Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Mans Porsche 959-> azaz 961😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(igazából már én se nagyon emlékszem, hogy melyik volt, már napok óta várt a kép, hogy ide kerülhessen XD )
ha kabrió akkor Fisker Tramonto, ha nem akkor Fisker Latigo. tudtommal egyik kabrió a másik coupe, de mint a kettõnek ugyanaz a kasznija
Szerintem biztos tud majd mondani valami Belzebub vagy Psziho rá ha itt lesznek...
Most hogy mondod még nem is néztem...mi lehet az...
Most hogy mondod még nem is néztem...mi lehet az...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
hát én még mindig a #53553-ban lévõ ausztrál csodát túrom, de semmit nem találok, minden létezõ kis céget megtaláltam már, csak azt nem. 😄
Ez az egyik hobbym...<#zavart1>#zavart1>
"túrom a netet" könyvek, leírások érdekességek iránt..
"túrom a netet" könyvek, leírások érdekességek iránt..
Szerintem csak 1+1, egy 330GT 2+2 motoros, meg egy 365 GT motoros változat csak állítolag voltak rezonancia- és fékproblémák....
és ebbõl hány darab készült, voltak rá vevõk azért? vagy készült 50 és mikor már senkinek sem tudták eladni az utolsó 10-et, akkor leálltak a gyártásával? 😄 magyarul nem volt rá annyi vevõ.
Na erre nem jöttem volna rá😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
😊)))Jerrari
Ferrari Wagoneer?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A hátsó fele egy Jeep Wagoneer-bõl van ha jól látom.
Ez egy egyedi épített jármû, két különbözö Márka/típusból van összerakva...
tudtommal nem volt ilyen kombiváltozata
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Mikor amerikai és olasz design összeolvad ez lesz belõle..SUV 4x4 + sportkocsi = ez😊
nem egészen, de a Mitsu az már jó. igazából 2 típusból áll össze az autó neve. legalábbis a képen láthatóé