Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Na, azért akkor is ték.....
intel core 2 duo ték.xdxd

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Elbaxtad.
Ennyi, szia....
Nem nehéz 😊
Unorító mogyoró vagy bézs vagy mi a fax ez....
te nem ismered fel a dodge-t..
1966-os Dodge Charger
tegyél Peck
Te vagy a nagy autó szaki, aki csak ae86 hoz, meg skylinehoz, meg supra hoz ért....
Na csönd....
(mármint ismered a tipusait is..)
Te is értesz hozzáXD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valaki láttan az elõzõ héten a Tuti balhé (The Real McCoy) c. filmet Kim Basingerrel. Na abban volt egy dögös amcsi izomautó. annak kellene a márkája és a típusa. Én Pontiacra tippeltem, de nem találtam rá a neten.
ha esetleg valaki tudja, ne fogja vissza magát. köszönet
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
tegyél 😊

tegyél 😊
Ha amcsi akkor talán valami mosler vagy saleen ha meg olasz akkor nem toom...😊xd
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.