15
  • LaPalma
    #15
    ez nem igaz, 3-4 dolcsi a cd minőségű album
  • galedki
    #14
    azér az oroszok se hülyék, cd-minőségért (eredeti wav) a mérete miatt már 10 dolcsi körül fizetsz. na persze, a 128-as mp3 formátummal már kijön az összehasonlítás a full AAC albummal szemben (vagyis, a rosszabb minőséget veszed meg olcsóbban az oroszoknál). Náluk meg törvényes, egyszer probálkoztak náluk (cca fél éve) vissza is pattantak. A moszkvai ügyészség megszüntette az eljárást :).
  • oszi1113
    #13
    Hát meg van emberek! Hogy ez eddig nem jutott eszembe!!! A kiadók legnagyobb porblémája, hogy eddig kvázi verseny mentes közegben dolgoztak!!! Nem volt semmi és senki, aki beindította volna az árversenyt! Monopóliumot élveztek/nek a kiadók a saját előadójuk felett!
    Ez bámulatos! Miért csökkentették volna az árakat, hiszen ők az egyedüli jogos kiadványszerkesztők! Nincs semmi, aminek köszönhetően beindulna a verseny! Hát ez a gond! Nem tudják, hogy mi az, nem is tudnak vele mit kezdeni, hát démonizálnak minden alternatívát!!!!
  • BCS CORPS
    #12
    sok amerika köcsög kiadónak nem tetszik , hogy jó páran ott töltenek pedíg legális
  • LaPalma
    #11
    én törvénytisztelő állampolgár vagyok és fizetek a zenéért. nézetek hülyének, de még mostanság is elég sok cd-t veszek üzletben.
    viszont ha lenne itunes music store itthon, akkor valszeg azt használnám a cd-d nem kapható zenék beszerzésére. de sajna nincs, mert a kiadó (az origo "music store" nyomására) nem engedélyezik itthon az itms-t.
    az origo az egész hóbelevancával bekap6ja
    addig marad az allofmp3, cd minőségben 2-4 dolcsiért/album
  • ubuntu
    #10
    Hehehe Úgylátszik egy atomhatalom politikusait nem lehet csak úgy megzsarolni lefizetni rutinból, mint a világ más tájain.
    Persze mondhatják, hogy a ROMS nem jogdijat kap az Allofmp3.com-tól védelmipénz gyanánt, amiért cserébe megvédi a külső támadásoktól. Meg, hogy a ROMS az ex-KGB most FSZB szatellitszervezete, és mint ilyen ellen esélyük sincs az IFPI_RIAA-soknak hazai pályán.
    De hát az ASVA-RIAA gestapomaffia nem ugyanúgy védelmi pénzt zsarol ki klienseiből? Csak ők sokkal telhetetlenebbek, és csak nagyságrendekkel nagyobb zsarólópénzzel érik be.
  • NEXUS6
    #9
    Arra leszek kíváncsi, hogy a slágerrádióért, a rahedli kommerciális tv csatornáért győzikéstől stólbucistól, meg azért hogy teleszemetelik a postaládámat reklámújságokkal, azért mikor fognak lenyúlni mindenkit?
  • NEXUS6
    #8
    Nemtom ki hogy van vele, de amíg 12 misit fizetek havonta egy normális sebességű netért, addig én semmiért nem fogok egy vasat se kiadni extrába, se 10$-t se 10 centet.

    De azért szívesebben nem fizetek 10 centet mint 10 $-t, szal hajrá ruszkik!;)
  • Sliders
    #7
    Szerintem a magyar artisjusosokat is pofán kéne csapni egy szartortával. Így legalább megizlelhetnék azt, hogy amit csinálnak az a szar!
  • tbi111
    #6
    Tavaj birósági ügy volt belőle, az orosz biróság nem tartotta törvénytelennek az Allof müködését.Ott nem sért törvényt.
  • fourgee
    #5
    Nem beszélve arról, hogy még a drágább DVD-ken is fenyegetik az embereket, hogy nem szabad másolni, mert illegális... Aki (technikailag) képes arra hogy lemásolja, az úgyis tudja hogy illegálisat művel, aki meg nem fogja ezt tenni, azt zavarja, hogy minden egyes lemezcserekor végig kell nézni ezt a baromságot, és nem lehet rögtön az igényelt jelenethez ugrani... Mindig mindenhol a fizető embereket büntetik, és még csodálkoznak, ha azok után azok inkább másolt dolgokat keresnek...
  • aaaaa
    #4
    A kidók és bérenceik nálunk is sírtak ríttak a 990Ft-os DVD-k miatt. Már mást nem tudtak kitalálni, csak silánynak nevezték, az 1-2 éve még fantasztikusnak kikiáltott filmeket, köztük nem egy klasszikust. Szóval szerintük csak az lehet legális, amiért az általuk kitalált legmagasabb ár lett kifizetve...
  • Gerygrey
    #3
    Adja az iTunes is 75 centért az albumokat (ez még reális ár is lenne egy cd-ért) és meg is oldották a helyzetet.
  • Darth Sith
    #2
    "Az oldal helyett a teljesen legális nyugati szolgáltatásokat ajánlják, mint az egyetlen biztonságos alternatívát. "
    Persze hogy pattognak, mert az oroszokhoz folyik be a zseton az ő zsebük helyett.. Nem átlátszó...

    "Nem kétséges, hogy a kiadókat elsősorban a pofátlanul alacsony ár zavarja, ami jóval vonzóbb, mint az egyedül legálisnak tartott fizetős szolgáltatások ajánlata"
    mondom én... Pénz, pénz, pénz. Most hogy nem hozzájuk folyik a lé, állítom hogy ölni is képesek lennének minden egyes centért, csak nehogy máshoz jusson. Oké, nem fizetnek licensz díjat az oroszok, tény. De amit a kiadók művelnek, a pofátlanul magas áron adjáka CD-ket, addig ezen ne csodálkozzanak. Amíg ilyen drága lesz, úgyse veszik meg.
  • k0zi
    #1
    "A kínálat ráadásul olykor még szélesebb is, így sokan inkább az orosz megoldás választják."
    A rohadékok!
    De ha az orosz törvények engedik, akkor nem szürke, meg fekete, hanem teljesen legális szóval a kiadók most az egyszer befoghatják :)