Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én raktam volna,elfogadtam volna mindkettõt,mert ugyanaz!
sc 300 v. soaraer
sc 300 v. soaraer
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nem rakhatsz mert eggyeséknél sárga béka és szerintem nem tisztességes másokra nézve.:/És nálam se látszódik ezért raktam láthatót.
Jó én nem vitatkozok akkor csak 14106-ost kell megfejteni és akkor bocsánat!<#schmoll2>#schmoll2>
toyota = lexus -.-
és most aki mind3 gépet megfejti az tehet ??
mert akkor max csak én tehetek, hisz az elsõt már +fejtettem -.- xD
mert akkor max csak én tehetek, hisz az elsõt már +fejtettem -.- xD
NA ÁLLJ! Én tettem a Toyota Soarer-t. Az volt, nem Lexus SC300, csabush (#14096) mondta elõször, de õ átadta, ezután mindenki kezdte hogy Lexus SC 400 meg 300, én meg mondtam hogy Toyota Soarer és irtam utána hogy tegyetek, mivel csabush megfejette és átadta, erre Máté 94 tett 3 képet mert 3-an mondtuk hogy "tegyetek".
14102,14106 most ez egy autó vagy két különbözõ? Válasz egyet, ha két különbözõ! Mert akkor még mindig 2öt raktál!
Iran Khodro Paykan
Félre nem éretsetek én megértem,hogy eggyet lehet.Szabi:Nem három van mert az egyik sárga béka és ha már van egy amit megfejtettem.És egy aki felajánlja az õvét akkor ne haggyuk már veszni.És nem rakott senki.<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>Amúgy:14102,14106.Lehet fejteni!😊<#vigyor1>#vigyor1>
akkor pasz -.-
"audi fan" kéne tegyen 😊
Nem elõször fordul elõ ez... De az szomorúbb sokszor úgy teszel, hogy az elõzõ még nincs megfejtve!
Na megjöttem de egybõl elvesztettem a fonalat.Melyik a feladvány?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
#14095 elöréb van mint a #14097...
"1 képet linkelj csak, és ha megfejtették, akkor csak a megfejtõ linkelhet újat, vagy adhatja át másnak a jogot."
te 3 képet tettél, és nem is te fejtetted meg elsõnek..
"1 képet linkelj csak, és ha megfejtették, akkor csak a megfejtõ linkelhet újat, vagy adhatja át másnak a jogot."
te 3 képet tettél, és nem is te fejtetted meg elsõnek..
nem te fejtetted meg, akkor minek raksz 3 képet is ?..
matt feketében tényleg szebb 😄
tegyél 😊
gondolhattam volna hogy végignézted az össze skyline-t 😄DD
gondolhattam volna hogy végignézted az össze skyline-t 😄DD
Datsun Skyline C10 ?