84
Zdaemon
-
#84 Nekem is van routerem,de megy ! -
#83 Mindíg öcsém segít, router nélkül megy is, de azon keresztül nem, pedig átengedtem. -
#82 Hogy akartad csinálni ? Mond el. Lehet valamit nemjól állitottál. -
#81 Mellesleg csináltam egy kis kedvcsinálót: http://www.youtube.com/watch?v=8QZNbf_am9Y -
#80 Szerettem volna ma délután szervert csinálni itthon, de nem tudtam valamiért egyik gépről se. Pedig a tűzfalon és a routeren is mindent átengedtem. Nincs valami ötleted? -
#79 hah,itt csak mi nyomjuk :D -
#78 Helló!
Kinek van kedve feljönni ZDaemon-ra? Kéne játszani valamilyen coop mapon. -
#77 a nod virusnak látja,de ez nem a kártéknoy fajta. -
#76 Nektek is vírusos a zslupdt.exe vagy csak a NOD látja így? Még ha a netről is akarom leszedni, vírus riasztást kapok. -
#75 kicsit pontatlan ez a faq -
#74 Zdaemon faq -
#73 hmmmm -
#72 Most élni fog nem sokára majdnem mindennap 2 db server,a a cooperative és a deathmach.Hála bodynak és domernek,ök csinálták az egész pályát.
SZoval magyar server magyar pályák.
A CTF server nem magyar,hanem cseh,mivel a csehhek nyomják a body és doomer magyar members pályáit.
a neve CTF CS azaz CTF Counter Strike.
De ez sincs mindig,ez a csehtöl függ,de amint uj gépem lesz,mindennap élni fog ez a 3 server ! -
#71 Persze több magyar van,csak ök nekik keveseb idejük van jáccani,a hivatalos tagok az azt jelenti hogy szinten mindennap élnek.
Segitségért forduljatok hozzám,vagy a also emai lcimre !
Örömmel segitünk :D
-
#70 Megalakult a Hungary Team már rég,csak még nem volt ide illenem irni:_D :
Honlapja
A tartalom a lényeg.
Jelentkezni,ha tag akarsz lenni,és ha van mindenap rá idöd hogy jácc ;
[email protected]
-
#69 nah az jó ! majd akkor valamikor összejöhetnénk egy meccsre a zdaemonban,ha felrakod és élsz rajta,de most biztos nem,de majd szolok :) -
Petys #68 Ecsééééééééééééééééééééééém, ilyet még nem is hallottam, de jó, megyek én is régi Doom-ozni vmikor netre, eddig a Doomsday nevű emulátorral toltam a Wad-okat, kijátszottatam szinte az összes epizódot, mostanra már csak a Final Doom - The Plutonia Experiment newű wad izzaszt meg, de már a 26. pályán vok
Megyek én is régi DOOM-ozni a Netre
DOOM 4 EVER! -
#67 Íjj
Akkor majd csinunk rá egy pályát ! -
#66 2006.Augusztus.21-én, 16:15-kor autóbalaesetben elhunyt Dylan,,Toke''McIntosh (profi pályaszerkesztő).
Részvétem. -
#65 ok,akkor márcsak én várom a wadot a havertol és bizzunk benne hogy megy.
majd indul,vagy elindult egy magyar server,majd akkor ott nyomjuk :D
csak mostanság nincs időm egyáltalán doomozni,márvagy 1 honapja nemsi nyultam hozzá -
#64 Műxik a ZDaemon! Body átküldte a doom2.wad -ját és megy. És innentől tudom, hogy eredeti wad kell neki, hogy menjen. -
#63 vaze valam inagy törétnt nálad,mert nekem a zdaemon nememgy,de a töbi megy !
fogalamam sincs,ha body nemtudja.akkor énse ,ö okosabb ugyis xd -
#62 Na újraraktam és az istennek se akar jó lenni. Me kipróbálta a többi gémet (Doom, Doom Demo, Doom2, Doom TNT, Doom Plutonia, Freedoom, Heretic) és csak a Doom Demo, a Doom Plutonia, a Freedoom és a Heretic megy. -
#61 hajrá,nekem nincs idöm vacakolni vele most,elöszöris a doom2.wadot megszerzem havertol,ésha nememgy,akkor zdooom,ha ugysem akkor kitalálom addig... -
#60 Biztos azért, mert Az Erő sincs velünk. De van még 1 megoldás: kiírtom a ZDaemon írmagját is a gépről és újrarakom. -
#59 hmm,most nekemsem megy a zdaemon gecc,nincs velünk a doom,mért hagyot el? miért !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:( -
#58 Nem tudom mi lehet a bay és azt se, hogy honnan lehet letölteni a WAD-ot. És benne vannak a ZDoom fájljai a WADS mappában, mégis szar. Azt asszem még nem mondtam, hogy ,,Incorrect version"-t is kiír. -
#57 hibát ir ki,nemmegy... -
#56 Belépsz internet módban a ZDaemon-ba és a Settings menüben rákattintasz Fetch WAD file from the WEB... menüpontra, ott pedig beírod a wad nevét .wad utótag nélkül. -
#55 nah ezt nekem is kiirta,ilyenkor azt csiunáld,hogy a zdaemon/wads mappába ted be a zdoom legujab verzio fájljait,és kész,ekkor nekem ment,mert elvileg kell a zdoom a zdaemnonnak a játékok futtatásához.Nálam ezvolt az elsö hiba,de a zdoommal ezt kijavitottam,most ujraraktam a zdaemont,most kéne a doom2.wad fájlt,ha valahol leszedhetném pls linket . THX ! -
#54 Beszart a ZDaemon. Minden Doom2 IWAD -jú szervernél ,,Game is now local due to error" hibaüzenet van kiírva. Újra letöltötem a doom2.wad -ot, de még mindíg ugyanaz.
Előre is kösz a segítséget. -
donoki #53 szar enekd -
#52 nah evvel a kérdéssel megfogtál,fogalmam sincs mi a baja ... :S -
#51 Meg egyébként se láttam még soha hexen szervert a ZDaemon-ban, úgyhogy talán nem is gondoltak rá igazán a készítők, hogy annak is futnia kéne. Én még annak örülnék, ha csinálnának egy WAD fájlt a Quake-ből és akkor azt is lehetne nyomatni rendesen multiplayerben, mivel a QuakeWorld egy rakás sz*r. -
#50 Igazad van, Body ismerőse illetve barátja vagyok. A HeXeN-el semmi baj, mert eredetiben és DoomsDay-ben hibátlanul megy. -
#49 valami nemjó a hexennel.
egyébként ismerlek látványban a zdaemonban,tevagy body guard ismeröse :) -
#48 Na akkor most nem tom miért nem jöttek be a képek. Ha New Game-et akarok, akkor ez jön be (sorry. hexen support is incomplete. use the console to start a new game if you really want to see what's done.) -
#47 Helló!
A ZDaemon-om nem viszi a HeXeN-t rendesen és ha szervert nyitok vele, akkor meg le is fagy. Single Player-nél a következő van:
Ha New Game-et akarok, akkor ez jön be (sorry. hexen support is incomplete. use the console to start a new game if you really want to see what's done.)
És a szereznivalók helyén ilyen felkiáltójelek vannak és ezt nem lehet felszedni.
És nincs műszerfal, hiába próbálom felhozni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#46 ugyanugy tedd be a Zdaemon\wads -mappába -
#45 ami linket adtam,azt szedd le inkább,a másik doom2.wad-t töröld