Jönnek az ingyenes mobilhívások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hááááát....<#nemtudom>#nemtudom>
Sok csicska amerikául ír ide!!! Sztyupid köcsögögög!!!
Ez orosz ba+?<#idiota>#idiota>
зщтещыфт
ф туь шы фллщкф ргоуыупю ыщыу дуруе егвтш ьшлщк ынщкгд ьуп фн уьиук лкувшеищд уы фллщк фнефт ощд ощт
ez egy baromáság...<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#action>#action><#action>#action>
Ez az ötlet... Csak annyit mondok:lol<#vigyor>#vigyor>
küldjenek egy reklámot sms-ben, én jól kitörölöm olvasás nélkül, cserébe telefonálhassak heti pár órát ingyér. Tõlem jöhet.. :DDD
Nem a lényeg, hanem a fontos!
nem rossz ötlet az SMS ben érkezõket még talán meg is nézném mielõtt letörölném..
a teló memóriájában meg elfér
a teló memóriájában meg elfér
de jó nkeik át kéne venniuk, mert tényleg megéri,m amásik a telon szivesen olvasok pepsis meg miscosoftos reklámot.:)
mo-n csak amobilpont van, ami hasonló, smses reklámokat küld közbe meg pénzt írnak jóvá egy virtuális számlán, a eléi az 5k-t kiküldik vagy ráutalják számlára... csak hát oylna ritkán küldenek:( ( már ugy tudom hogy pesten jóval többet:S )
mo-n csak amobilpont van, ami hasonló, smses reklámokat küld közbe meg pénzt írnak jóvá egy virtuális számlán, a eléi az 5k-t kiküldik vagy ráutalják számlára... csak hát oylna ritkán küldenek:( ( már ugy tudom hogy pesten jóval többet:S )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ettõl függetlenül rühellem a reklámok 80%-át én is, és 1 perc ingyendumát nekem nem ér meg hogy kikérdezzenek egy reklámból mint anno a suliban :)
Engem meg az tud a legjobban idegesíteni, ha valaki mellettem össze-vissza kapcsolgatja a tévét reklám alatt, utána meg már javában megy a film mire visszakapcsol. (vagy ami még rosszabb, nézünk egy jó filmet, aztán a reklámnál kapcsolgat és hû itt dzsekicsen megy nézzük inkább azt) Mi érdekes van pár másodpercig más csatornán? Én kihasználom a reklámokat, olankor szoktam kimenni az erkélyre cigizni, vagy wc-re, vagy letöltöm az e-mailjeimet és megnézem hogy áll az aktuális torrent, esetleg bekukkolok az SG-re vagy prohardverre vagy akárhova hogy mi újság, közben hallom ha megy tovább a film. Mondjuk egy idõben sokszor elõfordult hogy "na, reklám alatt lejátszok 3-4 kört Civ4-ben vagy Heroesban" és ottragadtam a gép elõtt :)
Szerintem meg baromság az egész, le a rohadt reklámokkal, utálom az összeset, pláne amelyiket filmek közé teszik be. A távirányítómmal felszerelkezve, egy reklámnak sincs esélye elkezdõdni, rögtön átkapcsolok.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
hiába... van még mit tanulnunk... )sóhaj(
Ez nagyon jó elképzelés, ha beválik, át kéne venni tõlük. Végre valami jót is:)
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Nekem a dohányzásellenes cuccos tetszik nagyon. Mert azzal talán tanítják is valamire az embereket. Persze kérdéses a hatása, de ha egy kicsit is mûködik akkor már valami jót is tettek. Több ilyen kéne.
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Ez jó 5let, ilyen itthon miért nincs?! :)
Kegyetlen nagy reklámpiac lehet ez, és bár lehet hogy tényleg azok veszik igénybe akik spórolni szeretnének és akiknek amúgy soha sincs pénz a kártyájukon, de akkor is... Ez jó üzlet... Kinn Amerikában 1 perc beszélgetés olyan 4-6Ft körül mozog, namost 1 reklámért kb. 2-3 Ft-ot kell fizetnie a reklámozottnak.... Ez nekik is megéri szerintem, mert tényleg visszakell olvasnia az illetõknek, másrészt meg a célzottnak is, hisz nyert fél percet...... Ez jó piac lehet...
Kegyetlen nagy reklámpiac lehet ez, és bár lehet hogy tényleg azok veszik igénybe akik spórolni szeretnének és akiknek amúgy soha sincs pénz a kártyájukon, de akkor is... Ez jó üzlet... Kinn Amerikában 1 perc beszélgetés olyan 4-6Ft körül mozog, namost 1 reklámért kb. 2-3 Ft-ot kell fizetnie a reklámozottnak.... Ez nekik is megéri szerintem, mert tényleg visszakell olvasnia az illetõknek, másrészt meg a célzottnak is, hisz nyert fél percet...... Ez jó piac lehet...