllemzően ez a csokker elkúrja az összeset, ezzel megöli a játék mítoszát is egy kicsit. És a gond ott van, hogy nem érti meg, hogy a játékos társadalom nem akarja Bollt a játékfeldolgozásgyártó poszton tovább látni.
  • mesor
    A poén az hogy a nyilatkozatban elismeri hogy rosszak a filmjei!

LOL! :DDDD
  • Zro
    Nem értem miért kell azért valakit utálni, mert szar filmeket csinál. Nem kell megnézni a filmjeit és el van intézve. A játék attól nem lesz se jobb, se rosszabb, hogy csináltak róla egy akármilyen filmet.
  • zerke
    Hehe... Az persze meg se fordul a fejében, hogy esetleg _tényleg_ sz@r filmeket csinál, és azért utálják
  • Zedas
    Az a baj, hogy bírósági végzést kéne szerezni arról, hogy nem mehet forgatás közelébe 1 km-nél közelebb, illetve nem beszélhet / találkozhat / levelezhet olyannal aki valamilyen módon kapcsolatban áll a filmes szakmával.

Csak szerintem nincs olyan bíró aki meg merné nézni bármelyik filmjét...

Másrészt ha körülöttem mindenki hülyének tűnik a számomra, akkor esetleg el kellene gondolkozni azon, hogy nem e én vagyok a hülye.
  • Morden23
    Ez a csávó a XXI. század Ed Woodja. Annyi tehetsége nincsen, hogy kiválasszon egy olyan játékot, amiből LEHETNE is valami sztorit generálni. Állítom, akkor sem ismer fel egy jó forgatókönyvet, ha közben ütik vele a fejét. "Divat lett Uwe Bollt piszkálni" -> hát, én azért elgondolkodnék. Postal? Far Cry? Na ne nevettessen.
  • Werewolf
    Hééé ez a film nem is lesz annyira rossz! :)

Bár zene és hangeffektek szarok.. pedig ezek mint nagyon sokat számítanak..

meg kár h ilyen piti trailert dobtak össze

de nem lesz rossz szerintem..
  • mellon
    Aki még nem látta az In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale című film előzetesét, annak ITT a lehetőség. Csak saját felelőségre!
  • avman
    az alone in the dark legalább egy b múvinak jó volt. de a blúdréjn már inkább egy tv film kategória, bár pl. a hallmarkon jóval igényesebb alkotások is akadnak. egy meglehetősen középszerű és elnagyolt forgatókönyv párosult egy elképesztően gyatra kivitellel. k. loken mozgása kb. egy darab seprű és egy barázdabillegető találkozása volt a bonca..., prosec... izé, mozivásznon. kingsley elment (ilyen múlttal még a barázdabilegetőt is adta volna) az egésszel nem is lett volna akkora baj, csak épp egy aránylag kultikus és jó játékot sikerült megint a porba alázni. többedjére. köszi, uwe (and sock my ball). pedig benne volt a lehetőség a sztoriban egy interjú a vámpírhoz kaliberben. ja, h ahhoz nem szorgalmas, de középszerű kisiparosok kellenek....
  • Inquisitor
    Ja, és mivel idei évtől módosítják ezt a filmtámogatási törvényt, valószínüleg Uwe-tól nem látunk már sok filmet, hacsak valami Isten háta mögötti Banánköztársaság nem alkot hasonló hülye támogatási törvényt.
  • Inquisitor
    Hülye kis jellemtelen nulla, a nevére se emlékezne senki, ha a német államtól kicsikarható több tizmillió eurót nem ölte volna bele a nézhetetlen filmjeibe.
    (Gyengébbek kedvéért csak akkor kapott zsák pénzt támogatásra, ha valószínüleg nem sikerilmet csinál ... ezért akkor SE csinálhatna sikerfilmet ha akarna. A témában lásd a PRODUCEREK c. filmet, annak idei remake-jét vagy az azonos címen futó musicalt. )
  • johnz
    boll dögöljön meg!
    láttam a régi és uj filmeit is 1xar az összes..
    1 db jó filmet nem csinált eddig ilyen balfasz nincs még 1 hollywoodban!!!
    az meg már szégyen hogy az ilyen jó klasszikus játékokat lehuzza 1 xar filmmel!!
    boll én is üzenek neked kösd fel magad vagy menny el xart lapátolni !!
  • winnie
    "s már dolgoznak a Dungeon Siege mozis változatán,"

már elkészült és az előzetes is kész, ami alapján nagyon gyér lesz:)
  • edios
    A bloodrayne sztem annyira nem vészes, legalábbis az volt az első (és lehet utolsó) film, amit láttam tőle, és rosszabbra számítottam. Sztem a Doom színvonalát pl simán eléri! (sőt..)
  • Cat #3
    "A Dungeon Siege sokkal jobb lesz, mint a BloodRayne, ami meg nagyságrendekkel jobb volt, mint az azt megelőző House of the Dead."

Felfelé ivelő pálya, de a csúcspontja még mindig a béka feneke alatt van :)
  • DGhost
    Az Alone in the dark rohadt szar volt...
    Ezt az egyet láttam tőle, elég is volt!
  • endiboy
    hát nem is tudom mit szóljak ehhez, láttam 3 filmjét, de egyik se fogott meg engem...mindegy, azért kiváncsian várom a folytatást, hátha jó fog kisülni belőle