Half-Life 2: Episode 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd megszívjuk az episode 2 és episode 3-at is.
Hmmm, de ismerõs ez az episode one... honnan is? Muhahha
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1, hl2 atomkirály.
2, cs:s megaatomkirály.
3, episode 1: kb 1 óra játékidõ, eltekintve attól, hogy egy helyen a liftre várni kell, ami kb 10 percet tesz hozzá a 'játékélményhez'. Nem mondom, hogy nem csinálták meg szépen, de figyelembe véve, hogy az összes textúra, model, material megvolt, kivéve a combine tower fölött kerengõ viharfelhõket... Amúgy szinte az összes pálya úgy néz ki, hogy a DeathMatch-hez írták eleve.
Egy biztos, az ilyen jó piaci húzásokkal csak lehetõséget az a valve a konkurenciának, hogy behozza a lemaradást. Pont az maradt ki most, ami a valve erõssége: hosszú, jól megcsinált sztory.
A másik az, hogy hiába 4k huf, ha a torrenten a release után fent volt 20 perccel. Még nem aktiváltam az enyémet, mikor a haverok már ültek a kocsiban dog feje fölött.
Ami meg a tanulság: a játékélményrõl most ne beszéjünk. BEszéljünk a 'done quick' videokról. A játék maga olyan, mint a done quick videója. A többit hivom én szivatásnak 😉
redmanus: kösz a részvétet, vissza ugyanaz + definiálja már valaki, hogy mit szeretne látni egy játékban.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
ASUS P4S800D, Intel P4 3000 MHz 32-bit HT, 1024 DDR Ram, ASUS N6600GT 128 DDR III Ram + Zalman VF700CU, Asus MW221U, Logitech MX518...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
2. Soha többé nem lesz olyan HALF LIFE 2 feeling, ami volt az ilyen 3-6 órás SIN és egyéb HÚHA Episodes divatirányzaton belül, amiket most hajigálnak unalmukban a gyártók... ez tényleg full szánalom, esküszöm én le sem töltöm...(na jó lehet, hogy igen, de miért?) Azért mert HL... hmm... Business is Business. A jó "öreg" HL2-vel 2 hétig toltam lájtosan és ha álmomban felkeltenek akkor is akárhova bedobnának akkor egybõl tudnám mit hova és merre valamint hogyan... ezeket az ePiZóDsZ témákat (szégyentelen munka) 2-3 óra alatt végigtolja egy full láma gyógyegér és mi a tanúlság??? Az hogy nincs tanúlság, ezt is végignyomtad és húzol egy strigulát a faladra...én is húzni fogok (kényszerbõl)...sajna megromlott a piac, pár éve már csak biznisz...it's only business... részvétem minden társamnak...
"nem hangzik rosszul😉" idézet a Valvétól
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
fõleg, hogy meló után van 1-2 órám gamélni az akkoris legalább 1 hét game 😊, nomeg pézt kiadni rá baromság... pézér már rosszúl hangzik 😊
Mé há nem?
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Qrva rosszul hangzik ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
nem hangzik rosszul😉
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Egy (sõt még akár 2) kiegészítõ még nem rókabõr. Fõleg, ha a Valve játékairól van szó.
Kedves cikkíró kollega biztosan nem hallott még az egykori 3DO-ról. Ha valakik, hát õk tényleg mesterei voltak a rókabõrözésnek, de a Valve....áhhh..
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(