Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1976 Chrysler Galant
helló
helló
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Cadillac STS 1993
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mitsubishi Space Wagon
OFF:
Ne add el az egy családi ereklye neked szerintem.
ON
Ne add el az egy családi ereklye neked szerintem.
ON
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Off:
Egyik munkársamnak megemlítettem hogy van egy Simson starom nem e megvenné nálam úgy is "feleslegesség vált", mondta hogy a héten eljön megnézni...
Ma kitoltam felpumpáltam a kerekeket, (5 éve nem volt indítva, 1974es nem volt felújítva még blokkja, csak kulpungozva lett) fél óra próbálgatás tisztigatás után beröffent...esményien lágyan jár....a hangját meghallva átfutott hogy gyerekfejjel mennyit kinlódtam vele apu is anyu is segített hogy kész legyen és persze én is csináltam...
Miért is akarom én eladni egyáltalán.....<#szomoru1>#szomoru1>
On
Bocsi már de kijött belõlem...
Egyik munkársamnak megemlítettem hogy van egy Simson starom nem e megvenné nálam úgy is "feleslegesség vált", mondta hogy a héten eljön megnézni...
Ma kitoltam felpumpáltam a kerekeket, (5 éve nem volt indítva, 1974es nem volt felújítva még blokkja, csak kulpungozva lett) fél óra próbálgatás tisztigatás után beröffent...esményien lágyan jár....a hangját meghallva átfutott hogy gyerekfejjel mennyit kinlódtam vele apu is anyu is segített hogy kész legyen és persze én is csináltam...
Miért is akarom én eladni egyáltalán.....<#szomoru1>#szomoru1>
On
Bocsi már de kijött belõlem...
Készülget a gép lassan, de biztosan..

GMC Canyon
<#eljen>#eljen>

Honda 1300 Coupe 9
Marina Coupe és egy Minor egymás mellett, meg talán egy T2B..
Készülget a gép lassan, de biztosan..
XM, Rover 820, Nissan Micra, Ford Galaxie, Pug 306
Citroën XM, Vauxhall Viva (HC), Mini Cooper, Peugeot 306, Ford Galaxy, Rover 800, Nissan Micra

Mitsubishi Debonair
Új??? '84-es 😊