Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lagonda lesz szerintem.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Toyota Camry
Szia, jóéjt 😊
Asszemm én lehet hogy elmegyek pihenni egy kicsit...muszáj mert már keverem a dolgokat és nem tudok koncentrálni...vonz az ágy nagyon
Ehhez az utsó kép jó fejtedetést, utána meg egy Jó pihenést neked
Jó Éjt<#wave>#wave>
Ehhez az utsó kép jó fejtedetést, utána meg egy Jó pihenést neked
Jó Éjt<#wave>#wave>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
X-Type volt

Soha nem szoktam ez a csel😊 bár tehettem volna mást is de ez nem errõl szól...szerintem...nem vagyok Máté😊
XJ6, XJ8, Vanden Plas, XJR, Super V8, Daimler Super Eight
2002 tól
😊
2002 tól
😊
Látom nem mentél messzire:
Jaguar XJ220
Jaguar XJ220
nem xjr 😊
Elképesztõ hogy az amcsi emberek milyen sz@r kinézetû kasznival meveszik a kocsikat...borzalom...
Jaguar XJR
anno láttam róla egy teszte azt hiszen a top Gear ben a csávó addig forgott vele körbe mig ellepte a füst , mire elszállt a gumi füst sehol sem géppel pedig egy egyenes kifútópályáncsinálta a "mutatványt"
A 400LE supercharged V8 csodákra képes😊
anno láttam róla egy teszte azt hiszen a top Gear ben a csávó addig forgott vele körbe mig ellepte a füst , mire elszállt a gumi füst sehol sem géppel pedig egy egyenes kifútópályáncsinálta a "mutatványt"
A 400LE supercharged V8 csodákra képes😊
lehagytam 😞
persze, meglett az is.😊
persze, meglett az is.😊

A 2.0 v6 volt a nyomravezetõ.
Elõször az Infinitik között néztem, aztán jött a Nissan, de nem találtam.
A 2.0 v6-ról a Nissannál nem tudtam, csak a Lexusnál meg a Mazdánál.
Aztán a google segített.
Jó feladvány volt 😊)
Elõször az Infinitik között néztem, aztán jött a Nissan, de nem találtam.
A 2.0 v6-ról a Nissannál nem tudtam, csak a Lexusnál meg a Mazdánál.
Aztán a google segített.
Jó feladvány volt 😊)
Japán márka, Amerikai modell, 2000tól van ez a kaszni 3,0 V6 24 v elsõkerék-hajtás. Nagyon lekellene egy ilyen csak nem ezzel a kasznival...+ elég lenne a kisebb motor is (2.0 V6)
Kérek egy kis <#help>#help>-et, mert <#nemtudom>#nemtudom>
Nem mondom azt hogy könnyû se azt hogy nehéz😊 A sebváltó adta meg a kezdõ gondolatot a Honda irányába, utána már nem volt sok választás...
nem volt nehéz, ugye?

Megpróbálok.
nekem csak az a lap kellene amelyiken az Opel Kapitan/Admiral A 2,6S van bemutatva, a Típus Ismertetés fejezetnél ugy tudom benne van valamelyik kiadványban , kerestem itt kecskeméten a Megyei könyvtárnban de mondták hogy semmi esély rá keressem antikváriumban...az meg csak Pesten van én meg ritkán jutok fel....
Ha tudsz ebben segíteni az elõre is köszönöm
Ha tudsz ebben segíteni az elõre is köszönöm
Egy kollégámnak asszem megvan. Ha megmondod pontosan mi kéne, szerintem beszkennelhetõ.
Uhh.... bocsi hogy ezt raktam csak nem akartam elijeszteni a srácot...hátha marad még egy kicsit...de lelépett most látom....
Help...?
Help...?
Ez valami R11 kombi, gondolom Eagle kiadásban, csak a pontos neve nincs meg.
😞 Azt hittem megvan az összes az Opel hez kellett volna...azt hiszem hogy vagy a 1964 ben v. 1968 ban az adat ami érdekelt volna
Nekem csak egy kötet van a utolsó, sajna elég "rongyos" állapotban ne is tudom miért😊))
Nekem csak egy kötet van a utolsó, sajna elég "rongyos" állapotban ne is tudom miért😊))
Csak az utolsó kettõ.
Hát én speciel igen.
'78-ban amikor az utolsó Liener könyv megjelent, pár év múlva azzal szórakoztunk, hogy valaki mondott egy végsebességet, vagy valamilyen motoradatot, a másik pedig mondta az autó tipusát.
A katalógusok nekem '85-tõl vannak meg napjainkig. Mikor egy ilyen megjelent, ez volt az olvasnivalóm.
Álmodozásnak teljesen jó volt.
'78-ban amikor az utolsó Liener könyv megjelent, pár év múlva azzal szórakoztunk, hogy valaki mondott egy végsebességet, vagy valamilyen motoradatot, a másik pedig mondta az autó tipusát.
A katalógusok nekem '85-tõl vannak meg napjainkig. Mikor egy ilyen megjelent, ez volt az olvasnivalóm.
Álmodozásnak teljesen jó volt.
Pont ma találtam a Totalcaron.
Nem is láttam még sosem 😊
Nem is láttam még sosem 😊
Ne is törõdj vele. Megveszed mondjuk '80-tól az évenként kiadott autókatalógust, valamint a Liener György autóskönyveit, bemagolod õket és pár év múlva már jobban fog menni 😊)))
Azt csak szeretné a Kia. Nem azok.
Más a furat/löket.
Más a furat/löket.