Messenger Plus

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok a 4.7-es messenger plust letöltöttem a WLM 9.0(beta)-hoz, és nem mûxik vele. Mit csináljak, hogy mûködjön?

Sziasztok!
Feltettem sp3-at gépre és utána msn-en nem mûködnek a lapfülek. Ha bezárok egyet az ablak látszólag ott marad, de ha újra megnyitok egy beszélgetést ugyanazzal a partnerrel új lapfület nyit ugyanazzal a névvel és a régire már nem lehet rámenni, de a lapfül ottmarad. Mi lehet a baja?
Hi!
Tud valaki olyan progit ami az msn-be a partnereket a beszélgetés ideje alapján rendezi, vagy kijelzi, hogy melyik partnerrel mennyi idõ beszélgettünk adott idõ(pl havonta)?
THX
laci 700
Itt: Windows Live Messenger 8.0 Elméletileg már csak a 8.1 és 8.5-ös verziókat lehet használni...

sziasztok!nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a live messenger 8.0 -ás verziót?

elõre is kösz a segítséget
laci 700
Küll átlátszó egy duma! LOL! <#nevetes2> Ha neked nem ment nekünk miért menne?<#wilting><#lama>

laci 700
<#lama>Azért mi sem vagyunk hülyék!<#banplz> küll van már online msn eredeti is!<#hehe>

És megy az email cimedre a cimünk meg a jelszavunk...ISMERJÜK nyomi!<#mf1><#action>

\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"

Calver

de azért nice try jelszólopásra.

"The trees move. Do you not see it?"

Most készitettem egy online verzióját az msn-nek, amit a suliban is tudnék használni vagy éppen a munkahelyen akárki!
felraktam egy webtárhelyre, leteszteltem hogy megy-e, de nekem nem mûködik. Most a ti segitségeteket kérném: lécci menjetek fel erre az oldalra és próbáljatok meg bejelentkezni! ha sikerül ha nem lécci utánna küldj egy privát levelet hogy ment-e!
Elõre is köszi: Szoki

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

MaSzKa
😊😊😊😊(*)😊😊😊😊😊😊
😊😊😊😊😊(M)😊😊😊😊😊
😊😊😊😊(M)(M)(M)😊😊😊😊
😊😊😊(M)(M)(M)(M)(M)😊😊😊
😊😊(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)😊😊
😊😊😊(M)(M)(M)(M)(M)😊😊😊
😊😊😊(M)(M)(M)(M)(M)😊😊😊
😊(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)(M)😊
😊😊😊😊(G)(G)(G)😊😊😊😊
😊😊😊😊(G)(G)(G)😊😊😊😊

msn-ba másoljátok be :-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hy. Miért van az, hogy a partneremnél nem nyitja meg a megosztási mappát, pedig már volt közös mappánk, hanem kiírja hogy nem elérhetõk a megosztási mappák. Pedig régebben már küdtünk egymásnak képeket.
Nálam meg próbálkozik a szinkronizálással, de egy idõ után kiírja, hogy "A megosztási mappák most nem szinkronizálhatók, a program késõbb újból megpróbálja". Ezt 2 különbözõ partnernél is kiírja, a harmadiknak viszont simán tudok küldeni.

sziasztok megtudná nekem mondani valaki hogyan nézhetem meg a partnereim beszélgetéseit,ezt hol tölthetem le vagy ez egy külön program? köszi szápen elõre is

www.everlast.extra.hu NFS powa \"Cúúúna mi?\"

Hy azt meglehet csinálni hogy a bejelentkezéskort valamilyen zenét(wav) lejátszon?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

hello!
az volna a problémám hogy nem tudom megnézni a naplózott beszélgetéseimet. Azt írja ki hogy: "hiba történt a fájl dekódolása közben, indítsam újra a gépet". Többször is ujrainditottam a gépem, de semmi változás, és azóta hiába hogy be van állitva az hogy mentse a beszélgetéseket, nem menti. Régebben a felhasználói fiókom jelszoval volt védve, de már törtöltem a jelszavam és azt hiszem azóta lett ez. Nemtom fontos-e a beszélgetések jelszoval vannak védve. pls segitsetek mert nagyon fontos!!!!!!!!

Frosty01
nekem sem még, de kitartóan imádkozok és próbálkozok 😄

practitioner of the forbidden arts of death

N1ggA
Valaki talált már valamelyik koordináta alatt tárgyat? 😊 Nekem még nem sikerült 😄

Spread De Love!

Sikerült megoldani a problémát arra hogy nem tölt be a plus! újraindítás után. Le szedtem a Windows Messengert (mivel régebben azt is le frissitettem 4.x-esre és szerintem ez vágta haza a plust) , leszedtem minden kieget és magát a live-ot is. Majd a registry-bõl kitöröltem mindent ami msn messengerhez tartozik, meg a "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\MessengerService" és a "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\MessengerService". Meg letöröltem a fájlait a program files-bõl (msn és a windows-os messenger, és a Doc&set-bõl az appdat-ból.
Természetesen erõsen ajánlott a teljes mentés a registry-rõl.
Ja csak saját felelöségre.
tyler82
A minap felraktam a Messenger Live!-ot és a hozzá való Plus!-t is. De amikor elindítom a Messenger-t nem indul el a Plus! a menüje meg sem jelenik!! Csak úgy tudom elindítani, ha a telepítõjét futtatom a Plus!-nak. Hol lehetne ezt beállítani, hogy automatikusan induljon, integrálva legyen a menûje mint a régebbi verzióknál??
Megnéztem a Plus! mappáját és nincs benne .exe vagy hasonló fájl...
<#schmoll2><#whatever>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Szabó Péter
Nem tudnátok megmondani, hogy msn en, hogyan tudok név alapján partner e-mail címét keresni?

Nekem is ugyanez a gondom :-/
laci 700
Egy barátomnak is ez volt..és talán még mindig rosz...
Nekem jól mûködik az új!
Nem tudom mi lehet...

Szeva. Nekem is ez a gondom, ahogy kilépek az msn-bõl, majd elindítom eltünik a plus! szolgáltatásai. Lehet, hogy várni kell egy újabb plus!-ra.
Csiaki
Valaki?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Hali. Mióta megjelent az msn plus legújabb verziója azóta eltünt a géprõl az msn plus. Az új verzió magától jelentkezett fel lett telepítve és azóta nincs fent. ha újra felrakom akkor fent lesz addig amíg ki nem kapcsolom a gépet, ezután 1szerüen eltünik.
Ötlet?
Esetleg találkozott valaki vele?
Köszi.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Calver
szar ügy.
beszélgetési ablak -> hangszoró ikon bal oldalt -> hang hozzáad/szerkeszt/töröl... -> új hang felvétele, ott tudsz hangokat exportálni és importálni.

hy!

lementettem a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds\ mappa tartalmát. Most visszaraktam és nem érzékeli a plus a hangokat.
Ötlet?

Köszi

Az MSN a szmájlikat a c:\Documents and Settings\\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\\CustomEmoticons mappákban tárolja. Ezek *.dat kiterjesztések, de ha átnevezed *.png-re, a gép felismeri hogy kép és ezt már be tudod tenni msnbe. Ha több szmájlid van és macerás lenne egyesével átnevezni, használd a Total Commander csoportos átnevezés funkcióját.

A hangokat hasonló módon tárolja a plus itt:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds\

A mappák régebbi windosoknál eltérõek lehetnek (akkor windows könyvtárakban kell keresni)

scania
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy a plus-os hangokat hová menti ,mert nem találom.
Nem tudja valaki???

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Calver
a weboldaláról!

azért remélem ismered azt a netes alapszabály, hogy az írásjelek halmozása az intelligencia hiányára utal? ez esetben asszem te tényleg egy sötét barom vagy. <#levele>

ElekAdam
helósztok az msn messenger 8.0-hoz hol lehet letölteni a plus-ot ???????
elõre is kösz

asszem csak rá!

REAL MADRID

mármint msn live-ot 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

egy kérdés: fel lehet rkani sima msn melle vagy csak rá tudja telepgetni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem is!

REAL MADRID

DjDano
inkább ennyit a gépedrõl, nekem hiba nélkül fut!

gameplusz
Nekem belépés után azonnal kifagy a gép, és csak az újraindítás segít rajta, ennyit az msn 8-ról ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

bertino
egyelõre tele van BUGokkal és résekkel

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DjDano
Valahol olvastam hogy 3 héten belül jön a publikus beta!

Calver
gondoloN neN sokban, ha kiindulunk a siNa Nsn plusból, a windows live Nessengerhez ad Nég extrába sok szép dolgot...

nyami
külöNbözik

loál :Ð

mellesleg miben külömbözik mint a norm. MSN?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

bertino
n1 ötlet!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

xD

Calver
most azért csúnyán néznének rám ha beírnám hogy idióta és felesleges topic? a többi meg aláírásban...

akyyy
1, bõven elfér az msn messengeres/windows live messengeres topicba
2, ez nem msn plus live hanem messenger plus live 8http://www.msgpluslive.net/)
4, topic del ban plz
3-as kimadar!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

k8bal

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Körülbelül 2 hónapja elég jól mûködik

laci 700
Kinek hogyan mûködik?

Oldal 1 / 2Következő →