19
  • Joker Hun
    Nem kéne anyitt pofáznni?????????????Szerintem!!!!!!!!!!!!
  • Pakesz
    minden szaré leveszi a péndzt 2 hónap alatt 48 percet pofáztam és má 30ezeré tankoltam bele ez így nem kóser!!!
  • Neurotoxin
    Sztem meg a T-mobile menjen a sunyiba. '99 óta van telefonom, azóta is vagyok kártyás,de egyszerűen nem tudom 4000huf alá szorítani a kiadásomat, pedig domino napban vagyok(33/39Ft percenként). Most készülök váltani vodafone előfizura. Ott 18/28 az arány, egy ezres a havidíj, de akkor is jobban járok, mint a kizsákmányoló T.mobilenál!!grrr

Ezt a Skoda dolgot meg nem értem!Különben is, mióta megvette a Volkswagen, azóta elég jó kocsikat gyárt a Skoda is....hülyegyerek pattints már fel inkább egy skoda motorháztetőt, a legközelebbi bemutató teremben....mindenhol vw+audi feliratok...

Nade ez egy másik topic..
  • katz
    es szerinted mit kezdtem volna a skype-al az alatt a ket honap alatt, amig bekotottek a netet. Az olasz munkaero nem a sebessegerol es a munkakedverol hires...
    + a mobiltefon es a skype kozott van egy "kis" kulonbseg...
  • Radnix
    Kövezzük meg szjocib-ot
    Vagy térítsük jó útra:el kéne magyarázni neki hogy a T-mobile meg a Pannon jó a voda meg olyan mint a skoda :D
  • qtpman
    ez a vélemyénem a vodafonerol.....
  • szjocib
    Nem értem miért kell leszólni, fikázni a másik telefontársaságokat! Szabadon választhat mindenki! 4-ik éve vagyok voda előfizető, és számomra még mindig ez a legjobb... Egyetértek dondore-al. Ez egy pénzügyi, gazdasági fogás a vodától!
  • dondore
    Nos. Ugy latom paran felreertitek a hirt. Arrol van szo, hogy a voda megvette pl. a mannesmann nemet ceget nem keves pizert es e miatt a kiadasa miatt a merlege minuszos. Ezt persze majd igyekszik kitolni meg par evre, igy nem kell adoznia. Ez nem jelenti, hogy veszteseges lenne, sot!
  • GyaxyBoy
    Helyes! T-Mobile és Pannon megérdemel minden dicsőséget! Vodafone?! Nagy 00! Semmit érő! Sehol sincs! Szar agyonreklámozott fos cég! Csak az szereti a Vodát, aki nem volt még előfizetős! Telefonjaik szarok, hálózat szar, lefedetség is. Kiszolgálás undorító és vagy harminc csillagos bekezdés van, ami 3as betűmérettel van nyomtatva 5A oldalas lapon! Voltam 2év előfizi Pannon 2év Westel 2Hó Voda(2 éves hűséggel, fizettem vagy 40e hogy kijöjjek tőlük) majd most megint Pannon! Sehol sincs a Voda! Húzza le magát a WCn!
  • Radnix
    Jee! Had pusztuljon a férgese
    T-mobile forever
  • Komolytalan
    Ha már a roaming szolgáltatást egy helyi szolgáltatáshoz hasonlítod, hasonlítsd össze a Skype-pal is. Skypeon belül ingyenes, azon kívül meg olcsóbb akár vodától akár pannontól.
    Annyiféle csomag van, hogy ezek között úgyse lehet igazságot tenni. Pl. nekem Pannon céges előfizu van, csoporton belül ingyenes, akár hétköznap akár vasárnap akármikor. A csoporton belüli ingyenesség havidíja 1000Ftnál kevesebb (nem tom így fejből). Csoport mérete nem korlátozott, tehát lehet pl családtagoknak is ilyen előfizetése, csak hó végén a cégnek be kell fizetni az rájuk eső részt (részletes számlán rajta van). Nekem meg pl ez a jobb, mert relatíve kevés embert hívok, velük viszont nem akarok percdíjas alapon beszélni.
  • Max Damage
    Nemtom... Jó a Voda, van pár dolga ami elég jó cucc... De ez a pontgyüjtőgetős hiányzik ami a másik cikkben volt :D

Számomra mondjuk akkor is a Pannon a legjobb... Vodánál havi 3e Ft-ra jött ki, T-éknél havi 10e Ft-ra, Pannonnál hav 1,5e Ft-ra :) De ebből a cikkből én sem értettem semmit....
  • katz
    Vodefone italia kartyas: minden olasz szamra 25 cent, egy kituntetett olasz szamra 7 cent, nemzetkozi hivas 60 cent, nincs kapcsolasi dij.
    vs.
    A pannon-os roaming 270Ft lett volna percenkent, a hivasfogadas meg 117Ft.

Itt dolgozom egy evig es inkabb vettem itt egy kartyafuggetlen mobilt a helyi Vodafon boltban. Majd jo lesz otthon is. Roaming? Ha az ember 1 hetnel tovabb marad valahol olcsobban kijon, ha vesz a kartyafuggetlen telefonjaba egy fogado orszagbeli kartyat.
  • roliika
    hálón belül 18 kívül 28 az szerintem jó. 30 ingyen sms, cakom pakk 1375-ért havonta.
  • SinClaiR
    "Nekik a legjobb a készülék és tarifa díjszabásuk is"
    Nem vagyok voda ellen, de ez nem igaz :)
    Inkább mondjuk úgy, számodra a legjobb. :)
  • roliika
    Szerintem a vodával amúgy nincs semmi baj, mondom ezt felhasználóként. Nekik a legjobb a készülék és tarifa díjszabásuk is. Minden hónapban megúszom 3000Ft alatt a számlát és Karácsonykor az nagyon emberi döntés volt részükről, hogy a számlát nem kellett befizetni, ezt a befizetést bármikor megteheted meikor van pénzed, vagy részletekben is, mondván az embernek úgyis van elég sok kiadása ünnepekkor. Szóval nekem bejön a Voda nagyon! :) Jó kis K700-ast 21-ért vettem is előfizuval 1 éve azzal sincs semmi baj..:)
  • Bankrupt #3
    Csaknem 15 milliárd fontos rekordveszteséget jelentett legutóbbi pénzügyi évéről a brit Vodafone mobiltelefon-szolgáltató.

Megérdemlik
  • Cat #2
    nem öt osztályzat van, mert AAA a legjobb. Ezek az értékelések azt jelentik, hogy milyen költséggel vehet fel hitelt, azaz hány %os kockázati kamatfelárat kell fizetni bizonyos árfolyamhoz képest.
  • Szemi90
    "A mínusz"-ra rontja az eddigi "A"-ról
    Ez azt jelenti, hogy "ötös alá"-t kapott?
    Rekordveszteség után? Ehhh. Már tudom miért nem akartam közgazdász lenni.
    Ez nekem magas, de biztos van itt olyan nálam okosabb, aki majd megérteti.