Összekutyulva - Hollywood kutyában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez a film ritka nagy szar volt... <#levele>#levele>
Egyáltalán nem tudtam röhögni, egyedül a CGI dobott rajta egyet, az a kígyó nagyon állat volt <#nyes>#nyes>
"..de ez a film a 10 éven aluli korosztálynak készült.." hmm..azért van ott a tizenkettes karika? <#idiota>#idiota>
Amúgy Eddie Murphy Dr Doolittle-jét nem szidni! <#ejnye1>#ejnye1> Igenis jó az elsõ két film
De ha neked ez a gagyiság jobban tetszik, akkor eléggé el vagy ferdülve ilyen téren...
Egyáltalán nem tudtam röhögni, egyedül a CGI dobott rajta egyet, az a kígyó nagyon állat volt <#nyes>#nyes>
"..de ez a film a 10 éven aluli korosztálynak készült.." hmm..azért van ott a tizenkettes karika? <#idiota>#idiota>
Amúgy Eddie Murphy Dr Doolittle-jét nem szidni! <#ejnye1>#ejnye1> Igenis jó az elsõ két film
De ha neked ez a gagyiság jobban tetszik, akkor eléggé el vagy ferdülve ilyen téren...
Hát ez a film ritka nagy szar volt... <#levele>#levele>
A magyar cím nekem naon teccett. Azér a filmet nem nézném meg.. :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
egész kellemes hétvégi kikapcsolódás fõleg családoknak, a gyerek élvezi, s a szülõ is el-el-mosolyodik néha
a cím fordítás pedig nagyon ötletes, sokkal jobb mint az eredeti Shaggy Dog
a cím fordítás pedig nagyon ötletes, sokkal jobb mint az eredeti Shaggy Dog
elõzetes sztem kurvajovolt.
az tény, hogy nem moziba szánt vilm ez, de ha egy átlagos vigjáték filmnek nézed akkor magasan ver sok másikat (doolittle eddie murphy-s faszságokat pl...)
az tény, hogy nem moziba szánt vilm ez, de ha egy átlagos vigjáték filmnek nézed akkor magasan ver sok másikat (doolittle eddie murphy-s faszságokat pl...)
Már az elõzetese alatt is majdnem a könnyem csordult, annyira szánalmas és poénnélküli volt az egész. Gáz.
"Pedig annyira nem gáz film az Összekutyulva, csak kellõen hülyén kell nézni a vásznon végbemenõ cselekményt."
Ez gáz ^^
Ez gáz ^^
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!