Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M Cordia
a márkagõg nélküli rajongással semmi bajom<#papakacsint>#papakacsint>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A w124 nem azért szeretem, mert mondták. A saját 300D bebizonyította hogy bármi szarral bármeddig elment. 1millió km, és a motort soha nem kellett javítani! Szeretem a német kocsikat, és ennyi! 😊 Most egy e34-em van, 21 éves létére, eléggé megbámulják! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
nincsen legjobb,de ezt te úgysem fogod megérteni és ha így fojtatod akkor sosem fogsz erre rájönni
szerintem az autóipar nem focimeccs ahol valamelyik csapatnak kell drukkolni,inkább egy színes érdekes világ amibõl a rövid életünk alatt érdemes minél többet tapasztalni
én erre törekszem és nem arra hogy beálljak egy falkába és onnantól mindent
az alapján ítéljek meg hogy az belepasszoljon az elõre kigondolt képbe
szerintem az autóipar nem focimeccs ahol valamelyik csapatnak kell drukkolni,inkább egy színes érdekes világ amibõl a rövid életünk alatt érdemes minél többet tapasztalni
én erre törekszem és nem arra hogy beálljak egy falkába és onnantól mindent
az alapján ítéljek meg hogy az belepasszoljon az elõre kigondolt képbe
Az fasza 😄DD
Akkor a legjobb autó birtokosa vagy most! 😊
Akkor a legjobb autó birtokosa vagy most! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
az jut eszembe rólad,hogy volt egy haverom aki mindíg 5 vaníliát evett a fagyisnál mert szerinte az a legjobb
/egyébként most éppen w124-em van😊/
/egyébként most éppen w124-em van😊/
Német autót 😄
Szerintem itt messze a legjobb választás egy 7.gen Accord!
OFF:
Ki mit választana a japán szedánok közül 2001-2004 évjáratból? (gondolok itt MAxima, Camry, Legacy, Accord/Legend és társaira)
ON
Ki mit választana a japán szedánok közül 2001-2004 évjáratból? (gondolok itt MAxima, Camry, Legacy, Accord/Legend és társaira)
ON
Készülget a gép lassan, de biztosan..

Fiat Topolino