40
-
irkab1rka #40 Ennyit erről...
Majd megszívjuk az episode 2 és episode 3-at is.
Hmmm, de ismerős ez az episode one... honnan is? Muhahha -
deda #39 Végigvittem és szerintem a játékmenet az teljesen jó, persze ez a rövidség ez büdösnagyfos, a másik meg az hogy ótvar könnyű a játék, normalon játszottam és teljesen simán végigtoltam pedig nem vagyok egy HL őrült... -
#38 végigvittem és rosszul hangzott;) -
irkab1rka #37 Na, most hogy kint van:
1, hl2 atomkirály.
2, cs:s megaatomkirály.
3, episode 1: kb 1 óra játékidő, eltekintve attól, hogy egy helyen a liftre várni kell, ami kb 10 percet tesz hozzá a 'játékélményhez'. Nem mondom, hogy nem csinálták meg szépen, de figyelembe véve, hogy az összes textúra, model, material megvolt, kivéve a combine tower fölött kerengő viharfelhőket... Amúgy szinte az összes pálya úgy néz ki, hogy a DeathMatch-hez írták eleve.
Egy biztos, az ilyen jó piaci húzásokkal csak lehetőséget az a valve a konkurenciának, hogy behozza a lemaradást. Pont az maradt ki most, ami a valve erőssége: hosszú, jól megcsinált sztory.
A másik az, hogy hiába 4k huf, ha a torrenten a release után fent volt 20 perccel. Még nem aktiváltam az enyémet, mikor a haverok már ültek a kocsiban dog feje fölött.
Ami meg a tanulság: a játékélményről most ne beszéjünk. BEszéljünk a 'done quick' videokról. A játék maga olyan, mint a done quick videója. A többit hivom én szivatásnak ;)
redmanus: kösz a részvétet, vissza ugyanaz + definiálja már valaki, hogy mit szeretne látni egy játékban. -
supernova #36 Én féltem ettől az episodeolástól, de játék nagyon jó lett, én nem éreztem rókabőrnek. Sokat javítottak az eredeti hl2 hibáin, hiányosságain. Hangulatos, bár a hl2 hangulatát már nem fogja úgy se utolérni semmi sem. Szal tetszik, csak ne lenne ilyen rövid -.- -
Tecnamo #35 De a Source-al már megéri az a 4990.- ezt senki sem tagadhatja... -
redmanus #34 1. Az oldalon található Teaser Videók: Access Denied...
2. Soha többé nem lesz olyan HALF LIFE 2 feeling, ami volt az ilyen 3-6 órás SIN és egyéb HÚHA Episodes divatirányzaton belül, amiket most hajigálnak unalmukban a gyártók... ez tényleg full szánalom, esküszöm én le sem töltöm...(na jó lehet, hogy igen, de miért?) Azért mert HL... hmm... Business is Business. A jó "öreg" HL2-vel 2 hétig toltam lájtosan és ha álmomban felkeltenek akkor is akárhova bedobnának akkor egyből tudnám mit hova és merre valamint hogyan... ezeket az ePiZóDsZ témákat (szégyentelen munka) 2-3 óra alatt végigtolja egy full láma gyógyegér és mi a tanúlság??? Az hogy nincs tanúlság, ezt is végignyomtad és húzol egy strigulát a faladra...én is húzni fogok (kényszerből)...sajna megromlott a piac, pár éve már csak biznisz...it's only business... részvétem minden társamnak... -
Hoz_Hun #33 4-6 óra? 800-1000 Ft egy óra játék.
"nem hangzik rosszul;)" idézet a Valvétól -
Hoz_Hun #32 nem hangzik rosszul;) -
#31 Nem hangzik rosszul;)
főleg, hogy meló után van 1-2 órám gamélni az akkoris legalább 1 hét game :), nomeg pézt kiadni rá baromság... pézér már rosszúl hangzik :) -
moRtiZ #30 4-6 ora jatek. PFFF. Azert ez eleg szanalom. :) Leulok es amit varok fel evet jatekot 6 ora alatt vegigtolom? Hat ez trefas. Foleg ha azt veszem, hogy egy atlagjatekost vesznek alapnak. Aki HC modon keni, annak a 4 ora lesz a tuti. Az meg nagyon karcsu. -
VvD #29 Nem hangzik rosszul;) -
SZVSZ #28 nem hangzik rosszul;) -
#27 5000-ért+postásköltségért kapok 5-6 óra játékidőt.
Qrva rosszul hangzik ;-) -
#26 Azt nem a 3DO adta ki, hanem amatőrök rakták össze. EVM-ben meg is veheted. -
#25 Pénzkasza, rókabűr. -
#24 igen a 3do csinált érdekes dolgokat, pl. amikor heroeshoz adott ki, mapgyűjteményt, amit a játékhoz mellékelt mapeditorral dobáltak össze, meg a cd-n még cheat és trainergyűjtemény (!) volt.. -
Diocles #23 nem hangzik rosszul;) -
#22 uhhhh, nemkellenek az expansionok, az eredeti játékot csinálják inkább jó hosszúra sztem. Inkább foglalkoznának a 3D fizika tökéletesítésével, mondjuk hogy az izmok mozgását is a CPU számolná, nem volna minden előre animált...ja és törésmodell fizikára is szükségem van. Ezt is a gép számolná, pl 2 jármû összeütközésénél a deformációkat, vagy pl egy-egy jól irányzott lövédék hogy szakítja át, illetve tép le egy darabot a karakterekből. Ezt a technikát lehetne még akár a realtime környezetrombolásnál is hasznosítani. Na a nagyok inkább ezekre kéne hogy hajtsonak.Long live "Aegia PhysX" reméljük. Ebben lesz az erő. -
Cheesy #21 Határozottan jól hangzik :D -
#20 nem hangzik rosszul;) -
kalvin_imarow #19 nem hangzik rosszul;) -
:) #18 rosszul hangzik:( -
#17 nem hangzik rosszul;) -
Radnix #16 Alex nagyon jól néz ki a shotivál. úh... -
Radnix #15 A qrva életbe annyira szeretem a hl2-t csak ne legyen olyan drága az episode1, bár tökmindegy mert 10ezerért is megvenném :D
nem hangzik rosszul;) -
#14 nem hangzik jól;) -
Sepu #13 nem hangzik rosszul;) -
#12 Rókabőr-effektus, váááá...
Egy (sőt még akár 2) kiegészítő még nem rókabőr. Főleg, ha a Valve játékairól van szó.
Kedves cikkíró kollega biztosan nem hallott még az egykori 3DO-ról. Ha valakik, hát ők tényleg mesterei voltak a rókabőrözésnek, de a Valve....áhhh.. -
#11 nem hangzik rosszul;) -
#10 nem hangzik rosszul;) -
Dakkon #9 nem hangzik rosszul;) -
Szeszmester #8 nem hangzik rosszul;) -
#7 nem hangzik rosszul;) -
#6 nem hangzik rosszul;) -
HuHa #5 Panel házak feelingesek. -
#4 nem hangzik rosszul;) -
#3 nem hangzik rosszul;) -
antikommunista2 #2 nem hangzik rosszul;) -
antikommunista2 #1 nem hangzik rosszul;)