Csúcskutatások otthoni segítséggel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a te logikádat követnénk, akkor nem lenne számítógép, mert rákkutatással foglalkozna mindenki, így a proteinstruktúrákat nem lehetne pl. géppel feldolgozni. Internet sem lenne, ahol egy csomó (több ezer) proteinszerkezet letölthetõ. És, ahogy Mice mondta, nem lenne elosztott rákkutató rendszer sem.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ez pár éve még igaz volt, ma már nem.
Elég csak megnézni a proci hûtõ teszteket. Mindíg külön mérnek alapjáraton, és full terhelésen. Elég nagy a különbség a kettõ közt.
Persze a villanyszámlában ez alig érzékelhetõ, szóval nem akkora gond.
Kivéve, ha a hûtõ ventik fordulatszáma igazodik a hõmérséklethez, mint pl. az én szerveremben. Ekkor max. terhelésen hangosabb a gép, ami éjjel zavaró tud lenni.
a seti elõtt nem volt (vagy legalábbis úgy nem volt hogy ekkora volumenben)semmilyen más a civil embereket is magába vonó kezdeményezés osztott számolásra. hogy a seti miatt létrejött egy ilyen distributed computing az szerintem kétség kívül lökést adott a rákkutatásnak még ha épp konkrét eredményük lehet épp nincs is, de legalább részeredményként biztos haladtak valamerre...
nálam amúgy nem fut semmi
így is sok a villanyom ha fut akkor már legalább használom...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
A rákkutatás kicsit materiálisabb dolog, arról nem is beszélve, hogy pillanatnyi probléma.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Igazából mind fontos, csak valamelyik fontosabb. És mivel a felhasználók döntenek, úgyis az lesz, ami jobban tetszik az embernek. Max csak reklámozni lehet egy másikat.
Gracie Barra
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Szerintem ha a SETI-vel megtaláljuk az idegeneket és azok segítenek nekünk, utána már a rák és az idõjárás nem fog többé gond lenni. ;-)
Gracie Barra
Közben megnéztem, hogy a Rosetta@home-nál a regisztrált/aktív user-ek száma: 59,9e/30,3e, Míg a UD esetében csak a regisztrált usereket látom, de azt írja, hogy 1,315millió.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra