Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább ezek a márkák közt van😞((
<#confused>#confused><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Ismerõs volt az autó, tudtam, hogy nemrégiben láttam valahol, elkezdtem keresgélni Frankfurtról és megtaláltam.

<#falbav>#falbav>/nick vazzeg/
/2000 utáni kocsikban béna vagyok,de rohadtul nem is tetszenek!/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Lada Project C
next pls
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ez csakis egy izé lehet...
Amit a hogyishívják gyárt, nem? xDxDxD
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

TDU-ban sokat mentem vele 😊)
nállam 18:33 van 😮
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
india csodája😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

S600 Roadster.
Rá is van írva...
Képek