Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem arra gondoltam ^.^ "Válasz 'bency' üzenetére (#62082)" ahol rízs rakétákkal vonultak ki a temetésre <#gonosz1>#gonosz1>
a Titanicban
hú... egybõl felismertem, pedig már több mint fél évtizede nem láttam 😄 (egész életemben meg kb 2-szer XD)
hú... egybõl felismertem, pedig már több mint fél évtizede nem láttam 😄 (egész életemben meg kb 2-szer XD)
Bizony az:]
Csak kár, hgoy a végén összetörik a challengert...Vagyis, igazából mintha, de a kocsi, amit belecsaptak a falba, egy camaro volt.
Csak kár, hgoy a végén összetörik a challengert...Vagyis, igazából mintha, de a kocsi, amit belecsaptak a falba, egy camaro volt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Vauxhall Insignia
Torque <#vigyor4>#vigyor4>Magyarul nemtudom volt e... na mindjárt rakok<#zavart1>#zavart1>
1600 cabrio<#eljen>#eljen>
Ez a Zagato kaszni:
szerintem elég sok listán rajta van, honlapokon melyek itt ismeretesek, még wikin is fenn van😊
szerintem elég sok listán rajta van, honlapokon melyek itt ismeretesek, még wikin is fenn van😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ kép fájlneve szintén segíthet...a nehezebbeket mindig ilyen módon nevezem el😊
Jah ertem mar,xD,ezt beneztem!sry!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
:) Semmi okosság :P
#62116 a feladvány...😊
és még mindig Sil80 (Silvia+180SX), ugyanaz mint amit te tettél és kérdeztél <#idiota>#idiota>
és még mindig Sil80 (Silvia+180SX), ugyanaz mint amit te tettél és kérdeztél <#idiota>#idiota>