42
Szervert csináltam, mennyi embert bír el?
  • FLeK0
    ha komolyabb latogatottsagu oldalt akarsz, akkor elsosorban a savszelesseg lesz a gond, inkabb berelj vagy szerezz ingyenes tarhelyet vhol, egyszerubb mint otthon ezzel veszodni.
  • mezeimodell
    Szervert csináltam, mennyi embert bír el?
    A szerveremet a MyServer nevű számomra az Apach, Zeus és társaináűl egyszerűbb open source szerverhostingolós progival csináltam. Ez az első szerverem, így fogalmam sincs, pontosan, hogy is működik, az a lényeg, hogy valahogy sikerült elindulásra bírnom.

Dinamikus ipm van, de egy dyn.hus dns-hostingal könnyedén meg lehet találni a szervert a neten, ha a gépem üzemel.

Nem is ez lenne a gond, kb hány embert bírhat el a "szerverem"?
    A hardware/szoftver a következő:
    Szoftver: Windows Xp Professional Service Pack 2+összes update
    MyServer szerverprogram, dyn.hus ip4átirányítás használata, 100gb diskspace a szervernek.(ha kell még vlmi fontos adat, majd leírom, ha kéritek)
    Hardware:
    -AMD ATHLON 64 3200+, 2000 mhz-en funkcionál, 24 fokon, nincs overclockolva.
    -1gb memória, 200mhz-es fejenként (2 512-es)
    -KN8 alaplap
    -160-as Maxtor Ide Winchester
    Internetszolgáltató: T-online (inkább Offline)
    Bandwich: 3mbit, Upload: 512 kbit max. (a normál adsl egyik leggyorsabbikja tehát, fizetek is érte rendesen)

Tehát a fő kérdés az, átlag hány embert tud a szerver fogadni, hányan tudják egyszerre használni az oldalam? (az oldal html alapú, de van egy nagyobb része, aminél sok datat tud letölteni az user, ha akar, plusz vannak 1-2 mb-os videók és 20k-200k-s képek.)

Lehet, hogy hülyeséget írtam le, de remélem a nagyját értitek. Én nem értek hozzá, ezért írtam ide az sgre
    Üdv:
    mezeim.