Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem vmi tuningolt Chevi Montecarlo..
gondolom fel se tünt a ferrari balra <#vigyor3>#vigyor3>
amúgy meg tudtommal ez az egyetlen 4 ajtós Ferrari.
De fennthagytad a weblap címét,ott keresgéltem.
Szerencsére hamar ráakadtam!<#wink>#wink>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Azért nincs olyan sok japán autómárka.
Hajrá <#eljen>#eljen>

A motortérfogatot beütheted a keresõbe,de felesleges,mert az amcsik a fünyírótól a kamionig mindenbe ugyanazt rakták!😊
A teljesen új karosszéria dizájnnal már négy ajtós kivitelben is elérhetõvé vált. Az autó orr kiképzése is teljesen átalakult, amely a sugárhajtású repülõk levegõ beömlõjére emlékeztetett. Az elsõ lámpák ezeknél a modelleknél rejtve maradt egészen a használatukig. A négy ajtós verziónál a hátsó ajtókat "suicide", "öngyilkos" ajtókkal látták el. 315 lovas 390 köbhüvelyes és 345 lovas 428-as motorral volt rendelhetõ.
erre azt írják Toronado Coupe, de egészen más, úgyhogy gondolom Toronado egyik koncepciója