Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Fleetwood 1959
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Bocsi , küldöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Fiat Panda , de nem tudom milyen változat.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
köszi 😊
ez egy Salvador Dalí kép, szóval az is lehet, hogy álmodta az autót 😄
(1936-ban készült)
a Traction Avantban annyira nem vagyok biztos, mert annak csak két ablaka volt oldalt... találtam 1936-os Chevrolet-t is, talán erre is hasonlít:

ez egy Salvador Dalí kép, szóval az is lehet, hogy álmodta az autót 😄
(1936-ban készült)
a Traction Avantban annyira nem vagyok biztos, mert annak csak két ablaka volt oldalt... találtam 1936-os Chevrolet-t is, talán erre is hasonlít:

Az kis bub az ez😊
Készülget a gép lassan, de biztosan..
nem haragszom egyébként... csak egy kicsit pontatlan volt a megállapításod, mert a Máté meg én azért mégse vagyunk egy kategória.
én inkább a testvérmodellekkel tépem az idegeiteket 😊 - illetve téptem, mert az utóbbi idõben inkább már leálltam, remélem feltûnt
én inkább a testvérmodellekkel tépem az idegeiteket 😊 - illetve téptem, mert az utóbbi idõben inkább már leálltam, remélem feltûnt
Nem tudom mi az a kis ize,de az auto 1970 Buick GSX,de szerintem a motor hogy jobban ferjen vagy valami hasonlo lehet
:) Semmi okosság :P
Két kérdés
1. milyen autó van a képen?
2. Extraként mi takar az a kicsi domburulat a géptetõn?

1. milyen autó van a képen?
2. Extraként mi takar az a kicsi domburulat a géptetõn?

Szerintem egy nagyon eltorzított Citroen Tracion Avant..1936-40 es évek közepéig ez hasonlít rá..