Marcus Miller
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt olvashatsz róla......pl
\"SLICE of LIFE\"
Melyik bandában játsszik, ha játszik valahol, mikor kezdte, nemzetisége, hol született és mikor, teljes diszkográfiája, stílusa.
ezek az albumai vannak meg :
- Suddenly
- The Sun Don't Lie
- Tales
- Black Panther (Osaka , Clu
- Live & More
- M2
- The Ozell Tapes (2CD
- Silver Rain
- Miles Davis & Marcus Miller : Music From Siesta
és két videó : - Live at JVC Jazz Festival Tokyo 2004.avi
- Master of all Trades.avi
- Suddenly
- The Sun Don't Lie
- Tales
- Black Panther (Osaka , Clu
- Live & More
- M2
- The Ozell Tapes (2CD
- Silver Rain
- Miles Davis & Marcus Miller : Music From Siesta
és két videó : - Live at JVC Jazz Festival Tokyo 2004.avi
- Master of all Trades.avi
\"SLICE of LIFE\"
hahaaa!!lejött a 2004-es tokyo-i koncertje,így már 4 koncert dvd-m van tõle😉
ReaL MaDRid x siempre
Bírom. :-|
gondolkoztam rajta,h a topikot Marcus Miller és Victor Wootenként nyitom meg,de ezt nem akartam,mert akkor mindenki csak vw-rõl írt volna,én meg jobban szeretem marcus millert.
DanielT,nézz körül légyszi,h kiknek nyitottak,pl lukács "peta" péernek is nyitottak,mm meg az "kicsit" híresebb és nagyobb zenész.
DanielT,nézz körül légyszi,h kiknek nyitottak,pl lukács "peta" péernek is nyitottak,mm meg az "kicsit" híresebb és nagyobb zenész.
ReaL MaDRid x siempre
Igen, valóban nagyon profi zenész, de ugye mindenkinek más a legjobb, nekem pl Victor Wooten.
So cry me a fuckin river, bitch!
Nem igazán értjük, hogy DanielT Muvész Úr miért szállt rá ennyire a topikra.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
asszem most jelent meg egy új lemeze,most keresem mindenféle torrent oldalon,de egyenlõre még semmi
ReaL MaDRid x siempre
bár csak egy lemeze van meg, de az nagyon tetszik.. tényleg elég profi az arc 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most ezt csak fikázásból mondod,vagy komolyan beszélsz?😊 mert aki ismeri õt,az tuti h jönni fog ide.
ReaL MaDRid x siempre
az 😊
← ElőzőOldal 3 / 3