24
Zorán
-
#24 múltkor láttam a tv-ben a Zoránt és ennek a dalnak a dallamára énekelt magyarul
valaki tudja mi a címe? ki az eredeti szerzője? -
hamary #23 Kamu. Pont.
2007-ben azért vette a bátorságot, és ellátogatott hozzátok.
Az egyik legjobb magyar zenésznek tartam. -
#22 Hello Tagok!
Látom régóta nem irt ide senki, de mivel áll még a topik úgy gondoltam; ha már ide keveredtem itt hagyom a kézjegyem.
Válasz a #2-re:
Én Zorán-t kulturált embernek és rendkivüli müvésznek tartom ezért igencsak kétségbe vonom a történet hitelességét.
Válasz a #6-ra:
Faszi az öregapád, kis Tapló! -
#21 Igen, azok is nagyon jó dalok ;-) -
blackgamer #20 Metró-t is szeretem! -
#19 A szerelemnek múlnia kell című számát imádom :) -
#18 banán? -
#17 meséket amúgy sem szoktam elhinni de ő még egy koncerten se volt, sazl ilyen sztorit bárkivel ki lehet találni -
#16 Van Zorán klip is? -
Cartmen15 #15 Hi ALL ! itt egy oldal jánlom mindenkinek mp3 letöltés ingyen a viva chart show listája alapján !!!!( www.cartmen15.atw.hu )!!!! nézze meg mindenki éss regelés szükséges de ingyeeeen ! -
#14 Mivel kedveled, zsigerből nem hiszed el az ilyen meséket... -
#13 Mivel amúgy sem kedveled, könnyebben bedőlsz az ilyen meséknek, értem. -
#12 Ó, én azt hittem, hogy többen szeretik... -
#11 Több független forrástól is hallottam a sztorit, szóval lehet igaz
Mivel azóta erre nem merte tolni magasan hordott orrocskáját, ezért (is) nem. Meg amúgy sem csípem. Persze a legutóbbi Republik koncerten is max azt lehetett tapsolásnak hinni, ahogy csapkodtam a szúnyogokat
-
#10 Micsoda story. Gondolom valami jóakarója terjeszti. Amúgy voltál már koncertjén? -
#9 1 nenéje teccik, a karácsonyos, de csak akkoer mikor megjelent, mikor már minden egyes karácsonykor előveszik sé azt monjdák rá h ez vadonatuj , meg a többi száma, kicsit fúj -
#8 Én ebből nem tudtam kinőni, peidg már óvodás korom óta hallgatom, csak most másképp. -
Grenzjager #7 Beogradski pasaluk, jede samo crni luk, takva im je sudbina, srbja se smanjila !!
-
#6 nem kedvelem a faszit. a zenéje se nagyon jön be. -
#5 Szolnok, szóval nem is valami tanyacitycenter -
#4 Egy időben rá voltam kattanva a dalaira egyik másiknak még ma is tudom a szövegét de aztán kinőttem. -
#3 Á, ezt nem feltételezném róla, hogy ilyet mondana. Melyik alföldi városról beszélsz? -
#2 Van felénk egy Urban Legend Zoránról:
Valamikor egyszer réges régen ... úgy gondolta (nem is kicsi alföldi) városunkban ad koncertet.
Ment is a sok rajongó, volt tömeg.
Azzal a kicsi kis arcával felsétált a színpadra, (ováció/egyebek) majd odaszól a mellette állónak úgy mellékesen, hogy "na nyomjunk valamit ezeknek a parasztoknak" (megfelelően lekezelő hangsúlyjal)
Amit nem vett észre, hogy a mikrofon már be volt kapcsolva.
A legenda szerint úgy kellett kimenekíteni a városból, és azóta sem tért ide vissza -
#1 Kinek mi a véleménye erről az énekesről? Én azt hiszem, hogy van valami titokzatos erő a dalaiban, amitől annyira szerethetővé válik. Én nagyon szeretem a dalait.