léry#212
ez nem csak egy videó. :) most megtudhatjuk, hogy hol fog játszódni, ki lesz a főszereplő, stb.. durva. hát én tuti megvárom
már van egykét GTA:
GTA
GTA London
GTA II
GTA III
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA Liberty City Stories
GTA Vice City Stories
GTA IV
-------------------------------
és ebből nekem minde megvan kivéve a GTA IV, de idő kérdése és azis lemglesz ;)
ldavid#189
vagyis a kettő nem zárja ki egymást mert az euphoria csak fizikai motor.. :) de kurva jó
ldavid#188
most olvastam a thegtaplace-en hogy nem biztos hogy a Table Tennis motorját használja majd a game, mert a Rockstar szerződést kötött a NaturalMotion-el, így már az Euphoria motort is használhatják a jövőben
De itt korrupt módon az MS megbizniszelte a megjelenési időpontot minek volt az az E3-as bejelentés szerinted,újabban nem az MS módszere a hazudozás a konzolvilágban.+A micronak most nagyobb jelentősége van a konzolvilágban mint a sima boxnál+a sony nem támogatta a Rockstart(mert ugye a ps2 exkluzivitás sem egy pusziért történt)+a pécés játékok helyzete sem valami rózsás,kivétel MMORPG-k.+ A kiadók nem szeretetszolgálatok, nem fanboyok, nem fogják magukat egy platform felé elkötelezni ha az számukra nem profitáló: ezért lett az Assasin's Creed multiplatform, ezért (is) vette fontolóra a Capcom az ősPSgyökereket ápoló franchiseok áthajigálását és ezért röppent fel immáron másodszorra az MGS4 port lehetősége (és később cáfolata).
" Calapuno
2003. júl. 05. 15:19 | privát | válasz erre | #74
Legfrissebb hírek szerint hivatalosan is bejelentették hogy a a GTA sorozat legújjab része, Grand Theft Auto: San Andreas PC-s verziója 2004 június elején kerül Amerikában a boltokba."
ennyit a hivatalos bejelentésekről...
Hát tényleg hisz ott a hivatalos sajtóközlemény.:D:D