Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy a honlapodon írhatnál a Caterádról is 😄
Haveromnál voltam tegnap este. Szomszédja kiállt egy w140-esnel. Nem nem tudom milyen motor volt benne, de kikanyarodott lepadlózta pici füst és ilyen amerikai durrogó hanggal úgy eltûnt..... Kicsit késõbb jött vissza megint elment megint padló.... Gyönyörû autó, gyönyörû hang! 😄
Amúgy van egy Deloran-ja , W211, E34, Jeep, w140, öreg Range, stb. 😄
Készülget a gép lassan, de biztosan..
X1/9 volt a kódja a fejlesztés alatt, amúgy 128 Spider lett volna, de egyedülálló módon megtartották nála a kódot mint nevet
Van segítség a képen. A kéket szeretném...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Kicsit munkahely? 😊)
Készülget a gép lassan, de biztosan..