Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicc, de ugyanez félre volt már téve nekem is (csak más szögbõl), valamelyik következõ körre. 😊
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Ro80

Volkswagen Type 4
411/412
411/412
A hátsó lámpák pont hogy nem ugyanazok, a Civicen lekerekített, az Accordon meg hegyes a külsõ-alsó sarok.
És a Civicen a lámpa sarka elõtt kezdõdik a lökhárító éle (ez látható a csgery által linkelt képen is), az Accordnál meg a lámpa alsó élének folytatása a lökhárító felsõ éle.
Ja, meg ott van a Civic oldallemezein, a kilincsek magasságában az a törés, az Accordnak meg csak hajlított az oldala.
És a Civicen a lámpa sarka elõtt kezdõdik a lökhárító éle (ez látható a csgery által linkelt képen is), az Accordnál meg a lámpa alsó élének folytatása a lökhárító felsõ éle.
Ja, meg ott van a Civic oldallemezein, a kilincsek magasságában az a törés, az Accordnak meg csak hajlított az oldala.
Leragadtál a lámpánál. Nézd a kilincset. Az akkori Accordokon süllyesztett volt, a képen meg kiálló fekete a kilincs.
De ez is lehetne. Hátsó lámpa teljesen ugyanaz. Elõször Civic-re gondoltam, de az Accord-al hamarabb meglett a lámpa.
Ez mellé ment 😊
Ez egy 94-98 között Angliában gyártott ráncfelvarrt 5 ajtós Civic.
Ilyen:

Ilyen:

Srácok, versenytõl függetlenül: Ezen a képen felébe-harmadába látható egy autó, körülbelül december elseje óta próbáljuk kitalálni, hogy mi lehet az. Valaki tud esetleg segíteni?:$
Elõre is köszönöm, és bocsánat, hogy belekontárkodtam a dolgokba 😄
Elõre is köszönöm, és bocsánat, hogy belekontárkodtam a dolgokba 😄

Daihatsu Gran Move

BMW M1
Egy híres tuningcég átalakított egy német csillagot 😊
ez nekem túl fiatal,kéne valami segítség
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Datsun Cherry F-II : 1976
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ez most a versenytõl tök független...mi az a sárga ott??

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Helló Fõnök 😊
Üdv
Vannak problémák az otthoni nettel...igyekszem felnézni mikor van idõm..
Vannak problémák az otthoni nettel...igyekszem felnézni mikor van idõm..
Készülget a gép lassan, de biztosan..

Citroën C6