82
Internet sebesség növelő progi
  • leopard26
    Na szóval!T-onlinos net 1 mega/sec,azaz 133kybite/secundum!Ezt hogyan lehetne házilag gyorsítani?
    Olyan tapasztalatom van ,hogyha a flashfxpét korlátolom mondjuk 90kbyte/sec-re és utánna feloldom a korlátot 5-6 másodpercig meg tud tartani 270 és 420 kbyte/sec közötti sebességet,ami valós adat!Ha tudna esetleg segíteni valaki abban hogy hogy lehetne megtartani ezt a váltás közötti folyamatot,ami sebességnövekedést eredményez,zsebbe is nyúlék érte!
  • bmate0007
    "Ashampoo Firewall Free-m van". Már nem :) Már ZoneAlarm :D
  • bmate0007
    Én azt mondanám, hogy nincsen olyan olyan progi, amivel konkrétan lehetne az Internet sebességét növelni. Viszont nekem Ashampoo Firewall Free-m van. Ezt sokan ellenzik, de van egy jó oldala. Van benne egy olyan eszköz, hogy Internet Cleaner. Scannelsz, és utána egy csomó Cache-elemet, Cookiet
    fog találni. Ha ezeket kitörlöd ideiglenesen gyorsabb lesz a neted. Szal sztem válts tűzfalat. Tényleg használ, és emellett jól véd is. :D
  • red bull
    Nekem pedig nem kell semmiféle progi:
  • jenki2
    Na ne szidjuk annyira szegény Victor1103-at! Szerencsére van egy jó hírem neki és minden kedves UPC netezőnek
    méghozzá itt. Bár ő ezt még 2006 májusában nem sejthette..
  • 22Barna22
    DE NE KELLJEN!

áh...ha nekem egyszer internetszolgáltatóm lesz szinte ingyen fogtok 5Mb/s-es netet kapni!
  • Dj Faustus #36
    A piacgazdaság átka.
    A szolgáltatásért fizetni kell (valaminek az Internet-szolgáltatódnak is meg kell élnie...).
  • 22Barna22
    akkor bekaphatják :D :D :D :D
  • Dj Faustus #34
    "hi...akkor sehogysem tudom meggyorsítani a netem?"
    Az Internet-elérésed sebességén hatékonyan egyedül a szolgáltatód tud változtatni.
    Vagy ő emeli a sebességet, vagy te fizetsz elő egy nagyobb sávszélességű csomagra (amiért havonta magasabb összeget fizetsz).
  • 22Barna22
    hi...akkor sehogysem tudom meggyorsítani a netem? (pedig megörültem...:( )

És ha fizetek egy bizonyos összeget meg lehet növelni úgy a sebességet, hogy nem kell minden hónapban többet fizetnem? :S KÖSZI! Légyszi mindent mondjatok el erről amit tudtok! THX (ehh...routeres a net...)
  • Pheel
    Ha megvan, szólj a Cisco Systemsnek is! Szerintem szívesen adnának érte pár milliárd dollárt...
  • starweb88
    ty
  • FLeK0
    www.dumeter.com
  • starweb88
    nah az kéne nekem az a progi ami nem számolja az adatforgalmat tudna vki adni egy linket?
  • Xing
    Igaz ez adsl és sosem próbáltam mert én sem hiszem, hogy lehetne bármit is gyorsitani a letöltésen azért itt van:

dnscache
    Nagyobb sávszélesség XP alatt a DNS cache optimalizálásával

(Download type-nál klikk a free-re onnan meg már egyértelmű)

Kisérletezz vele ha gondolod :P
  • kulabácsi
    hát ja én is ezen a véleményen vok, nem fogod tudni meggyorsítani a neted, értelmetlen a topik....ahhoz vegyél nagyobb csomagot, a szolgáltatót nem fogod tudni átbaszni.....
  • passatgt
    max böngészésgyorsító létezik,de sebesség nem fog emelkedni tőle csak az odlalakat gyorsabban hozza be.Én a cfos-t használom és nemsokat,de azért észrevehetőbb a külömbség böngészés közben,főle akkor gyorsabb,amikor öngészek és töltök egyszerre
  • Szeszmester
    Köszönjük szépen az értelmes hozzászólásod.
    Szerintem inkább:

A nap naivja.
  • FLeK0
    Ön A Nap Butája
  • Shadow_THH
    választ kap ilyen NEM létezik, ez egy kamu mint régen a 3 kbyteos Xbox emulátor volt Kazaa-n kb
  • Serius
    Komolyan gondolod,hogy egy nyilvános fórumon erre választ kapsz? Nanemáá.

• Met
    nekem meg segédprogi nélkül 4.8 giga a chellonál, nálam meg 29 giga
  • Vlala #20
    Azt a progit nem Chello plusnak hívják? :)
  • Tobacco
    ogy nem volt nehéz elérni a20gb-t hogy szinte egész honapban nem számolt a chello
  • k8bal
    aggyad a progit :c
  • Sadist
    Attól függ minél. TCP-nél szinte esély nincs rá.
  • Taranov
    Nagyon okos lehet az a program :D
    Egyébként, mikor már 1-2 éve netezel, nem töröd a fejed rajta, hogy hogyan lehetne jól járni.
  • LeePí17
    sebesség növelő letöltéshez az Iturbo progi...nem nagy..van mikok megy van mikor nem..
    változó..de '98as évjárat...
  • Victor1103
    11.hó 3.-án születtem.Gondoltad volna???
  • Victor1103
    De gondolom ilyenről csak tudtok hogy végtelen adatforgalom.5 Gigát tölthetnék 1 hóba és most járok 20-nál.
  • Falconer
    A Viktor1103-bol melyik két szám az életkorod? 11, 10, vagy 03 éves vagy?
  • Victor1103
    Látom nagyon szorgos itt sok ember.Ennek örülök.Tök mindegy az adatforgalmam korlátlan lett egy programmal.Csak egy kérdés volt.Ennyi.
  • LeePí17
    a sávszélt nagyobbítani nem tudod..esetleg a letöltési sebességed (az eredetit visszakapod) lekorlátozás után (azt lehet)...
  • Dj Faustus #9
    Olyan program, mely a le/feltöltési sávszélességed "gyorsítja" fel, olyan nincs.
    Léteznek olyan letöltésautomatizáló/filemegosztó szoftverek, amelyek képesek egy adott állományt több helyről egyszerre letölteni, illetve veszteségmentes tömörítést alkalmazni az adatátvitel során.
    De csodákra egyik sem képes. Az 512 kBaud-os letöltési sebességből nem lesz 2048 kBaud-os letöltési sebességed - hacsak a szolgáltató, nem emeli (vagy TE elő nem fizetsz egy nagyobb sávszélességű csomagra).
  • bazza
    max azt lehet elérni, hogy a letöltés és a feltöltés együtt is maxal fusson
  • Thanatos
    jézus...
  • NeoMaN
    lol
    :)
  • Rolesz
    vegyél nagyobb csomagotvagy nem tudom esetleg kérd meg őket
    Én még irtam a topikba lezárás előtt
  • Rolesz
    ja egyetértek