Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
francia

lambo 400,espada,<#nemtudom>#nemtudom>,miura,és mégegy miura
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
lamborghini miura, murcielago, espada, 350
bocsánat nem hittem hogy ennyire felakad rajta a topic.....
Nem kell szívatni a többieket ilyen képpel, valaki egy mai autót sem ismer fel nem egy ilyet...<#nezze>#nezze>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
nem tudom kell e kis help : '11-ben alapított amerikai márka
szép estét 😊

fiat strada trekking

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Aston Martin Zagato
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

©koda 1203
Most kérek elnézést, tudom ez nem chat. legközelebb próbálok minnél kevesebb üzenetre törekedni, sajnos ez most nem sikerült
A megoldás: Opel Admiral B.
A megoldás: Opel Admiral B.
http://www.tenke.hu
hát ha német, és hajótisztek rangjai, akkor Admiral meg Kapitän ami Opel. más német nem jutott eszembe.
1969 és 1978 között gyártották, 3 fajta 6 és 1 fajta 8 hengeres bezinmotorok hajták, 4 ajtós luxus szedán,német autó...és a modellcsáládot a hajóstisztek rangjairól nevezék el..
Szerintem hagyjuk....mi ehhez túl kicsik és buták vagyunk...
Az, hogy ez nem a eddigi Skyline sorozat új darabja, hanem egy teljesen önálló típus! Elvileg R35 lett volna, de elvettették pont emiatt mert nem viszi tovább a Skylineséget! Ezért nem csak nem R35, hanem még Skyline se... Simán Nissan GTR... Azaz nem Skyline! Világos? 😊
Ezt most nem értem, lehet hogy késõ van és fáradt vok ,de nem értem<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nissan Skyiline R35 GT-R mai napig nem értem miért szakitottak a soros 6 hengeres dulpaturboval<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>