104
  • pszihopata
    Látom te csak a gyári lóerővel vagy elfoglalva!Azt hiszed agyonhajtva 10-12 évesen leadja a 36-ot?Átlagos használat mellett 6-8 ezer/év nyolc évesen kuka.Persze magyarországon minden használt motorban 20000 km. van.Nehéz ez az egész 125-ös dolog,ha új agyon van fojtva,ha öreg és esetleg fojtatlan meg szarrá kopott rég.
  • csoola
    nekem RX kell xP de nem uj, nemtom h a mostaniak milyenek, nekem egy 10-12 éves ROTAX blokos baromi jo lenne, az 36 lovas, amugy ugyanaz a blokk van kb az akkori RS-ekben is (tudtommal) csak persze más áttétel stb..
  • Sland
    ~15LE fojtással és ~30LE anélkül
  • pszihopata
    Miből gondolod hogy saját fejlesztés az rs blokkja?Az összes apriliában rotax blokk van,kivéve az rs 250-et,mert az suzuki rgv.Az összes leonardó robogó,az rsv mille,a pegaso,6.5,mind rotax.2006-ig az összes 50-es robogó yamaha /minarelli/,utána piaggio.Az sr 125-150 piaggio,az sr di-tech suzuki 2006-ig.Hol van itt aprilia blokk?Az rsv blokkjára is aprilia van írva,és nem rotax!Vegyél kezedbe egy prospektust bármely apriliáról,meg sem említik benne a rotaxot mégis az.
  • pszihopata
    Nagy literteljesítmény = rossz hatásfok!Alul gyenge,felül megy de zabál /6-7 liter/.Ha nyitott kb. 30 ló,ezzel óra szerint 170 körül megy.Ez a motor fojtva értelmét veszti,arról nem is beszélve,hogy olyan faszul fojtják,hogy károsodik a motor a szegény keveréktől.A gyári kipufogót nem szabad babrálni,mert elolvad a dugattyú ha nincs elég fojtás /persze a nyitott verzióra gondolok/.A fojtottakon a felömlők is szűkebbek,csak a hengercsere segít,de az már nem éri meg.Öreg példányt nem szabad venni,mert rövid életű motorok max 60000 km,addigra már majdnem minden szar,felújítani nem érdemes.Elsőkerekezni a legjobb választás!
  • YcOn
    nem tudjátok hány LE a gép? nem találom nagyon neten.én most szándékozom beruházni egyre,ideális kezdőmotor.feketében nagyon üt.ha bárkinek tapasztalata van szívesen venném ha megosztaná
  • blory
    Hat valahogy sokalom azt a 6-7 litres fogyasztast ahoz kepest hogy a Fabiam is 6 litret fogyaszt 10-szer nagyobb motoral meg tomeggel. De hat a teljesitmenynek ara van. En nekem egy uj nagy falat de egy hasznaltat szeretnek.De meg uj terulet a motros buli nekem meg szet kell nezek mivel jar.
  • Sland
    Nekem csak május végétől lesz RS125-ösöm. Eddig kb 20km-t mentem RS125-össel.
    Motor tetszik, azért is veszek ilyet.
    Ha jól tudom 6 liter körül zabál, de emellé hatalmas teljesítményt kapsz.
    (A többi 125-ösöhöz képest)
    Ugyebár a 2007-es RS ára 1.3millió bár aki ismer egy két embert (mint én :P) az ólcsóbban is be tudja szerezni.
    Szerintem fenntartása nem olyan sok, mivel ha új motor, nem romolhat el rögtön ha nem gyilkolod szét, + asszem van rá garancia is az Apriliánál
  • blory
    Meselj meg akkor amotorodrol menyit fogyaszt karbantartasa menyibe kerul kb egy evre mi nem tetszik rajta ?
  • Sland
    Én 186cm vagyok és nekem kényelmes
  • blory
    Egy ilyen 125-os motor egy 180 cm magas emberkeknek nem kicsike ?
  • Sland
    Hali!

2007-es RS125-ről lenne pár kérdésem.
    Először is, hogy csak 3 színben kapható? (Piros, Fehér-Sötét, Barna-Sötét)
    Aztán a másik, hogy lehet rá "extrákat" kérni vásárlás előtt?
    pl.: Kipufogó, másfajta index, vagy valami plussz panel, vagy akármi más

Aztán a következő hogy a fojtott verzió mennyit megy? 130 körül?
    És a fojtatlan? 160-170?
    És a gyorsulás?
    Utas mennyire ül kényelmetlenül?

Hirtelen más nem jutott eszembe, azonban ha még tudnom kéne valamiről így vásárlás előtt, azt légyszo osszátok meg velem!
  • zuza
    Javítanálak Bréé,az Aprilia felirat igenis helyes a blokkon mivel saját terveszésű és felhasználású(Legalábbis az RSen).A robogókhoz viszon már minarelli blokkot használnak,ami nem csak az aprilia sportrobikban található hanem pl Yamaha Aeroxokon.
  • csoola
    én is rotax blokosat szeretnék majd, csak én RX-et vagy Tuareg Rally-t:)
  • Bréé1
    Tisztelt házigazda.

Ne haragudj, hogy ide jöttem, de szeretem a motorokat, és nem találtam másik topikot, ami igazán jó lett volna. Én csak a motorokról akartam beszélni, és nem blerondítani a topikba. Sajnos ez megtörtént, amiért én kérek elnézést. Légyszives töröld az összes üzenetem, meg amit idehoztam.... Többet nem jövök.
  • vica2
    Itt legalább elbújhatsz mi?
  • vica2
    Édes????
  • TCelica
    az a legjobb :))
  • Bréé1
    A bíborkás szín is jó.:))
  • TCelica
    ez jobban tetszik, azon én olyan bíborkás szinűnek láttam közbe meg piros
  • Bréé1
    Az a motor, csak az a bolt előtt készült, ez meg itthon, az udvaron.:)
  • TCelica
    de most nézem ez nem is az amit először beraktál a topikodba is
    vagy az?
    én nem annak látom csak olyannak.
  • Bréé1
    Dehogy vagyok az, csak szeretem őket.

Meg az embereket is.:))
  • TCelica
    kis motor zseni :DDD
  • Bréé1
    Nem tudom mennyire ismerős, de ebben nem olasz blokk van. Az APRILIA felirat nem igazán helyes a blokkon.:) Ebben Osztrák, Rotax blokk van. De úgy tudom hogy a mostani Pegasokban sem APRILIA blokk van, hanem ha jól emlékszem KTM.
  • Bréé1
    Ezt tettem az én kis motorommal.:(((((((

• Bréé1
    Nem nagyon van ebben a topikban élet. Talán nem csak az rs-ről kellene beszélni itt.:)
    Amúgy a Hondának is van egy RS-e. A 125-ös speciál.:) Kb 40 lovas, mérges kis jószág.
  • Bréé1
    Szia Édes.:)
  • csoola
    az RS az a futurát váltotta nem? tegnap pont mentem egy apriliával, nekem kell:P de mondjuk nem sport, hanem nekem az RX jön be, egy Tuareggel mentem, de ugy tudom h a blokkja ugyanaz... nagyon bejött, nekem csak egy 80-as DT-m van, de nagyon zsir volt az után a kis tura:D
  • TCelica
    hello
  • Bréé1
    Nekem ez van.:)

Igaz nem RS 125-ös, de ez is aprilia.:)

• mustangboy
    sziasztok
    venni akarok 1 rs125 de nem tom meik évjárat a jo és meik megy a legjobban
    ha tudtok segitsetek !
    elöre is kössz
  • 404error
    úgy tűnik halott topik, nagy kár mivel ez egy nagyon jó motor érdemes lenne róla beszélni
  • Scania Dáci
    tisztán:)
  • Scania Dáci
    ezt tusztán levizsgáztatják A1re,nem lesz semmi illegális ha erre gondoltál,tom h kapok nagyobbat is ennyiért,de robogó+simson után nem fogok venni pl egy 600-st tanulónak jó,meg van rajta garancia stb,szé veszek iet
  • Cvd
    Ez így nekem nem igazán tiszta. Ha nincs folytva akkor A-A.korl jogsi kell hozzá. Ha ez megvan, akkor miért nem veszel nagyobbat (ennyi pénzért rendes nagymotort is lehet simán kapni). Ha nincs meg hozzá a jogsid és szabálytalanul akarod használni, akkor megintcsak ugyanott vagyunk. Hacsak nem tudod elintézni hogy folytottként szerepeljen a forgalmiban persze.:) Üzletileg mondjuk piszkos nagy bukás megvenni ennyiért egy 125-öst, de ebbe nem szólok bele mert aki motorozik annál általában huszadrangú kérdés hogy mennyire éri meg.:)
  • Scania Dáci
    így,de ebbe már nincs folytás,mondták a szalonban
  • nick név
    az igen

amugy javitsatok ki ha tevedek, de ugytudom, hogyha uj motort veszel lehet valasztani, hogy 11kw-s fojtott motort veszel vagy fojtatlant, ez igy van?
  • Scania Dáci
    ja
  • nick név
    zsir ujat?