Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
formavilág ismerõs, de annyira hasonlóak voltak ezek az akkori autók hogy nincs sok ötletem. ez is milyen idili kép 😊 kultúrált kertvárosi környék, hatalmas amcsi autó, anyuka meg megy a gyerekekért az iskolába <#idiota>#idiota> és természetesen az élet szép, mint ahogy a nõ arcán is látható
Amúgy nem lett volna olyan "bolond" ötlet a gázturbina hajtás....csak hát...ez van
éljen a ikervezérmûtengelyes hengerénként 4 szelepes sor6 os szívó, ill. turbómotor😊Ámen<#worship>#worship><#szeret>#szeret>
éljen a ikervezérmûtengelyes hengerénként 4 szelepes sor6 os szívó, ill. turbómotor😊Ámen<#worship>#worship><#szeret>#szeret>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
köszi az infot. ja azt tudom, tele van a net ilyen beteg jövõbeli elképzelésekkel. ûrkutatás, életmód, jármûvek. minden téren. hát ez is egy korszak volt. mondjuk késõbb már mennyire visszafogottabb autók születtek a 60-as évek után 😊 lehet rájöttek a sok elbukott teszt után, hogy ez az egész turbinahajtásosdi, meg repülõgép külsõ túl nagy ugrás lenne 😊 lehet hirtelen sokat akartak elérni, vagy nagyot akartak lépni a fejlõdésben
Help...
(nagyon is ismert nevû autó...)
Bár már megszûnt a gyártása...2005 ben
(nagyon is ismert nevû autó...)
Bár már megszûnt a gyártása...2005 ben
Holdraszállás elõzményei, turbinahajtás kifejesztése(sikertelen próbák tömbkelege), repülõgépkabin-alak= kislégellenállási tényezõ...akkoriban igy gondolták hogy ezek lesznek a "jövõ" autói....
amerikai autótervezésnek és gyártásnak volt egy olyan korszaka amit nem tudok megérteni. olyan ""elmebeteg"" kinézetû autók születtek a második vh után az 50-es 60-as években, hogy szerintem soha nem fognak annyira fantáziadús formatervezések születni mint akkor. valami nagyon megpecsételte ezt az egészet amitõl ennyire elengedték magukat a tervezõk. nincs valami leírás, vagy indok, ami elmagyarázza hogy mitõl születtek ilyen brutálisan futurisztikus autók akkoriban? néha szoktam hülyeségeken spekulálgatni, meg ilyen elvont dolgoknak a miértjeit keresni 😄
am nem teljesen....
'47 Studebaker Commander...maradjunk az érdekes jelzõnél😊
nem ezt mondtam,de ha jobban megnéznéd magad is rájönnél.....azt segítségképpen írtam lehet úgy jobban rémlik vkinek....kevés érdekes orrú autó van.....
ja hogy ez az eleje :F XD <#idiota>#idiota>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nem, 19 évig gyártották több generációja volt az eleje elég érdekes sõt inkább csúnya...

saab 93 rally car
tegyél 😉
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
nagyon elképzelhetõ, mivel a sima gti-nek nem ilyen abelseje. a peugeot 205re meg a fûtés kapcsolókból gondoltam.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
peugeot 205
<#eljen>#eljen>

Fiat Albea, rakjatok, most nem tudok

Scion xA