Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom,hogy koncepciót nem illik rakni,de ez eléggé ismert és vannak rajta árulkodó jelek😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
vki tegyen, de lehetõleg Olasz vasat vagy Amerikait a 60-as 70-es évekbõl azokat szeretm igazán 😊
Lamborghini Estoque
Ez volt a legnagyobb Caddy...kár,hogy már nem gyártják,csak a DTS-t,SLS-t.
asszem igen, csak ennek az oldalán a hátsó ablak mögött ott az embléma is, íme
A Brougham csak felszereltségi szint nem?
hozzátenném hogy szerintem eléggé rondára sikeredett, mondjuk ez a széria amúgy sem tetszik, de ez valahogy mégrondább lett mint az eddigiek.
Astra H Caravan.
Szerencsére ellehetett tûntetni a nagy részét polír papírral és pasztával,csak pár fekete pötty van ahol lejött a festék.
Steve Mcqueen meg sajnos igen...épp egy versenyen halt meg ha jól tudom. Egy Porsche 911-ben. Fia mestélte egy mûsorban.
Szerencsére ellehetett tûntetni a nagy részét polír papírral és pasztával,csak pár fekete pötty van ahol lejött a festék.
Steve Mcqueen meg sajnos igen...épp egy versenyen halt meg ha jól tudom. Egy Porsche 911-ben. Fia mestélte egy mûsorban.
jaja, jó filmekben szerepelt 😊 mondjuk nem élt meg valami hosszú életet. 50 évesen meghalt :\
sziasztok <#wave>#wave>
#29822, milyen autód van Willi? szívás :S nagyfater Ladájába egy kis szaros tolatott bele még tavasszal, jól megrongálódott a hátulja. Lada Lada, persze, csak nagyfater elsõ tulaj, és úgy vigyázott rá mint egy gyöngyszemre, tehát egy morzsa nincs az autó belsejében, sem egy karc a kasztnin. mondjuk azóta meglett csináltatva, még szerencse hogy muter kárügyintézõ és megvannak az ilyen jellegû ismerettségei 😊 meg az ügy is hamar ellett intézve
sziasztok <#wave>#wave>
#29822, milyen autód van Willi? szívás :S nagyfater Ladájába egy kis szaros tolatott bele még tavasszal, jól megrongálódott a hátulja. Lada Lada, persze, csak nagyfater elsõ tulaj, és úgy vigyázott rá mint egy gyöngyszemre, tehát egy morzsa nincs az autó belsejében, sem egy karc a kasztnin. mondjuk azóta meglett csináltatva, még szerencse hogy muter kárügyintézõ és megvannak az ilyen jellegû ismerettségei 😊 meg az ügy is hamar ellett intézve
Hoppá😊 Steve Mcqueen<#worship>#worship>
Sziasztok! Ma egy jópofát örjöngtem. Autó hátsó lökhárítóját oldalt végig húza valami barom állat...
értem én csak igy valószínû lett volna hogy kitalálja...ha mondasz neki ennyit
A Pontiac hasonló, szerekzeti alapjuk nagyából megegyezõ, talán a Saturn Sky ami formában is megegyezik vele, Pl: Opel Speedster és Lotus Elise alapja közös de mégis máshogy néznek ki...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
"Pontiac Solstice?"
Ilyen nehéz lenne...😞
Irmscher V8 GT i40 volt...magyarul Opel GT butított Corvette motorral (6.0 V8 480 Le)...
Teszek egy másikat akkor...
Irmscher V8 GT i40 volt...magyarul Opel GT butított Corvette motorral (6.0 V8 480 Le)...
Teszek egy másikat akkor...
Készülget a gép lassan, de biztosan..