Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább menjél fürödni, miután válaszoltál a kérdésemre.
Igen,de csak dél-amerikában,meg akkora motorokat raknak bele,hogy csak na😊
3,6literest pl.
3,6literest pl.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az igen....ez jólmegcsinálták...Astra kaszni Vectra névvel...<#guluszem1>#guluszem1>
Készülget a gép lassan, de biztosan..

Chevrolet Vectra
<#eljen>#eljen>

Tudtad volna?
Linkeld már be légyszíves hagy olvassak róla egy kicsit....ugyan is még mindig nem lelem...
Mint irtam a Moretti 750 GS hasonlít rá legjobban....de irtad hogy Stanguellini a típus a Máté adatai szerint de én nem találom pedig már lassan mindent átnéztem....
egyszóval én sem tudom...
egyszóval én sem tudom...
Az jóóóó!
Ami nem jó,hogy még egy hülyével több lesz az utakon<#nevetes1>#nevetes1>
(VICCELT!!)
Ami nem jó,hogy még egy hülyével több lesz az utakon<#nevetes1>#nevetes1>
(VICCELT!!)
Grat 😊
estét <#wave>#wave> fingom sincs mi ez az autó, pláne hogy már a gyártó 44 éve bezárta kapuit. amúgy voltam ma kresz vizsgán, 75/72 lett az eredmény 😊
Ok, de akkor most konkrétan mi volt a megfejtés?
Máté!
Azért remélem, hogy amikor egy ilyen autót választasz, azért adod feladványnak, mert te is meg tudnád fejteni ha más adná.
Ha meg olyan autót adsz feladványnak, amihez hozzá sem tudnál szagolni, mint ahogy szerintem most is így volt, akkor inkább nem írok semmit, mert kimoderálnának.
Azért remélem, hogy amikor egy ilyen autót választasz, azért adod feladványnak, mert te is meg tudnád fejteni ha más adná.
Ha meg olyan autót adsz feladványnak, amihez hozzá sem tudnál szagolni, mint ahogy szerintem most is így volt, akkor inkább nem írok semmit, mert kimoderálnának.
Ennek a paraméternek a Stanguellini felel meg, de nincs közöttük ez az autó.
Én tegnap izzadtam vele vagy 3 órát de semmi eredmény nem volt, csak hasonló autót találtam, érdekes eleje van ilyet még nem láttam....
Én hozzá szagolni se tudok ehhez a piros rettenethez😊
Huha miez a nagy tolongás.....<#wow3>#wow3><#kerdes>#kerdes><#confused>#confused>
Amúgy meg egy kicsit hasonlít a Moretti 750 GT/GS re, de nem az...
Megint jó gyorsan elhúztál aludni, vagy úgy gondoltad hogy reggelre majd megfejtõdik?????
'gen 😊