Ismerd fel a képrõl az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Legacy kombi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chevrolet-nek van egy ilyen nevû típusa.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Seat Ibiza/Cordoba
<#eljen>#eljen>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
VW 1500 Typ 3
feh-416
bor-metro
kék-213
bor-metro
kék-213
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Italdesign Alfa Romeo Scighera (csak onnan tudom, hogy benne volt a kedvenc gyerekkori autós játékomban, az NFS3-ban :D)
Nem is Rád gondoltam...akinek nem inge nem veszi magára ..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
aha... én amúgy nem rakok olyan autót, amit nem ismerek, ezért is írok google-ba márkát és típust :D meg hát ugye figyelembe veszem az elõzõ megoldásokat, hogy ugyanolyat vagy nagyon hasonlót azért ne rakjak, esetleg olyan legyen, ami ritkán van vagy már régen volt és hogy fel is lehessen ismerni :D
+amikor csak úgy netezek és találok valami jó képet akkor azt is lementem késõbbi felhasználásra
(és persze a keresés is "változtathat irányt" - ez a Fiat Duna is Regata Weekend akart lenni igazából xD)
+amikor csak úgy netezek és találok valami jó képet akkor azt is lementem késõbbi felhasználásra
(és persze a keresés is "változtathat irányt" - ez a Fiat Duna is Regata Weekend akart lenni igazából xD)
Nem akkor látta elõször az tipust képen...magyarul foglalkozik a témával...de szeritem érted kinek/mire irhattam..
Egyébiránt hadd kérdezzem már meg hogy amikor képet rak valaki az hasraütésszerüen beir autómárkát a google ba és kész vagy ismeri is azt a típust amit rakott?
Természetesen tisztelet a kivételnek...
Néha olyan érzésem van hogy nem...
Természetesen tisztelet a kivételnek...
Néha olyan érzésem van hogy nem...