Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két német autó van a képen, vagyis belsejük, anno egy osztályba tartoztak, csúcs modellekról van szó, '70 es évek elje, csak két márka érdekel....nem kell a típus, mai napig élnek a márkák és luxuskategóriában jelen vannak...röviden ennyi segítség hozzá...😊
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Jaguar XJR Portfolio

Picit szunnyantottam, munkahelyi ártalom 😊))
ÕÕõ ez meg egy ÕÕÕ...nem tudom...õõõõ Honda HR-V
Nézd meg az amcsi Civic hátsólámpáját és az elõzõ A4-ét.
audi vs acura
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Audi Q7
csak egy feladvány erejéig...

Anno a szíházban lelõtték ez az embert, (amerikai, magasrangú)= Márkanév
Csak pont most nem egy TFT elõtt ülök, hanem egy szar CRT elõtt és nincs elég fényerõ, úgyhogy az autó egy fekete pacni 😊

Nem hoztam összefüggésbe.
tegnap csináltunk egy ilyenre féket..

óóóó, bazz 😊
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(