1382
-
donoki #693 Hát hogy ha vmi paraszt bejön azt rongálni akar, stb... -
donoki #692 én nem láttam de szeretném letölteni és megnézni :)
Csak nemt udom honnan :( -
#691 Ezt a Verdák című mesét látta valaki? Jó?
Mert szimpatikusnak nem az, de aztán meg lehet, hogy jó.
Iyen nem szimpi mese volt nekem a Lilo is aztán meg tök cuki az egész! :) -
#690 legyél, persze
de miért is? :P -
#689 te egy értékes ember vagy!!!
Olivér, Animánia..
hhmmm -
#688 az nekem megvan németül (eredeti) videókazettán -
donoki #687 :D
Na mi a mostani rajzfilm tárgy? :O -
#686 Tőlem aztán....
De akkor szolgálj föl tejet és aprósüteményt ahogy jó házigazdához illik :P -
donoki #685 Cuchulainn beleegyezel h házigazda legyek? :D -
donoki #684 hát mivel csak én vagyok :( -
#683 Na mivan, meghal ez a topik is? Aszittem mire hazaérek nem győzöm visszaolvasni a sok hozzászólást, erre meg csak punnyadás van :)
Más:
Nekem megvan az Oliver & Company avi formátumban viszonylag jó minőségben és angol nyelven. Ha esetleg valakit érdekel akkor keressen meg privátban... -
donoki #682 pff -
palvik #681 a másik mese amit keresek az a kis hableány, de "jogelévülés miatt" már ezt sem forgalmazzák, vagy nem tudom, de sehol nem lehet ráakadni. -
donoki #680 Ugye beleegyeztek h én legyek a házigazda? :DD
PLS :P -
donoki #679 na mi ez a punnyadás? :( -
donoki #678 :) -
#677 jajj de régen láttam :) -
donoki #676 nem :D -
Doma #675 Voltmár? -
donoki #674 nem tom még nem láttam azt a mesét :S -
#673 azt a mesét én is el tudám viselni -
palvik #672 sziasztok!
Tudna nekem abban v.ki segíteni, hogy hol szerezhetném be az Olivér és Társai c. mesét? Ugyanis eddig akárkitől kérdeztem, mégcsak nem is hallotta a mesét, de nekem nagyon fontos lenne.
Esetleg v.kinek van eladó/lemásolható/átvehető példánya?
Aki bármilyen információval tudna szolgálni, nagyon hálás lennék!
Email címem: [email protected]
Köszi: Viki -
donoki #671 :D -
React #670 jajj lelőtted a poént, hogy happy end, így má nem is fogom végig izgulni :D :P -
#669 #612 -
donoki #668 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudsz mondani címet, honnan?
-
#667 Nem. -
donoki #666 ez neked eredetibe van meg? -
#665 -
#664 ezt sosem szerettem...olyan málé feje van,stb
szerencse,hogy csak pár részét láttam -
#663 0,6 -
#662 Múltkor láttam egy honlapot, amint kitiltott rajzfilmek voltak. Na azokon borultam :D -
#661 Miért, az jó, hogy üti vágja, fröcsög a vér, és utána úgyis feltápászkodik, és mégerősebb lesz? :D -
Ma este néztem meg, nem egy nagy eresztés, de azért egyszer szórakoztató... Valószínűleg inkább a fiatalabb korosztálynak van szánva, nincs benne olyasfajta poénözön mint pl. a Jégkorszakban sem semmiféle komolyabb elgondolkodnivaló, csak egy órányi kikapcsolódás aranyos kis szőrös állatkákkal. A sztori kiszámítható, a végén természetesen heppiend, szóval aki kistestvérnek/gyerekének/unokaöccsének stb. keres egy jópofa mesét annak ajánlható. 6/10 -
donoki #659 :D
a Tom és Jerry az yo :P -
SlayR #658 Hát lehet hülyeséget mondok de szerintem legalább a DBZben kimutatták a fájdalmat (nem azt mnondom hogy ez kell a gyerekeknek) csak azt hogy sztem az se jó hogy azt mutatják mint a tom és jerryben hogy üti vágják egymást és semmi bajuk nemlesz. -
donoki #657 iq low.. hja -
React #656 Ez a songoku, meg "szuperharcosok" engem annyira nem tudott megfogni, annyira iq light vminek tartom, de biztos csak én nem láttam meg a varázsát :))) -
donoki #655 hmm lehet...
de nekem ninsenek részek meg :P -
starweb88 #654 hát figy azt ugy kell csinálni hogy megnézed a db-t utánna a dbz-t és utánna megérted a dbgt-t sztem tiszta érthető mese