Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ááá, könnyû, oda van írva, hogy Infiniti <#idiota>#idiota>

Insignia
Lancia Beta Monte Carlo
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Grat!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Gratulálok Én is!!<#worship>#worship>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ne bánd hogy nem fekete lett, szerintem elegánsabb fehérben..
12 v 24 szelepes?
12 v 24 szelepes?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
ott nem voltam, elvoltam én a boxba is <#idiota>#idiota>
köszi szépen. 😊
Zoli, nem. mert a tulaj, khm. érdekes volt, egyik nap lemondta a találkát, másik nap meg nem jött el a találkára...nem is vette fel a telefont természetesen, meg nem is hívott vissza, hogy mi van. úgy hogy hagytuk inkább. fehér színû, igazából feketét szerettem volna, de fehérben is szép. 😊
Zoli, nem. mert a tulaj, khm. érdekes volt, egyik nap lemondta a találkát, másik nap meg nem jött el a találkára...nem is vette fel a telefont természetesen, meg nem is hívott vissza, hogy mi van. úgy hogy hagytuk inkább. fehér színû, igazából feketét szerettem volna, de fehérben is szép. 😊
csak egy szigonyosra emlékszek o.0
(saját vidi telóval -.-")
(saját vidi telóval -.-")
<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
No gratulálok, a múltkori gép mellett döntöttél?
Sok százezer balesetmentes km kívánok<#papakacsint>#papakacsint>
No gratulálok, a múltkori gép mellett döntöttél?
Sok százezer balesetmentes km kívánok<#papakacsint>#papakacsint>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
grat <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
nem meséltem még, meg nem is szeretnék vele felvágni, reklámozni. de tegnap BMW tulajdonos lettem. ^.^ E34 (520) lett a vége, tetszik nagyon, vannak mondjuk gyermekbetegségei, de hát melyik 19 éves autónak nincs. nem tudom igazából mit mondhatnék, ha van kérdés akkor nyugodtan tegyétek fel. 😄 képek meg bõvebb infó késõbb
összefogdostam minden autót akkor, de ienre nem emlékszem.. <#fejvakaras>#fejvakaras>