82
Internet sebesség növelő progi
-
leopard26 #42 Na szóval!T-onlinos net 1 mega/sec,azaz 133kybite/secundum!Ezt hogyan lehetne házilag gyorsítani?
Olyan tapasztalatom van ,hogyha a flashfxpét korlátolom mondjuk 90kbyte/sec-re és utánna feloldom a korlátot 5-6 másodpercig meg tud tartani 270 és 420 kbyte/sec közötti sebességet,ami valós adat!Ha tudna esetleg segíteni valaki abban hogy hogy lehetne megtartani ezt a váltás közötti folyamatot,ami sebességnövekedést eredményez,zsebbe is nyúlék érte! -
#41 "Ashampoo Firewall Free-m van". Már nem :) Már ZoneAlarm :D -
#40 Én azt mondanám, hogy nincsen olyan olyan progi, amivel konkrétan lehetne az Internet sebességét növelni. Viszont nekem Ashampoo Firewall Free-m van. Ezt sokan ellenzik, de van egy jó oldala. Van benne egy olyan eszköz, hogy Internet Cleaner. Scannelsz, és utána egy csomó Cache-elemet, Cookiet
fog találni. Ha ezeket kitörlöd ideiglenesen gyorsabb lesz a neted. Szal sztem válts tűzfalat. Tényleg használ, és emellett jól véd is. :D -
#39 Nekem pedig nem kell semmiféle progi:
-
#38 Na ne szidjuk annyira szegény Victor1103-at! Szerencsére van egy jó hírem neki és minden kedves UPC netezőnek
méghozzá itt. Bár ő ezt még 2006 májusában nem sejthette..
-
#37 DE NE KELLJEN!
áh...ha nekem egyszer internetszolgáltatóm lesz szinte ingyen fogtok 5Mb/s-es netet kapni! -
#36 A piacgazdaság átka.
A szolgáltatásért fizetni kell (valaminek az Internet-szolgáltatódnak is meg kell élnie...). -
#35 akkor bekaphatják :D :D :D :D -
#34 "hi...akkor sehogysem tudom meggyorsítani a netem?"
Az Internet-elérésed sebességén hatékonyan egyedül a szolgáltatód tud változtatni.
Vagy ő emeli a sebességet, vagy te fizetsz elő egy nagyobb sávszélességű csomagra (amiért havonta magasabb összeget fizetsz). -
#33 hi...akkor sehogysem tudom meggyorsítani a netem? (pedig megörültem...:( )
És ha fizetek egy bizonyos összeget meg lehet növelni úgy a sebességet, hogy nem kell minden hónapban többet fizetnem? :S KÖSZI! Légyszi mindent mondjatok el erről amit tudtok! THX (ehh...routeres a net...) -
#32 Ha megvan, szólj a Cisco Systemsnek is! Szerintem szívesen adnának érte pár milliárd dollárt... -
starweb88 #31 ty -
FLeK0 #30 www.dumeter.com -
starweb88 #29 nah az kéne nekem az a progi ami nem számolja az adatforgalmat tudna vki adni egy linket? -
Xing #28 Igaz ez adsl és sosem próbáltam mert én sem hiszem, hogy lehetne bármit is gyorsitani a letöltésen azért itt van:
dnscache
Nagyobb sávszélesség XP alatt a DNS cache optimalizálásával
(Download type-nál klikk a free-re onnan meg már egyértelmű)
Kisérletezz vele ha gondolod :P -
#27 hát ja én is ezen a véleményen vok, nem fogod tudni meggyorsítani a neted, értelmetlen a topik....ahhoz vegyél nagyobb csomagot, a szolgáltatót nem fogod tudni átbaszni..... -
#26 max böngészésgyorsító létezik,de sebesség nem fog emelkedni tőle csak az odlalakat gyorsabban hozza be.Én a cfos-t használom és nemsokat,de azért észrevehetőbb a külömbség böngészés közben,főle akkor gyorsabb,amikor öngészek és töltök egyszerre -
Szeszmester #25 Köszönjük szépen az értelmes hozzászólásod.
Szerintem inkább:
A nap naivja. -
FLeK0 #24 Ön A Nap Butája -
Shadow_THH #23 választ kap ilyen NEM létezik, ez egy kamu mint régen a 3 kbyteos Xbox emulátor volt Kazaa-n kb -
#22 Komolyan gondolod,hogy egy nyilvános fórumon erre választ kapsz? Nanemáá.
-
#21 nekem meg segédprogi nélkül 4.8 giga a chellonál, nálam meg 29 giga -
Vlala #20 Azt a progit nem Chello plusnak hívják? :) -
#19 ogy nem volt nehéz elérni a20gb-t hogy szinte egész honapban nem számolt a chello -
#18 aggyad a progit :c -
#17 Attól függ minél. TCP-nél szinte esély nincs rá. -
#16 Nagyon okos lehet az a program :D
Egyébként, mikor már 1-2 éve netezel, nem töröd a fejed rajta, hogy hogyan lehetne jól járni. -
LeePí17 #15 sebesség növelő letöltéshez az Iturbo progi...nem nagy..van mikok megy van mikor nem..
változó..de '98as évjárat... -
#14 11.hó 3.-án születtem.Gondoltad volna??? -
#13 De gondolom ilyenről csak tudtok hogy végtelen adatforgalom.5 Gigát tölthetnék 1 hóba és most járok 20-nál. -
#12 A Viktor1103-bol melyik két szám az életkorod? 11, 10, vagy 03 éves vagy? -
#11 Látom nagyon szorgos itt sok ember.Ennek örülök.Tök mindegy az adatforgalmam korlátlan lett egy programmal.Csak egy kérdés volt.Ennyi. -
LeePí17 #10 a sávszélt nagyobbítani nem tudod..esetleg a letöltési sebességed (az eredetit visszakapod) lekorlátozás után (azt lehet)...
-
#9 Olyan program, mely a le/feltöltési sávszélességed "gyorsítja" fel, olyan nincs.
Léteznek olyan letöltésautomatizáló/filemegosztó szoftverek, amelyek képesek egy adott állományt több helyről egyszerre letölteni, illetve veszteségmentes tömörítést alkalmazni az adatátvitel során.
De csodákra egyik sem képes. Az 512 kBaud-os letöltési sebességből nem lesz 2048 kBaud-os letöltési sebességed - hacsak a szolgáltató, nem emeli (vagy TE elő nem fizetsz egy nagyobb sávszélességű csomagra). -
#8 max azt lehet elérni, hogy a letöltés és a feltöltés együtt is maxal fusson -
Thanatos #7 jézus... -
#6 lol
:) -
Rolesz #5 vegyél nagyobb csomagotvagy nem tudom esetleg kérd meg őket
Én még irtam a topikba lezárás előtt -
Rolesz #4 ja egyetértek -
#3 O_o