Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öhhm, van egy tippem, szerintem Lotus
Rakhatok egy Prototype-ot?😊
Nem hiszem vagyis annyi autót ismertek és kisújból jönnek a neveik,hogy lehet,hogy ismered/itek.
Nem hiszem vagyis annyi autót ismertek és kisújból jönnek a neveik,hogy lehet,hogy ismered/itek.
Ahogy ígértem:

Hát persze...<#zavart1>#zavart1><#falbav>#falbav>
Mitsubishi Debonair
Mitsubishi Debonair
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Bocs, csak tegnap nekem valamiért nem engedett képet berakni :S Ma pótolom 😊

Új 5-ös álcázva 😊
Ford Connect,Pug 306,Range Rover. Ami szembe jön azt nem látom,valami hülyének remegett a keze😄D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kettõt

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Ford Transit
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Megvagyok gyõzödve róla hogy egy Ford😄 Az index kapcsolója, a kormánya, ahogy kinéz szerintem tutti az, de fingom nincs melyik tipus. Hasonlít igy a Transit Connectre pl, de az nem lehet mert személy autó😄 Passz.. Annyira ismerõs pedig.. Aztán lehet hogy full rossz nyomon járok😄
Downhill!!
imádnivalóak ahogy egyesek beböfögik a megfejtést és rakni meg szarnak :S

Én annó elég biztos voltam benne hogy ezt a tigráról kopizták. mindkettõ egy kis sportos afrikai állat
http://www.tenke.hu
de
Ford Puma, nem? 😄

Potter és a Ford Anglia 7990 TD
😊)
😊)