108197
-
#94895 -
Wicked Belzebub #94894 -
#94893 Mazda CX-7 (by Citroën :D) -
Wicked Belzebub #94892 nem nyert -
#94891 mazda 6 -
Wicked Belzebub #94890 -
Wicked Belzebub #94889 Daihatsu Charade -
#94888 -
#94887 Suzuki Mighty Boy -
#94886 -
#94885 1967 Rover P6BS Prototype -
Wicked Belzebub #94884 Ejj, senki sem ismeri?
Angol és a tipusában szerepel a P betű.(mint a többinek)
Ha beírjátok a márkát, a P utáni számot a keresőbe és a motor elhelyezkedését, rögtön kiadja :) -
#94883 úgy emlékszem ment is kérelem csak a moderátorok nem reagáltak -
#94882 de van link
am én itt vagyok kb 8-16-ig, este ritkábban, 7végén meg nem érdekel a net :) -
Wicked Belzebub #94881 Nincs olyan oldal, ahol ilyen szavazóprogram, vagy mi a fene van? -
#94880 És azt ki fogja vezetni? -
Wicked Belzebub #94879 Szavazást kell indítani. -
#94878 én ugyan főként csak délutánonként meg esténként tudnék rátok vigyázni, de azért most már jelöltetem magam én is, szóval lehet rám szavazni, ha valaki megfelelőnek talál :D -
#94877 Nem mondtam hogy annyira akarok lenni hogy jajj most ha nem én leszek mi lesz....csak ha épp senki nem vállalja,én itt vagyok.Az autókat ismerem,csak bizonyos szintig :D De a lényeg hogy legyen valaki,mert bár viszonylag minden rendbe,azért akkor az 1 2 alkalommal mikor nincs,jó ha van valaki.... -
Wicked Belzebub #94876 "de nem emlékszem hol bukott el a dolog...."
Őőőő, kicsi vagy és nem ismered az autókat?
Magas labda volt, megértheted, egyszerűen muszáj volt :)))
Felőlem legyél, csak legyen valaki, aki kellő komolysággal kezeli a dolgot. -
#94875 Mivel szinte egésznap fent vagyok SG n....ezért én ráérek és itt vagyok.Jelentkezek ujra...legutóbbi szavazásnál én lettem volna,de nem emlékszem hol bukott el a dolog.... -
#94874 -
Wicked Belzebub #94873 -
Wicked Belzebub #94872 Фото Видео / Авто Фото. Автомобили / Subaru фото / Subaru Leone (1981)
:))) -
#94871 -
Wicked Belzebub #94870 Odavagyok ettől az új lámpától. Bixenon, aktív kanyarlámpával az oldalában :) -
#94869 hm új Accord, nem rossz :)
nekem Holden Captiva 7 Series II volt a legutóbbi autó :D -
Wicked Belzebub #94868 Az aktuális háttérképem:
-
Wicked Belzebub #94867 1.gen Toyota Previa -
#94866 -
#94865 Mazda RX-3 -
#94864 na tehát akkor a házigazda-dolog került terítékre megint.
de ha jól emlékszem, akkor az előző alkalommal már sikerült eljutnunk addig, hogy voltak jelöltek, csak valahogy a szavazáson/választáson bukott el a dolog. kezdjük el újra?
a cenzúrázásra okot adó elemeket viszont nem ártana tisztázni. mert abban egyetértek, hogy a "megfejtem és átadom", illetve "megfejt(ett)em, de elfelejtek rakni" féle válaszokat törölni kell, viszont ha valaki tippel, az végülis nem olyan nagy bűn, csak néha meglehetősen idegesítő (főleg ha sok a találgatás); erre mondjuk olyat lehetne bevezetni, hogy mindenkinek max. 3 lehetősége van rákérdezni - csak hát oda kell figyelni rendesen, meg igyekezni kell betartani
szóval a szabályzat módosítása is időszerű...
amúgy már gondoltam rá, hogy talán át kéne vennem az "irányítást"... csak nem tudom, hogy menne :D
nem ártana rendbe kapnunk magunkat (bár való igaz, hogy azért nem is vesztünk el teljesen házigazda nélkül)
aki meg vállalkozna a szerepre, az szóljon ám. nem egy jelentkező volt a múltkor sem. -
#94863 -
#94862 -
#94861 Honda CRX -
#94860 Szerintem a itt a házigazda dolog nem kérdés, anélkül is működne a topik csak ugyebár néha vannak olyan "elemek" amik cenzurázásra adnak okot..
Kevesen maradtunk, a régiek közül szinte csak páran, ennek topiknak mindig meg volt harmoniája, csak az utobbi időben változott meg, én ezért is szeretek ide járni... -
#94859 -
#94858 :))) -
#94857 Igazad van,lehet itt is,csak már megpróbáltunk szerezni házigazdát és nem lett belőle semmi...szóval nem tudom hogy kéne megoldani.Szerintem nem tettem semmi rosszat....az hogy tippeltem 1 2őt,ilyen feladványnál próbáljon meg az ember nem tippelni.... -