Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
😊))
de ha jól emlékszem, akkor az elõzõ alkalommal már sikerült eljutnunk addig, hogy voltak jelöltek, csak valahogy a szavazáson/választáson bukott el a dolog. kezdjük el újra?
a cenzúrázásra okot adó elemeket viszont nem ártana tisztázni. mert abban egyetértek, hogy a "megfejtem és átadom", illetve "megfejt(ett)em, de elfelejtek rakni" féle válaszokat törölni kell, viszont ha valaki tippel, az végülis nem olyan nagy bûn, csak néha meglehetõsen idegesítõ (fõleg ha sok a találgatás); erre mondjuk olyat lehetne bevezetni, hogy mindenkinek max. 3 lehetõsége van rákérdezni - csak hát oda kell figyelni rendesen, meg igyekezni kell betartani
szóval a szabályzat módosítása is idõszerû...
amúgy már gondoltam rá, hogy talán át kéne vennem az "irányítást"... csak nem tudom, hogy menne 😄
nem ártana rendbe kapnunk magunkat (bár való igaz, hogy azért nem is vesztünk el teljesen házigazda nélkül)
aki meg vállalkozna a szerepre, az szóljon ám. nem egy jelentkezõ volt a múltkor sem.
Kevesen maradtunk, a régiek közül szinte csak páran, ennek topiknak mindig meg volt harmoniája, csak az utobbi idõben változott meg, én ezért is szeretek ide járni...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
amit írtál az üzenetedben, az szerintem a többiekre is vonatkozik, úgyhogy nyugodtan oszd meg velük is; még ha igent is mondok, akkor sem elég csak a te felhatalmazásod
és nem vagyok hajlandó mások háta mögött, mások ellen szervezkedésbe kezdeni, bár azzal egyetértek, hogy van mit rendbe tenni errefelé
egyébként meg az imént te sem voltál a helyzet magaslatán, ha jól vettem észre
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)