Messenger Plus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem sp3-at gépre és utána msn-en nem mûködnek a lapfülek. Ha bezárok egyet az ablak látszólag ott marad, de ha újra megnyitok egy beszélgetést ugyanazzal a partnerrel új lapfület nyit ugyanazzal a névvel és a régire már nem lehet rámenni, de a lapfül ottmarad. Mi lehet a baja?
Tud valaki olyan progit ami az msn-be a partnereket a beszélgetés ideje alapján rendezi, vagy kijelzi, hogy melyik partnerrel mennyi idõ beszélgettünk adott idõ(pl havonta)?
THX
elõre is kösz a segítséget
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
felraktam egy webtárhelyre, leteszteltem hogy megy-e, de nekem nem mûködik. Most a ti segitségeteket kérném: lécci menjetek fel erre az oldalra és próbáljatok meg bejelentkezni! ha sikerül ha nem lécci utánna küldj egy privát levelet hogy ment-e!
Elõre is köszi: Szoki
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
😊😊😊😊😊(M)😊😊😊😊😊
😊😊😊😊(M)(M)(M)😊😊😊😊
😊😊😊(M)(M)(M)(M)(M)😊😊😊
😊😊(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)😊😊
😊😊😊(M)(M)(M)(M)(M)😊😊😊
😊😊😊(M)(M)(M)(M)(M)😊😊😊
😊(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)😊
😊😊😊😊(G)(G)(G)😊😊😊😊
😊😊😊😊(G)(G)(G)😊😊😊😊
msn-ba másoljátok be :-)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nálam meg próbálkozik a szinkronizálással, de egy idõ után kiírja, hogy "A megosztási mappák most nem szinkronizálhatók, a program késõbb újból megpróbálja". Ezt 2 különbözõ partnernél is kiírja, a harmadiknak viszont simán tudok küldeni.
www.everlast.extra.hu NFS powa \"Cúúúna mi?\"
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
az volna a problémám hogy nem tudom megnézni a naplózott beszélgetéseimet. Azt írja ki hogy: "hiba történt a fájl dekódolása közben, indítsam újra a gépet". Többször is ujrainditottam a gépem, de semmi változás, és azóta hiába hogy be van állitva az hogy mentse a beszélgetéseket, nem menti. Régebben a felhasználói fiókom jelszoval volt védve, de már törtöltem a jelszavam és azt hiszem azóta lett ez. Nemtom fontos-e a beszélgetések jelszoval vannak védve. pls segitsetek mert nagyon fontos!!!!!!!!
practitioner of the forbidden arts of death
Természetesen erõsen ajánlott a teljes mentés a registry-rõl.
Ja csak saját felelöségre.
Megnéztem a Plus! mappáját és nincs benne .exe vagy hasonló fájl...
<#schmoll2>#schmoll2><#whatever>#whatever>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Nekem jól mûködik az új!
Nem tudom mi lehet...
Ötlet?
Esetleg találkozott valaki vele?
Köszi.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
beszélgetési ablak -> hangszoró ikon bal oldalt -> hang hozzáad/szerkeszt/töröl... -> új hang felvétele, ott tudsz hangokat exportálni és importálni.
"The trees move. Do you not see it?"
lementettem a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds\ mappa tartalmát. Most visszaraktam és nem érzékeli a plus a hangokat.
Ötlet?
Köszi
Az MSN a szmájlikat a c:\Documents and Settings\
A hangokat hasonló módon tárolja a plus itt:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds\
A mappák régebbi windosoknál eltérõek lehetnek (akkor windows könyvtárakban kell keresni)
Azt szeretném tudni hogy a plus-os hangokat hová menti ,mert nem találom.
Nem tudja valaki???
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
azért remélem ismered azt a netes alapszabály, hogy az írásjelek halmozása az intelligencia hiányára utal? ez esetben asszem te tényleg egy sötét barom vagy. <#levele>#levele>
REAL MADRID
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
REAL MADRID
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mellesleg miben külömbözik mint a norm. MSN?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2, ez nem msn plus live hanem messenger plus live 8http://www.msgpluslive.net/)
4, topic del ban plz
3-as kimadar!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"