Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dino ferka ? 😄
(Ferrari Dino 246 GTS)
(Ferrari Dino 246 GTS)
pasz..
semmi baj...
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ne haragudjatok, figyelmetlen voltam, nem olvastam el a játékszabályokat 😞
Csak kíváncsi voltam mert én sem tudtam és láttam hogy van egy ilyen topic itt. Mégegyszer sorry!
Csak kíváncsi voltam mert én sem tudtam és láttam hogy van egy ilyen topic itt. Mégegyszer sorry!
Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Ezzel én lépek is<#integet2>#integet2>
Tegyetek valamit.
Tegyetek valamit.
Így már könnyû volt.
NSU Autonova GT
nem azért, de még az elõzõt sem találtad ki...
"1 képet linkelj csak, és ha megfejtették, akkor csak a megfejtõ linkelhet újat"
"1 képet linkelj csak, és ha megfejtették, akkor csak a megfejtõ linkelhet újat"
elõzõt nem fejtették meg..akor minek rakod?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
<#nemtudom>#nemtudom>
A volvo új, az avust vágtam 😊 Tegyetek
Audi avus
Ez gyors volt, pedig nekem új verda😊

Teszek egy olyan conceptet amirõl lerí a márkája, pill.
képet ! 😊
Gratulálok nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan meglesz:-)
Szuper
Szuper
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Beírtam a gugliba hogy:"six wheel car", ezt adta ki elsõnek😊
<#eljen>#eljen>
Nem tehetek róla, hogy a színvonal ilyen alacsony, hogy egy Mitsubishi eclipse-t nem lehet kitalálni, viszont szar 1db-os concepteket meg akadnak bõven... Nem is beszélve arról, hogy 3-4embert kivéve, akik tényleg profi szinten meg tudják mondani, hogy mi milyen autó... Rajtuk kívül nagyon sok amatõr található is... Ezzel senkit nem akarom megbántani, de az már igencsak felb*sza az agyam mikor pl berak valaki egy Mazdát és ott a márkajel a felnin jól láthatón és akkor valami fogyatékkal élõ, beírja pl. hogy ez tuti, hogy Honda... Nem egy ilyen volt már elég sokat figyelem, hogy egyes emberek mit mûvelnek itt és hát elég szomorú, ami itt folyik...
Ui., Ami szerintem a legfontosabb "Ismerd fel a képrõl az autót"!!!!!!!!!! (Lényege ismerd az autókat és egy-egy jellemzõ vonásáról, találd ki) És nem az, hogy találgass, hogy mi az!!!! Akinek fogalma sincsen, hogy milyen autó annak passzolni kéne az elején nem találgatni és hülyeségeket mondani, amíg a végén össze nem rakja, hogy mi az...
Covini c6w
Covini
ferrari ?
(http://www.monkeybriefs.com/uploads/196-wheel-ferrari.JPG)
(http://www.monkeybriefs.com/uploads/196-wheel-ferrari.JPG)