Ismerd fel a képről az autót

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Mivel szinte egésznap fent vagyok SG n....ezért én ráérek és itt vagyok.Jelentkezek ujra...legutóbbi szavazásnál én lettem volna,de nem emlékszem hol bukott el a dolog....

:) Semmi okosság :P

bigT
<#eljen>

Фото Видео / Авто Фото. Автомобили / Subaru фото / Subaru Leone (1981)

😊))
bigT

Odavagyok ettõl az új lámpától. Bixenon, aktív kanyarlámpával az oldalában 😊
bigT
hm új Accord, nem rossz 😊
nekem Holden Captiva 7 Series II volt a legutóbbi autó 😄

Az aktuális háttérképem:

1.gen Toyota Previa
bigT

bigT
Mazda RX-3

bigT
na tehát akkor a házigazda-dolog került terítékre megint.
de ha jól emlékszem, akkor az elõzõ alkalommal már sikerült eljutnunk addig, hogy voltak jelöltek, csak valahogy a szavazáson/választáson bukott el a dolog. kezdjük el újra?

a cenzúrázásra okot adó elemeket viszont nem ártana tisztázni. mert abban egyetértek, hogy a "megfejtem és átadom", illetve "megfejt(ett)em, de elfelejtek rakni" féle válaszokat törölni kell, viszont ha valaki tippel, az végülis nem olyan nagy bûn, csak néha meglehetõsen idegesítõ (fõleg ha sok a találgatás); erre mondjuk olyat lehetne bevezetni, hogy mindenkinek max. 3 lehetõsége van rákérdezni - csak hát oda kell figyelni rendesen, meg igyekezni kell betartani
szóval a szabályzat módosítása is idõszerû...

amúgy már gondoltam rá, hogy talán át kéne vennem az "irányítást"... csak nem tudom, hogy menne 😄
nem ártana rendbe kapnunk magunkat (bár való igaz, hogy azért nem is vesztünk el teljesen házigazda nélkül)
aki meg vállalkozna a szerepre, az szóljon ám. nem egy jelentkezõ volt a múltkor sem.

Kicsizoli

Készülget a gép lassan, de biztosan..

bigT
<#eljen>

Kicsizoli
Honda CRX

Kicsizoli
Szerintem a itt a házigazda dolog nem kérdés, anélkül is mûködne a topik csak ugyebár néha vannak olyan "elemek" amik cenzurázásra adnak okot..

Kevesen maradtunk, a régiek közül szinte csak páran, ennek topiknak mindig meg volt harmoniája, csak az utobbi idõben változott meg, én ezért is szeretek ide járni...

bigT

Kicsizoli
😊))

bency
Igazad van,lehet itt is,csak már megpróbáltunk szerezni házigazdát és nem lett belõle semmi...szóval nem tudom hogy kéne megoldani.Szerintem nem tettem semmi rosszat....az hogy tippeltem 1 2õt,ilyen feladványnál próbáljon meg az ember nem tippelni....

bigT
<#eljen> <#vigyor5>

bigT
Toyota Origin

bigT
bency,
amit írtál az üzenetedben, az szerintem a többiekre is vonatkozik, úgyhogy nyugodtan oszd meg velük is; még ha igent is mondok, akkor sem elég csak a te felhatalmazásod
és nem vagyok hajlandó mások háta mögött, mások ellen szervezkedésbe kezdeni, bár azzal egyetértek, hogy van mit rendbe tenni errefelé
egyébként meg az imént te sem voltál a helyzet magaslatán, ha jól vettem észre

Kicsizoli

Kicsizoli
Nissan Cima-nak tûnik..

bigT

bency
És elég hozzá mindössze 1 ember is..

Kicsizoli
Sajnos...<#szomoru1>

bigT
olyan "jól" elzüllik néha ez a topik... :-/

bency
Elég a CTS 😊

Kicsizoli
Maxima?, CTS

shumika
caddilac CTS

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bigT
Cadillac CTS, Nissan Maxima(?)

bency
Lejárt a berakási idõ

shumika
<#mf1><#taps><#idiota><#beka2>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Kicsizoli
Vannak itt látnok emberek....el kell ismerni...

bency
A Jajjdecsúnya blogról van a kép,ahol ugyanis nem irja a az autó modelljét,sõt,semmilyen infót róla,Schumika mégis tudja még a motorját is pontosan az autónak.Érdekes.

Kicsizoli
Én csak C180 illetve C200 Kompressor modellról tudok..

shumika
<#eljen> 220compressoros

shumika
nem. A magyar ABC 4. betüje

TomSolberg
C kupé

Stig95
Mercedes C180

Ki mondta, hogy f??det rám?!

TomSolberg
azz basszus, ilyenbe pedig már ültem is én hülye 😄

bency
Akkor E Coupe

TomSolberg
Mercedes 320 coupé

shumika
Nagyon közel vagy. Szinte eltaláltad de mégse...

bency
Mercedes CLK,de 100 hogy Mercedes...

shumika
tudtam hogy ez lesz az elsõ válasz de nem

Kicsizoli
igen nagy a valószínûsége, lehetséges..

Falkon
G-s Astra?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

shumika
nehéz lesz